Társkereső Baja

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Baja környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb bajai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

bajai társkereső nők

Első Találkozás

bajai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online bajai társkereső férfiak

Néhány bajai társkereső bemutatkozása

Üdv mindenkinek Párom keresem nem jó egyedül én egy vidám pozitiv emberke vagyok szeretném megtalálni aszt az embert aki velem tart az úton

Egy bajai társkereső nő, Ildikó (56)

Fiatalos,szorakoztato,zenét,utazàst,horgàszàst kedvelö férfi vagyok. 40-55 közötti vékony testalkatu hölgyek jelenkezését vàrom.

Egy bajai társkereső férfi, Tibor (60)

"Szeretni és szeretve lenni, a legnagyobb boldogság a világon!" (Goethe)

Egy bajai társkereső nő, Éva (48)

Szia! Szeretek filmeket nézni, zenét hallgatni, kirándulni és bringázni, csak nem egyedül. Barátságos, őszinte, egyenes és nyugodt alaptermészetű vagyok. Ismerkedni szeretnék.

Egy bajai társkereső férfi, András (45)

Megértés + Odaadás + Szeretet + Tisztelet = Működő sikeres kapcsolat Komoly kapcsolat kialakításának reményében regisztráltam ide. Kedves budapesti Urak! Kérlek ne legyen előítéletetek ha meglátjátok a lakhelyemet, ugyanis minden héten megfordulok a fővárosban, és rövidtávú terveim között szerepel, Bp-re költözni.

Egy bajai társkereső nő, Vica (39)

Nem vagyok jó a saját magam bemutatásában. Van egy ksfiam akit nagyon szeretek. Jekenleg Németországban dolgozom. Ha szimpatikus vagyok irj rám nyugodtan. És csak komoly kapcsolat érdekel.

Egy bajai társkereső férfi, László (45)

Kapaszkodj belém, kicsi társam, ebben az őrült vad futásban, ahol a szív, mint a csont, reped, és hullanak szép ezüst fejek, ahogy véres csatákban, sorban, hevernek a földön a porban, mert beteg időt élünk ahol, csalogány helyett varjú dalol, itt az élet is másként válogat, magának szüli a királyokat, én az idő ráncos homlokán, csak szállok apáim nyomdokán, a fejemre már nem kell babér, csendesen kering bennem a vér. Egyszer tudom, a virág lehull, szirmaival a szél messze fut, de amíg terítőd hófehér, nekem elég egy szelet kenyér, ha szíved tiszta hegyi patak, megbújok benne mint a halak. Még kapaszkodom, kicsi társam, ebben az őrült vad futásban, mielőtt magához húz az álom, átgázolok veled én a halálon

Egy bajai társkereső nő, Barbi (24)

Dávid vagyok 35 éves! Nincs kigyúrt kocka hasam és nincs Audi A6-om, viszont túl vagyok "az élet csajos oldalán" az egy éjszakás kalandokon az éjszakába nyúló italozáson a haverokkal! Olyan lányt keresek akinek nem " ciki" egy színház és nem kapcsolja el a Tv-t ha meccset nézek! Ha felkeltettem kíváncsiságod írj!

Egy bajai társkereső férfi, Dávid (34)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook