Társkereső Kalocsa

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kalocsa környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kalocsai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kalocsai társkereső nők

Első Találkozás

kalocsai társkereső férfiak

Sziasztok! Milán vagyok. Komoly kalocsai párkereső nők jelentkezését várom.
Heló! Milán vagyok. Nem igazán tudom, hogy mit mondhatnék, mert elég különc figura vagyok. Ha szereted a kihívásokat, a te embered én vagyok! :) Ha jellemeznem kellene önmagam, akkor egy kicsit monkos fickó vagyok. (Most nézem a 7. évadot, de nyugi, a tejtől nem félek, csak a pókoktól. De csak a kicsiktől. A nagy szőrösöktől nem. Azok aranyosak... :D) Őszinte és egyenes embernek tartom magam, akit nem érdekel, hogy mások vagy a környezete mit gondol róla, és ezt meg is mondom, hogy ha arra szükség van. De ezen felül egyben udvarias, és figyelmes is tudok lenni, ha arról van szó. Hobbijaimat tekintve nincs nagy repertoárom. Szabad időmben általában kultikus videó játékoknak hódolok, mint például a Beyond Two Souls vagy a The Last of Us. Ebből kitalálhatod, hogy nem vagyok nagy könyvmoly, de nem vetek meg egyetlen jó írást sem, ha arra van időm, vagy érdekel. A filmekért különösebben nem rajongok, a legtöbbet egyenesen utálom, de a kedvenceim között van a Forrest Gump, az Amadeus és természetesen kedvenc detektívem, Monk - A flúgos nyomozó... :) Szeretem a klasszikus zenét, a jó rockot, és az igényes metált, amiket olyan előadók képviselnek a számomra, mint Beethoven, a Poets of The Fall, Disturbed és az Apocalyptica. A pop zenét, a reppet, és a technót gyűlölöm, megvetem, utálom, és máglyára vetném, az összes törzsi képviselőjükkel együtt... (Bocs bieber, one direction, meg a többi tömegtermék a halál listámról... :D ) Délutánonként sportnak kb. másfél éve Wing Tsun kungfut gyakorlok. Ezen kívül úsztam, kosaraztam és kondiztam. Szeretek kirándulni, a természetben egy eldugott helyen lófrálni, de általában nem szoktam sehova el járni. Talán a megfelelő társaság hiányzik hozzá... :) Nem szoktam bulizni járni, ritkám iszom, akkor is csak mértékkel, és sosem dohányzom, nem is fogok... (Utálom a dohányosokat, de nyugi, megbocsátó ember vagyok. Még most rögtön elnyomhatod az utolsó szálat... :D ). Nincs bajom az állatokkal, de elkötelezett embergyűlölő vagyok. :) A humoromat általában nem sokan értik, (Erre gondolom, már rá jöttél) de ha kedves, okos, és aranyos vagy, akkor a te hallgatóságoddal is megelégszem. :) Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan. Nem veszíthetsz vele semmit... :)

Milán

21
igényes társkereső Kalocsa

Első Találkozás

legújabb online kalocsai társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online kalocsai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb kalocsai diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb kalocsai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes kalocsai keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes kalocsai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as kalocsai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kalocsai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kalocsai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kalocsai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kalocsai társkereső férfiak

Néhány kalocsai társkereső bemutatkozása

Kedves Látogató, üdvözöllek! Optimista emberként bízom benne, hogy az élet még sok szép dolgot tartogat számomra, számunkra. Szeretek jókat beszélgetni, bolondozni, nevetni és még sok minden mást...például a zenét. Őszinteség, harmónia, meghittség, egymás tisztelete és megbecsülése ezek a legfontosabbak számomra. Melegszívű, csendes, nyugodt természetű vagyok. Nem vagyok manöken alkat, de talán "bányarém" sem... Nincsen műkörmöm és műszempillám, de van lelkem. Keresem a Férfit, aki lenne a barátom, a barátm, a szövetségesem... Aki tudja mikor kell határozottnak és komolynak lenni, de tud lazítani is. Ismeri ezen szavak jelentését, és alkalmazni is tudja, mint - kedvesség, figyelem, gyengédség. :-) Ha szimpatikusnak találsz írj nyugodtan, igyekszem minél előbb válaszolni. Örülök, hogy benéztél, legyen csodás napod!

Egy kalocsai társkereső nő, Csilla (50)

Sziasztok!Én egy komoly kapcsolatot keresek,csalódásból elég.Beszélgessünk és a többi majd alakul,ugy tudunk meg egymásról mindent.

Egy kalocsai társkereső férfi, István (41)

A szeretet áramlása ellen nem védekezem. Te mit teszel? Ismerjük fel az áramlás erősségét.

Egy kalocsai társkereső nő, Csilla (63)

Szia! Kalocsán lakok,itt dolgozom egy kisebb kőműves cégnél. Szabadidőmben szeretek a természetben lófrálni,koncertekre járni, zenét hallgatni, gitározni,olykor rajzolni, olvasni. Ha szeretnél megismerni,bátran írj rám,felettébb empatikus természet vagyok.

Egy kalocsai társkereső férfi, Csaba (30)

Komoly kapcsolatot keresek. Szeretek utazni, kirándulni. Keresem azt a férfit aki eltud fogadni társául. Vidámságot hoz az életemben. Amit szeretnék viszonozni. Rossz egyedül várlak.

Egy kalocsai társkereső nő, Ria (66)

Családcentrikus..rendezett.. korrekt,őszinte sokat beszélő..pörgős stílusú..szókimondó.. vagyok.Nagyon tudok szeretni.. érzelmi lény vagyok..(fejfájós hölgyek ne keressenek).. szeretetet adni-kapni szeretnék.. társat keresek aki kitart jóban..rosszban(tudom ilyen már nem létezik csak a mesékben :) de megpróbálom...

Egy kalocsai társkereső férfi, Róbert (46)

Az időnk, mint vágtató vadlovak suhannak át az élet végtelen sztyeppéin. Csupán egy fűszál vagy benne egymagad, de együtt, mert összetartozunk, megéljük és túléljük a végtelen dombokat... Szeretnéd?

Egy kalocsai társkereső nő, Judit (54)

Szia kedves! Nagyon örülök, hogy a fényképem nézed, és a soraimat olvasod. Te már valószínűleg végig néztél rengeteg pasit itt a húsboltban. A legtöbb embernek a vizuális élmény nyújtotta az első benyomást, amely sarkalja pozitív vagy negatív döntésre. Én most még is arra kérlek, ne ítélj elsőre. Beszélgessünk, ismerj meg. Az életed egy pici idő szelete, de lehet, kettőnk életét változtatja meg.

Egy kalocsai társkereső férfi, Illés (41)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Kalocsa

Kalocsa

Bács - Kiskun megye

Kalocsa

+36 (1) 604 3102