Társkereső Kakucs

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kakucs környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kakucsi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány kakucsi társkereső bemutatkozása

Nos... ide azt mondják valamilyen frappáns szöveget kéne írni. Mivel "nagyot mondó" nem vagyok, ezért csak rövid tényszerű dolgokat tudok leírni. Budapesttől 30 km-re lakom, két - már nagykorú - gyermekemmel és Budapesten dolgozom. Ezek azt gondolom a legalapvetőbb információk:) Szeretek olvasni, kirándulni, futni, biciklizni, moziba, színházba járni. De szerintem ezt eléggé sokan írják. Tulajdonképpen sok mindennel el tudom tölteni az időt, a lényeg az hogy jól érezzem magam, jól essen a testemnek és a lelkemnek is. Persze van az életnek nem túl habos oldala is, amiket meg kell oldani. És ha lenne kivel megosztani ezeket az élményeket, vagy csak este elmesélni egymásnak, hogy milyen napunk is volt, még teljesebbé tenné az életet.:) Korban és magasságban is hozzám illő társat keresek, aki hasonlóképpen gondolkodik mint én.

Egy kakucsi társkereső nő, Éva (44)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Kakucs

Kakucs

Pest megye

Kakucs

+36 (1) 604 3102