Társkereső Kalocsa

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kalocsa környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kalocsai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

kalocsai társkereső nők

Első Találkozás

kalocsai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online kalocsai társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online kalocsai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb kalocsai diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb kalocsai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes kalocsai keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes kalocsai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as kalocsai társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as kalocsai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kalocsai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kalocsai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kalocsai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kalocsai társkereső férfiak

Néhány kalocsai társkereső bemutatkozása

Kedves Látogató, üdvözöllek! Optimista emberként bízom benne, hogy az élet még sok szép dolgot tartogat számomra, számunkra. Szeretek jókat beszélgetni, bolondozni, nevetni és még sok minden mást...például a zenét. Őszinteség, harmónia, meghittség, egymás tisztelete és megbecsülése ezek a legfontosabbak számomra. Melegszívű, csendes, nyugodt természetű vagyok. Nem vagyok manöken alkat, de talán "bányarém" sem... Nincsen műkörmöm és műszempillám, de van lelkem. Keresem a Férfit, aki lenne a barátom, a barátm, a szövetségesem... Aki tudja mikor kell határozottnak és komolynak lenni, de tud lazítani is. Ismeri ezen szavak jelentését, és alkalmazni is tudja, mint - kedvesség, figyelem, gyengédség. :-) Ha szimpatikusnak találsz írj nyugodtan, igyekszem minél előbb válaszolni. Örülök, hogy benéztél, legyen csodás napod!

Egy kalocsai társkereső nő, Csilla (50)

Szia! Kalocsán lakok,itt dolgozom egy kisebb kőműves cégnél. Szabadidőmben szeretek a természetben lófrálni,koncertekre járni, zenét hallgatni, gitározni,olykor rajzolni, olvasni. Ha szeretnél megismerni,bátran írj rám,felettébb empatikus természet vagyok.

Egy kalocsai társkereső férfi, Csaba (30)

,,Minden emberhez tartozik valaki. Valaki olyan, aki mellett már az elején érezzük azt a kellemes érzést, ami talán kicsit ijesztő, mégis nyugtat, ellazít. Minden emberhez tartozik valaki, akivel együtt, kéz a kézben sétálunk az életben, akivel az akadályok - legyen bármilyen nehéz is - könnyebbé válnak, mert az erő, ami bennünk van, oda tudjuk adni magunkból, mert fontos a másik, mert jó vele, mert szeretjük, s érezzük, hogy viszont szeret. Minden emberhez tartozik valaki, akit talán először észre sem veszünk, akit először csak nézünk, csak egy pillanatra megmosolygunk, aztán telik az idő és egyre közelebb érünk hozzá. Minden emberhez tartozik valaki. Valaki, aki hű, aki őszinte, aki jobbá tesz, és, akit mi is jobbá teszünk. Akivel szövetkezünk jobb esetben életünk végéig. Aki megtestesíti a szerelmet, a békét, azt otthont, aki nélkül nehezen, vagy egyáltalán nem működne tovább. Minden emberhez tartozik valaki!"

Egy kalocsai társkereső nő, Erika (43)

Szia!.... Szeretném úgy leélni az életem hogy Jót adok,és én is jól érzem magam benne.Ehhez az Ego-n néha faragni kell. Fontosnak tartom egymás tiszteletét,az őszinteséget,a küzdeni tudást...Keresem az Utam...Szeretni és szeretve lenni...nem túl bonyolult...alapvetően hálásnak lenni.

Egy kalocsai társkereső férfi, Zoltán (50)

A szeretet áramlása ellen nem védekezem. Te mit teszel? Ismerjük fel az áramlás erősségét.

Egy kalocsai társkereső nő, Csilla (63)

Közel 20 év elteltével kezdtem újra az életem. Egyenes, hűséges, az emberi értékeket szem előtt tartó férfi vagyok. Olyan hölgyet keresek aki az élet apró örömeinek tud örülni, tud nevetni, ellazulni és jól érezni magát velem. Hasonló értékrendet képvisel és adott esetben őszinte, barát, hűséges társam tud lenni.

Egy kalocsai társkereső férfi, Laci (43)

Kedves Látogató! Válásom óta élem az egyedül állók életét...... Nem eltartót, nem lakhatást keresek....... Az életem új fejezetéhez keresem társam, akivel "nemek harca nélkül" egymást kiegészítve közös fejezetet kezdhetünk. Ha te is hasonlóan érzel írj! M

Egy kalocsai társkereső nő, Marika (51)

Szia kedves! Nagyon örülök, hogy a fényképem nézed, és a soraimat olvasod. Te már valószínűleg végig néztél rengeteg pasit itt a húsboltban. A legtöbb embernek a vizuális élmény nyújtotta az első benyomást, amely sarkalja pozitív vagy negatív döntésre. Én most még is arra kérlek, ne ítélj elsőre. Beszélgessünk, ismerj meg. Az életed egy pici idő szelete, de lehet, kettőnk életét változtatja meg.

Egy kalocsai társkereső férfi, Illés (41)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Kalocsa

Kalocsa

Bács - Kiskun megye

Kalocsa

+36 (1) 604 3102