Társkereső Szekszárd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szekszárd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szekszárdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szekszárdi társkereső férfiak

Néhány szekszárdi társkereső bemutatkozása

Keresem a párom egy olyan lány/nő személyében, aki(nek): -nincs tetoválása, és nem is tervezi -nincs fültágítója -nincs még gyermeke -nem dohányzik -nem vedel, nem abból áll neki a buli, hogy lerészegedik -nem csak beszélni, de írni is tud magyarul

Egy szekszárdi társkereső férfi, Andris (24)

Szlogen "Komoly Kapcsolatot" ! De igen azt szeretnék! Hölgyek ha valaki veszi a fáradságot időt nemkímélve udvariasan ír pár sort ill mondatot legalább annyiival tiszteljék meg hogy visszaírnak mégha nem szimpatikus is az úr! Ha szeretnél többet megtudni vagy akár megismerni írj bátran én visszaírok!

Egy szekszárdi társkereső férfi, Zoltán (43)

Szeretnék egy őszinte megbizható szeretni tudó társat találni.Akivel egymás életét szebbé és boldogabbá tehetnénk.Ha többet akarsz megtudni irj és válaszolok

Egy szekszárdi társkereső nő, Éva (70)

Kedves hölgyek,lányok!!! 26 éves vagyok nőtlen nincs gyermekem egyedül élek ( Tolna Megye Szekszárd borvidék nagyon közkedvelt hely sokan ismerik főleg Pest környékén) komoly kapcsolatot keresek minimum elvárássom kábé 140 km vonzás körzetben keresem társam az se baj ha a hölgynek van max 1 gyermeke de isten igazából abba a korba estem családot szeretnék alapítani a hölgyek jelentkezését 40-korig várom komolytalanok kíméljenek.

Egy szekszárdi társkereső férfi, Ferenc (26)

Egyszerű nyugodt életre vágyom. Keresem páromat akivel ez lehetséges. Szeretni és támogatni egymást. Szeretem a rendet, tisztaságot szeretek főzni, jókat enni.

Egy szekszárdi társkereső nő, Kata (56)

Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Egy kapcsolat lényege az egymás iránt érzet szeretet, tisztelet, becsület, egymás elfogadása, hűség és még lehetne sorolni. Szabadidőmben szeretek, sétálni, beszélgetni, párommal megbeszélni az aktuális napi dolgokat, filmet nézni akár moziban vagy otthon, utazgatni, vezetni, túrázni, fényképezni, koncertre menni és sok más egyéb. Mind ezek mellet vannak céljaim amit szeretnék megvalósítani, és úgy néz ki, hogy jövőre sikerülni is fog.

Egy szekszárdi társkereső férfi, János (30)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Szekszárd

Szekszárd

Tolna megye

Szekszárd

+36 (1) 604 3102