Társkereső Monor

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Monor környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb monori társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

monori társkereső nők

Első Találkozás

fényképes monori keresztény társkereső nők

Néhány monori társkereső bemutatkozása

Szia kedves làtogato Elvàl àtlagos nő vagyok jo és rossz tulajdonsàggal pàromat keresem vidàm csalàdcentrikus egyben komoly gondolkodàsu magas de nem vékony pasi személyében.

Egy monori társkereső nő, Zsuzsanna (51)

szeretek ismerkedni filmet nézni és zenét hallgatok ismerkedek

Egy monori társkereső férfi, Zoltán (32)

Alapvetően vidám természetű, optimista, a világ dolgaira nyitott, "pörgős" személyiség vagyok. A hazugságot és a képmutatást semmilyen körülmények között nem viselem el. Alapértékeim: őszinteség, bizalom, tisztelet, alázat, hála, a többit pedig a személyes találkozó fogja eldönteni.

Egy monori társkereső nő, Erika (54)

Helló egyenlöre csak nézelödöm, majd kialakul. Bármi szóba jöhet....

Egy monori társkereső férfi, Ferenc (39)

49 éves özvegyasszony vagyok. Van egy lányom, családom, barátaim, munkám, hobbim. Van hitem, akaratom, kíváncsiságom a világra, sokak által kedvelt nevetésem. Azt a férfit keresem, aki szellemi-testi-lelki társam is lehet egyben. Akinek vannak kitűzött életcéljai és az elérésükhöz szükséges ötletei. Akivel megoszthatjuk az élet apró örömeit és a küzdelmeket egyaránt. Fontos számomra a szeretet, szerelem, tisztelet, megbecsülés, s csak annyit várok el, amennyit nyújtok!

Egy monori társkereső nő, Krisztina (49)

Sziasztok! Zeneakadémián végeztem, hobbim a főzés, a sport, az akvarisztika és persze a zenélés. Írjatok bátran! :)

Egy monori társkereső férfi, Dénes (25)

Megismerkednék egy hozzám illő, tehát komoly gondolkodású, de egyben vicces és szórakoztató társsal. Magasabb, nem dohányzó, jelenleg még gyermektelen társat keresek, csak belföldön. A megfelelő iskolázottság és intelligencia mellett lényeges számomra az ápolt megjelenés. Az ideális lakhely Budapest vagy Pest megye, de ez nem feltétel. Az ideális korhatár kb. 34-43 :-) Többször próbáltam a kedvenc könyvek részt is kitölteni, de a rendszer sajnos valamiért nem menti el a bemásolt linkeket.

Egy monori társkereső nő, Orsi (37)

Komoly kapcsolat céljából vagyok én is itt. 28 éves vagyok, jelenleg még UK-ban élek, az idén költözöm haza. Őszinte, kitartó személy vagyok, bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim.

Egy monori társkereső férfi, Peti (28)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Monor

Monor

Pest megye

Monor

+36 (1) 604 3102