Társkereső Baja

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Baja környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb bajai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

bajai társkereső férfiak

Néhány bajai társkereső bemutatkozása

Fiatalos,szorakoztato,zenét,utazàst,horgàszàst kedvelö férfi vagyok. 40-55 közötti vékony testalkatu hölgyek jelenkezését vàrom.

Egy bajai társkereső férfi, Tibor (60)

Nem vagyok jó a saját magam bemutatásában. Van egy ksfiam akit nagyon szeretek. Jekenleg Németországban dolgozom. Ha szimpatikus vagyok irj rám nyugodtan. És csak komoly kapcsolat érdekel.

Egy bajai társkereső férfi, László (46)

Üdv mindenkinek Párom keresem nem jó egyedül én egy vidám pozitiv emberke vagyok szeretném megtalálni aszt az embert aki velem tart az úton

Egy bajai társkereső nő, Ildikó (56)

Dávid vagyok 35 éves! Nincs kigyúrt kocka hasam és nincs Audi A6-om, viszont túl vagyok "az élet csajos oldalán" az egy éjszakás kalandokon az éjszakába nyúló italozáson a haverokkal! Olyan lányt keresek akinek nem " ciki" egy színház és nem kapcsolja el a Tv-t ha meccset nézek! Ha felkeltettem kíváncsiságod írj!

Egy bajai társkereső férfi, Dávid (35)

Kapaszkodj belém, kicsi társam, ebben az őrült vad futásban, ahol a szív, mint a csont, reped, és hullanak szép ezüst fejek, ahogy véres csatákban, sorban, hevernek a földön a porban, mert beteg időt élünk ahol, csalogány helyett varjú dalol, itt az élet is másként válogat, magának szüli a királyokat, én az idő ráncos homlokán, csak szállok apáim nyomdokán, a fejemre már nem kell babér, csendesen kering bennem a vér. Egyszer tudom, a virág lehull, szirmaival a szél messze fut, de amíg terítőd hófehér, nekem elég egy szelet kenyér, ha szíved tiszta hegyi patak, megbújok benne mint a halak. Még kapaszkodom, kicsi társam, ebben az őrült vad futásban, mielőtt magához húz az álom, átgázolok veled én a halálon

Egy bajai társkereső nő, Barbi (25)

Csipogó: "Nem is értem, hogy nem telik az idő, Vártam, de csak nem múlik el a múlt, Körülöttem a réges régi kör, Cipelem tovább, ha már így alakult, Köd alattam a kockás háztetők, A sebeimnek a csípős szembe szél, A tenyeremben a hullócsillagom, te veszni hagynád a semmiért, nem is értem, mért nem menekülök el, ha megígértem, hogyhogy nem alakulok át? a füleimnek a csípős szél fütyül, a fogaim közt száraz szalmaszál, köd előttem a réges-régi út, sose vívtam a széllel háborút, ha kopogott én mentem vele tovább, síneken kerítéseken át."

Egy bajai társkereső férfi, István (51)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Baja

Baja

Bács - Kiskun megye

Baja

+36 (1) 604 3102