Társkereső Szekszárd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szekszárd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szekszárdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány szekszárdi társkereső bemutatkozása

Hagyományos, őszinte érzelmeken alapuló párkapcsolatot szeretnék találni.

Egy szekszárdi társkereső férfi, Gyuri (47)

Egy èletvidám fèrfi vagyok aki egy komoly kapcsolatból lèpett ki, ès egy komoly kapcsilatot keres. Olyan lányt keresek aki vidàm ès mer boldog lenni .

Egy szekszárdi társkereső férfi, Tamás (39)

Üdvözöllek! Nagyon régóta vagyok egyedül. Én úgy érzem megérdemelnék még egy esélyt. Szépen kérlek, segíts ebben! Rendezett anyagi feltételekkel rendelkező, utazni és fürdőzni szerető, igényes férfi vagyok. Nagyon-nagyon várlak! Lajos

Egy szekszárdi társkereső férfi, Lajos (58)

Egyszerű nyugodt életre vágyom. Keresem páromat akivel ez lehetséges. Szeretni és támogatni egymást. Szeretem a rendet, tisztaságot szeretek főzni, jókat enni.

Egy szekszárdi társkereső nő, Kata (56)

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Egy kapcsolat lényege az egymás iránt érzet szeretet, tisztelet, becsület, egymás elfogadása, hűség és még lehetne sorolni. Szabadidőmben szeretek, sétálni, beszélgetni, párommal megbeszélni az aktuális napi dolgokat, filmet nézni akár moziban vagy otthon, utazgatni, vezetni, túrázni, fényképezni, koncertre menni és sok más egyéb. Mind ezek mellet vannak céljaim amit szeretnék megvalósítani, és úgy néz ki, hogy jövőre sikerülni is fog.

Egy szekszárdi társkereső férfi, János (29)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Szekszárd

Szekszárd

Tolna megye