Társkereső Baja

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Baja környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb bajai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

bajai társkereső nők

Első Találkozás

bajai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online bajai társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online bajai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb bajai diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb bajai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes bajai keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes bajai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as bajai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es bajai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es bajai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti bajai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti bajai társkereső férfiak

Néhány bajai társkereső bemutatkozása

Kedves Látogató, üdvözöllek! Optimista emberként bízom benne, hogy az élet még sok szép dolgot tartogat számomra, számunkra. Szeretek jókat beszélgetni, bolondozni, nevetni és még sok minden mást...például a zenét. Őszinteség, harmónia, meghittség, egymás tisztelete és megbecsülése ezek a legfontosabbak számomra. Melegszívű, csendes, nyugodt természetű vagyok. Nem vagyok manöken alkat, de talán "bányarém" sem... Nincsen műkörmöm és műszempillám, de van lelkem. Keresem a Férfit, aki lenne a barátom, a szeretőm, a szövetségesem... Aki tudja mikor kell határozottnak és komolynak lenni, de tud lazítani is. Ismeri ezen szavak jelentését, és alkalmazni is tudja, mint - kedvesség, figyelem, gyengédség. :-) Ha szimpatikusnak találsz írj nyugodtan, igyekszem minél előbb válaszolni. Örülök, hogy benéztél, legyen csodás napod!

Egy bajai társkereső nő, Csilla (49)

Fiatalos,szorakoztato,zenét,utazàst,horgàszàst kedvelö férfi vagyok. 40-55 közötti vékony testalkatu hölgyek jelenkezését vàrom.

Egy bajai társkereső férfi, Tibor (60)

Ha szimpatikus vagyok, írj és mesélek magamról. Sok szerencsét!

Egy bajai társkereső nő, Zsuzsanna (59)

A türelem csodát szül,p sorsod megvár. Gyilkos idő mosolyog, a várakozás sírjánál. A szeretet örök kulcs, nincs előtte oldhatatlan zár. Az álom halálával, megszületik a valóság.

Egy bajai társkereső férfi, István (51)

Üdv mindenkinek Párom keresem nem jó egyedül én egy vidám pozitiv emberke vagyok szeretném megtalálni aszt az embert aki velem tart az úton

Egy bajai társkereső nő, Ildikó (56)

Nem vagyok jó a saját magam bemutatásában. Van egy ksfiam akit nagyon szeretek. Jekenleg Németországban dolgozom. Ha szimpatikus vagyok irj rám nyugodtan. És csak komoly kapcsolat érdekel.

Egy bajai társkereső férfi, László (46)

Kapaszkodj belém, kicsi társam, ebben az őrült vad futásban, ahol a szív, mint a csont, reped, és hullanak szép ezüst fejek, ahogy véres csatákban, sorban, hevernek a földön a porban, mert beteg időt élünk ahol, csalogány helyett varjú dalol, itt az élet is másként válogat, magának szüli a királyokat, én az idő ráncos homlokán, csak szállok apáim nyomdokán, a fejemre már nem kell babér, csendesen kering bennem a vér. Egyszer tudom, a virág lehull, szirmaival a szél messze fut, de amíg terítőd hófehér, nekem elég egy szelet kenyér, ha szíved tiszta hegyi patak, megbújok benne mint a halak. Még kapaszkodom, kicsi társam, ebben az őrült vad futásban, mielőtt magához húz az álom, átgázolok veled én a halálon

Egy bajai társkereső nő, Barbi (25)

Dávid vagyok 35 éves! Nincs kigyúrt kocka hasam és nincs Audi A6-om, viszont túl vagyok "az élet csajos oldalán" az egy éjszakás kalandokon az éjszakába nyúló italozáson a haverokkal! Olyan lányt keresek akinek nem " ciki" egy színház és nem kapcsolja el a Tv-t ha meccset nézek! Ha felkeltettem kíváncsiságod írj!

Egy bajai társkereső férfi, Dávid (35)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Baja

Baja

Bács - Kiskun megye

Baja

+36 (1) 604 3102