Társkereső Szekszárd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szekszárd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szekszárdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szekszárdi társkereső nők

Első Találkozás

szekszárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online szekszárdi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online szekszárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as szekszárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szekszárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szekszárdi társkereső nők

Néhány szekszárdi társkereső bemutatkozása

"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és ha nem találjuk, csak remélhetjük, hogy ő talál meg minket."

Egy szekszárdi társkereső nő, Bianka (31)

Szia! Sajnos túl rendes pasi vagyok. Nem harcolok a nőkért. Nem partnert kersek hanem társat. Nagyon tudok szeretni, mindent megteszek a páromért de sosem leszek papucs sem pedig féltékeny. Tisztában vagyok magammal, a képességeimmel a lehetőségeimmel s az adottságaimmal. Szeretném megtalálni azt a lányt aki szeretne szeretve lenni és nem negatív tulajdonságnak látja ha egy férfi kifejezetten udvarias előzékeny és .

Egy szekszárdi társkereső férfi, Bálint (43)

Független, önálló nő vagyok. Alkatom vékony, sportos. Szeretek sütni, főzni. Szeretem a természetet és az embereket. Megértő és segítőkész típus vagyok. Keresek egy megbízható, nem dohányzó, nem alkoholista férfit, akivel összhangba tudok kerülni, és kölcsönösen jól érezzük magunkat együtt. Csak olyan kapcsolat érdeket, amelyiknél nincs akadálya, hogy a közeljövőben komolyra forduljon.

Egy szekszárdi társkereső nő, Csilla (39)

Kedves hölgyek,lányok!!! 26 éves vagyok nőtlen nincs gyermekem egyedül élek ( Tolna Megye Szekszárd borvidék nagyon közkedvelt hely sokan ismerik főleg Pest környékén) komoly kapcsolatot keresek minimum elvárássom kábé 140 km vonzás körzetben keresem társam az se baj ha a hölgynek van max 1 gyermeke de isten igazából abba a korba estem családot szeretnék alapítani a hölgyek jelentkezését 40-korig várom komolytalanok kíméljenek.

Egy szekszárdi társkereső férfi, Ferenc (27)

Általában vidám, jó kedvű vagyok,szeretek nevetni, táncolni, sétálni. Igazából nem tudok mit írni magamról, mert bármit írhatnék.Aki esetleg meg akar ismerni az biztos majd el fogja tudni dönteni, hogy mi a jó és mi nem bennem.Számomra fontos a becsületesség és az őszinteség. A mai világban ez nagy kincs. Nem kergetek hamis álmokat csak jó lenne valakivel együtt nevetni,táncolni és sétálni.

Egy szekszárdi társkereső nő, Katalin (56)

Néha vízen járok, de csak ha fagyott. Néha a felhők közt repülök, de aztán eloszlik a köd. Fontosak a hagyományos értékek, egy nő legyen nő, én pedig leszek a férfi, a barna herceg a bádog lovon. Nem vagyok tökéletes, de te sem vagy az. Az embert úgy kell elfogadni, ahogy van. Páromat keresem, tartós kapcsolatot... Vagy legalábbis tartósabbat, mint egy doboz tej. Szeretem a gyerekeket, de nekem nincs. Ha neked van, szerencsés vagy.

Egy szekszárdi társkereső férfi, Máté (32)

Fiatalos lendület, vidámság, érdeklődőság, programok, tánc, mély beszélgetések, érdeklődés,odafigyelés, szeretetgondolat, puhaság, bújás, meghittség. Egy felsorolás, amiből kaphatsz némi információt rólam. Az átfogó képhez persze több kell, a személyes találkozás dönti el, hogy passzolunk-e. Hozzám az út a lelkemen keresztül vezet. Szívesen vállalkozom őszinte élet- és beszélgetés-túrákra. Ha kíváncsi vagy rám, én érdeklődő vagyok feléd.

Egy szekszárdi társkereső nő, Zsuzsi (56)

Sziasztok. Szeretnék megismerkedni olyan hölgyel aki elsősorban komoly kapcsolatban gondolkodik hosszú távon és lehetőleg nem a világ végén lakik max 40km körzetben. Szekszárdon élek önálló egzisztenciával rendelkezem káros em nincs ergó nem dohányzom ezért olyan társat szeretnék aki szintén nem dohányzik vagy leszokóban van. Alkoholt csak társaságban iszom vagy buliban. Családcentrikus ember vagyok szeretnék majd családot is idővel de nem úgy, hogy neked már van szóval ha van gyermeked akkor sajnos passzolok. Szabad időmben szeretek a barátaimmal lenni közös szabadidős programokat csinálni, kerékpározni, olvasni, sétálni, kirándulni, utazni érdekes helyekre stb. Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed akkor katt a szívre vagy dobj egy üzit a többi meg majd jön magától. Szép napot!

Egy szekszárdi társkereső férfi, Zoltán (31)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Szekszárd

Szekszárd

Tolna megye

Szekszárd

+36 (1) 604 3102