Társkereső Baja

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Baja környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb bajai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány bajai társkereső bemutatkozása

Szia zoltán vagyok 167cm 84kg zöld szem .tartós kapcsolatot keresek .gyerekek nem akadály.

Egy bajai társkereső férfi, Zoltán (42)

Keresem a szeretni való mackómat aki elfogad és megért és tud még igazán szeretni.

Egy bajai társkereső nő, Marcsi (44)

175cm magas 70kg kék szem barna haj vékony sportos test alkatu vagyok.tartos kapcsolatot keresek

Egy bajai társkereső férfi, Sanyi (33)

"Szeretni és szeretve lenni, a legnagyobb boldogság a világon!" (Goethe)

Egy bajai társkereső nő, Éva (48)

Fiatalos,szorakoztato,zenét,utazàst,horgàszàst kedvelö férfi vagyok. 40-55 közötti vékony testalkatu hölgyek jelenkezését vàrom.

Egy bajai társkereső férfi, Tibor (59)

Kapaszkodj belém, kicsi társam, ebben az őrült vad futásban, ahol a szív, mint a csont, reped, és hullanak szép ezüst fejek, ahogy véres csatákban, sorban, hevernek a földön a porban, mert beteg időt élünk ahol, csalogány helyett varjú dalol, itt az élet is másként válogat, magának szüli a királyokat, én az idő ráncos homlokán, csak szállok apáim nyomdokán, a fejemre már nem kell babér, csendesen kering bennem a vér. Egyszer tudom, a virág lehull, szirmaival a szél messze fut, de amíg terítőd hófehér, nekem elég egy szelet kenyér, ha szíved tiszta hegyi patak, megbújok benne mint a halak. Még kapaszkodom, kicsi társam, ebben az őrült vad futásban, mielőtt magához húz az álom, átgázolok veled én a halálon

Egy bajai társkereső nő, Barbi (24)

Nem vagyok jó a saját magam bemutatásában. Van egy ksfiam akit nagyon szeretek. Jekenleg Németországban dolgozom. Ha szimpatikus vagyok irj rám nyugodtan. És csak komoly kapcsolat érdekel.

Egy bajai társkereső férfi, László (45)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Baja

Baja

Bács - Kiskun megye