Társkereső Kalocsa

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kalocsa környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kalocsai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány kalocsai társkereső bemutatkozása

A szeretet áramlása ellen nem védekezem. Te mit teszel? Ismerjük fel az áramlás erősségét.

Egy kalocsai társkereső nő, Csilla (62)

Szia andrás vagyok kalocsáról szeretnék kalocsa környéki lánnyal megismerkedni

Egy kalocsai társkereső férfi, András (33)

Az időnk, mint vágtató vadlovak suhannak át az élet végtelen sztyeppéin. Csupán egy fűszál vagy benne egymagad, de együtt, mert összetartozunk, megéljük és túléljük a végtelen dombokat... Szeretnéd?

Egy kalocsai társkereső nő, Judit (53)

Szeretnèk már egy kiegyensulyozott kapcsolatot!! Ha te is kedves olvaso irj!! Üdvözlet

Egy kalocsai társkereső férfi, István (35)

Ugyis az első találkozáson derül ki minden.Én azért regisztráltam hogy végre megtaláljam a párom kivel együtt boldogok leszünk.Én egy vidám ,őszinte ,tele szeretettel törödéssel és szintén ilyen társat keresek.Kalandorok kíméljenek. ☺☺

Egy kalocsai társkereső nő, Hajni (38)

Szia! Kalocsán lakok,itt dolgozom egy kisebb kőműves cégnél. Szabadidőmben szeretek a természetben lófrálni,koncertekre járni, zenét hallgatni, gitározni,olykor rajzolni, olvasni. Ha szeretnél megismerni,bátran írj rám,felettébb empatikus természet vagyok.

Egy kalocsai társkereső férfi, Csaba (29)

Kedves Látogató! Válásom óta élem az egyedül állók életét...... Nem eltartót, nem lakhatást keresek....... Az életem új fejezetéhez keresem társam, akivel "nemek harca nélkül" egymást kiegészítve közös fejezetet kezdhetünk. Ha te is hasonlóan érzel írj! M

Egy kalocsai társkereső nő, Marika (50)

Szia kedves! Nagyon örülök, hogy a fényképem nézed, és a soraimat olvasod. Te már valószínűleg végig néztél rengeteg pasit itt a húsboltban. A legtöbb embernek a vizuális élmény nyújtotta az első benyomást, amely sarkalja pozitív vagy negatív döntésre. Én most még is arra kérlek, ne ítélj elsőre. Beszélgessünk, ismerj meg. Az életed egy pici idő szelete, de lehet, kettőnk életét változtatja meg.

Egy kalocsai társkereső férfi, Illés (41)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Kalocsa

Kalocsa

Bács - Kiskun megye

Kalocsa

+36 (1) 604 3102