Társkereső Szekszárd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szekszárd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szekszárdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szekszárdi társkereső nők

Első Találkozás

szekszárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online szekszárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb szekszárdi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb szekszárdi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes szekszárdi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes szekszárdi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szekszárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szekszárdi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szekszárdi társkereső férfiak

Néhány szekszárdi társkereső bemutatkozása

Szeretnék egy őszinte megbizható szeretni tudó társat találni.Akivel egymás életét szebbé és boldogabbá tehetnénk.Ha többet akarsz megtudni irj és válaszolok

Egy szekszárdi társkereső nő, Éva (70)

Keresem a párom egy olyan lány/nő személyében, aki(nek): -nincs tetoválása, és nem is tervezi -nincs fültágítója -nincs még gyermeke -nem dohányzik -nem vedel, nem abból áll neki a buli, hogy lerészegedik -nem csak beszélni, de írni is tud magyarul

Egy szekszárdi társkereső férfi, Andris (24)

Egyszerű nyugodt életre gondolatom. Keresem páromat akivel ez lehetséges. Szeretni és támogatni egymást. Szeretem a rendet, tisztaságot szeretek főzni, jókat enni.

Egy szekszárdi társkereső nő, Kata (57)

Szlogen "Komoly Kapcsolatot" ! De igen azt szeretnék! Hölgyek ha valaki veszi a fáradságot időt nemkímélve udvariasan ír pár sort ill mondatot legalább annyiival tiszteljék meg hogy visszaírnak mégha nem szimpatikus is az úr! Ha szeretnél többet megtudni vagy akár megismerni írj bátran én visszaírok!

Egy szekszárdi társkereső férfi, Zoltán (43)

Vidám, fiatalos gondolkodású nő vagyok, széles érdeklődési körrel. Szeretek olvasni, sétálni, kirándulni, kocsit vezetni..... Jó lenne egy társ, mert jobb lenne mindent kettesben csinálni.

Egy szekszárdi társkereső nő, Éva (58)

Lehet, hogy éppen rád várok és nem tudtunk eddig semmit egymásról? Lehet, hogy rápillantok a fényképedre és a szívem azt súgja, igen ő az! Lehet, hogy felidézem mosolyod és máris jól indul a napom? Tegyünk azért, a talánokból bizonyosság váljon! Komoly, hosszútávú érzelmekre és bizalomra épülő kapcsolatot keresek. Mert jobb hazatérni ha valaki vár...

Egy szekszárdi társkereső férfi, Jóska (46)

Fiatalos lendület, vidámság, nyitottság, programok, tánc, mély beszélgetések, érdeklődés,odafigyelés, szeretetgondolat, puhaság, bújás, meghittség. Egy felsorolás, amiből kaphatsz némi információt rólam. Az átfogó képhez persze több kell, a személyes találkozás dönti el, hogy passzolunk-e. Hozzám az út a lelkemen keresztül vezet. Szívesen vállalkozom őszinte élet- és beszélgetés-túrákra. Ha kíváncsi vagy rám, én nyitott vagyok feléd.

Egy szekszárdi társkereső nő, Zsuzsi (55)

Kedves hölgyek,lányok!!! 26 éves vagyok nőtlen nincs gyermekem egyedül élek ( Tolna Megye Szekszárd borvidék nagyon közkedvelt hely sokan ismerik főleg Pest környékén) komoly kapcsolatot keresek minimum elvárássom kábé 140 km vonzás körzetben keresem társam az se baj ha a hölgynek van max 1 gyermeke de isten igazából abba a korba estem családot szeretnék alapítani a hölgyek jelentkezését 40-korig várom komolytalanok kíméljenek.

Egy szekszárdi társkereső férfi, Ferenc (27)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Szekszárd

Szekszárd

Tolna megye

Szekszárd

+36 (1) 604 3102