Társkereső Szekszárd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szekszárd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szekszárdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szekszárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as szekszárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szekszárdi társkereső férfiak

Néhány szekszárdi társkereső bemutatkozása

A lélekben gazdag nem koldul jó szót, se szeretetet. Inkább add....

Egy szekszárdi társkereső férfi, Gyuri (47)

Üdvözöllek! Nagyon régóta vagyok egyedül. Én úgy érzem megérdemelnék még egy esélyt. Szépen kérlek, segíts ebben! Rendezett anyagi feltételekkel rendelkező, utazni és fürdőzni szerető, igényes férfi vagyok. Nagyon-nagyon várlak! Lajos

Egy szekszárdi társkereső férfi, Lajos (58)

Kereslek Téged, akivel teljesebbé, és boldogabbá tehetjük egymás életét. Itt vagyok már kb egy hónapja, és azt tapasztaltam, hogy minden kedves társkereső hölgy minimum átlagos, de inkább sportos társat keres. Ezért úgy gondoltam hogy megteszem ismét, amit 2007-el kezdve már egyszer megtettem. Teljes életmód váltással, egy új életet kezdtem. Nem volt egyszerű, de kellő inspirációval sikerült. Remélem ismét meg tudom csinálni! Töltök fel néhány képet erről az utamról.

Egy szekszárdi társkereső férfi, Jani (54)

Egyszerű nyugodt életre vágyom. Keresem páromat akivel ez lehetséges. Szeretni és támogatni egymást. Szeretem a rendet, tisztaságot szeretek főzni, jókat enni.

Egy szekszárdi társkereső nő, Kata (55)

Szia! Tudom, hogy szinte mindenki (talán Te is) csalódott már, nyúlt mellé és találkozott önmagukról hamis képet festő emberekkel a mindennapokban és a társkereső oldalakon egyaránt. Ezért azt gondolom, nem lehet baj ha szóvirágok és idézetek helyett az őszinte valót írom le. Gyarló módon dolgozom, tehát nem tudok bármikor ráérni és nem mindig vagyok otthon az irodai munkaidő végére. Nem lakhatást keresek és eltartó sem szeretnék lenni. Tudok szép hazánkban is nyaralni, és nem csak a fészen élek társadalmi életet. Városban élek de imádom a vidéket is, és szeretek felváltva élni itt is ott is. Őszinte vagyok, igazat mondok és ezen nem áll szándékomban változtatni, viszont elvárom a páromtól is. És mit tudok nyújtani? Na azok lennének az idézetek és szóvirágok :)

Egy szekszárdi társkereső férfi, János (50)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Szekszárd

Szekszárd

Tolna megye