Társkereső Jászapáti

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Jászapáti környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb jászapáti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

jászapáti társkereső nők

Néhány jászapáti társkereső bemutatkozása

Szeretnék normális emberekkel ismerkedni,aztán kiderül mi lesz belöle.Szórakozni vágyók kiméljenek.

Egy jászapáti társkereső nő, Erika (34)

Csak boldog szeretnék lenni! Ebben minden benne van! Imádok nevetni..zenét hallgatni..beszélgetni...nem szeretem az unalmas dolgokat😊Fontos! Ne várd hogy én írjak rád! Az első lépés a férfié!😊

Egy jászapáti társkereső nő, Tünde (42)

Tartós kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Szeretném megtalálni az igazit !

Egy jászapáti társkereső férfi, Tibor (28)

Bár máskor sokat Írok most mégis nehéz bemutatkozni. Talpig Nőből s önálló vagyok, mégis jó volna valakivel megosztani a mindennapjaimat. Szeretek nagyokat sétálni, jó zenéket hallgatva, de kézen fogva Valakivel sokat beszélgetve is. Gyalogolni szeretek hosszú távon is, túra bottal. Mint az El Caminón . Szeretem a könyveket, nem csak olvasni. Szeretek élni, de nem mindegy hogyan! Nincsenek elvárásaim , mert ha valaki megtetszik el tudom fogadni jó és rossz tulajdonságaival együtt, hiszen én is ezt várom egy kapcsolaton belül. Anyagi javak nem hoznak lázba, bár szerényen élek, de meg van mindenem amire szükségem van. S ha nincs akkor megteremtem magamnak. Mert az ősi kínai bölcsesség is azt mondja: "nem az a gazdag ember akinek sok pénze van, hanem akinek elég az amije van". Írj bátran ha kíváncsi vagy rám, én is bátran fogok válaszolni, legyen az elfogadó, vagy elutasító. Ne ítélj meg előre amíg nem ismersz meg, csalódhatsz kellemesen is! Üdvözöllek Téged, aki idetévedtél!

Egy jászapáti társkereső nő, Ágnes (63)

Szia kedves látogató! Nem tudom mit írhatnék ide. Valószínűleg ha elkezdeném felsorolni mit is szeretek, illetve nem szeretek ez a felület elég sem lenne. Ezért inkább nem fogok hozzá. Akivel szimpatikusak vagyunk egymásnak úgy is megbeszéljük majd. Előljáróban annyit, hogy nem kalandot keresek, hanem komoly kapcsolatot. Olyan lányt akivel egy hullám hosszon vagyunk és jól érezzük magunkat egymás társaságában.

Egy jászapáti társkereső férfi, István (27)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Jászapáti

Jászapáti

Jász-Nagykun-Szolnok megye

Jászapáti

+36 (1) 604 3102