Társkereső Kétegyháza

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kétegyháza környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kétegyházai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

kétegyházai társkereső nők

Első Találkozás

kétegyházai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online kétegyházai társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online kétegyházai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb kétegyházai diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes kétegyházai keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes kétegyházai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as kétegyházai társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as kétegyházai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kétegyházai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kétegyházai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kétegyházai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kétegyházai társkereső férfiak

Néhány kétegyházai társkereső bemutatkozása

Erzsébet vagyok egyedülállò. Van két felnõtt gyermekem .nem velem élnek. Igaz öszínte barátot társat keresek.Akivel együtt tudunk még pár évet boldogan élni nevetni utazni élvezni az életet amit kapunk.szeretem a zenét az utazást beszélgetést a kellemes filmeket. Az àllatokat .van nekem is kutyám macskàm .szeretek kocsit vezetni a természet szépségeit. A bizalom hûség az öszinteség a kapcsolat alapja.Nem iszom nem dohànyzom.Anyit adok amenyit kapok. A személyes meg ismerés fontos.

Egy kétegyházai társkereső nő, Erzsébet (62)

Szia, üdvözöllek, a profilomon! A másik felem keresem és egy komolyabb, meghittebb, mélyebb kapcsolat kialakítása lenne a főcélom. Szeretek embereken segíteni, életüket jobbá és széppé tenni . Hisz kedvenc mottóm is azt mondja, csak azok lesznek igazán boldogok, kik keresték és megtalálták, hogyan lehet másokat boldoggá tenni. Ez a földi életem mozgatórugója, imádom a hivatásom. Hiszem, vallom, hogy minden emberi élet értékes és alapjáraton mindenki jónak születik :)) Szabadidőmben sokat sportolok, edzek, futok, úszok, túrabiciglizek, ami szabaddá tesz. Szeretek koncertekre, élő zenés színházi darabokra járni, zenét hallgatni, táncolni, verseket olvasni, mondani. Értelmes, intelligens hölgyek társaságát kutatom, akik odafigyelnek saját önmagukra, testileg és lelkileg is.

Egy kétegyházai társkereső férfi, István (38)

Keresem a párom derűre borúra,nappalra és éjszakára. Társat keresek minden olyan elfoglaltsághoz amit nem lehet vagy nem érdemes egyedül csinálni./színház.mozi.szerelem.barátság. utazás -stb. Ápolt,kedves ,békés, olvasni -mindég tanulni szertő, picit érzéki ,empatikus hölgy vagyok-biztos egzisztenciával. Keresek egy korrekt, hűséges,intelligens- velem egy hullámhosszon lévő kedves úriembert--- hosszú távú-sok kacagásra, és még több boldogságra, szeretettre - megértő egymásra figyelésre-óvásra.

Egy kétegyházai társkereső nő, Marika (68)

Szia, Peti vagyok! Tartós kapcsolatot keresek!!!!! egy különleges, egyedi tartós kapcsolatot!! Külföldön kamionozok, 16 különböző országba szállítok. (Anglia, Írország, Portugália, Spanyolország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Németország, Dánia, Svédország, Lengyelország, Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, Olaszország, ) Emellett van egy YouTube videó blog vállalkozásom ahol a kamionos életemet dokumentálom és ismertetem több 10.000 emberrel. Életem a kamionozás éppen ezért olyan nőt keresek magam mellé aki szintén érdekelt ebben a kamionos témába :) Olyan nőt aki unja a szürke hétköznapokat és kirándulna velem, szívesen csavarogna velem a világon mindenfele teljesen ingyen és szívesen dolgozna velem mint sofőr, olyat akinek elege van a Magyar éhbérből és szeretne többet keresni, amiből megtudja alapozni az életét, avagy a közös életünket. Egyéb infók 1. Előnyben a nem dohányzó egészség tudatos nők! :) 2. A távolság számomra nem akadály van autóm, abba meg üzemanyag :) 3. Angolul beszélek, autodidakta módon tanultam a nyelvet, már 4 éve nem nézek Magyar filmeket, csak Angolt. Könyveket is Angol nyelven olvasom, a kedvencem : Secrets of the Millionaire Mind. 4. Hobbim benne van a leírtakba: Vezetés, Youtube, Szereplés, Világ körüli utazás, Angol nyelv

Egy kétegyházai társkereső férfi, Péter (27)

PÁROSAN SZÉP AZ ÉLET.Hiszem,h mindenkinek meg van a párja, akivel kölcsönösen teljessé tehetjük egymás életét. A személyes találkozók híve vagyok,a személyes VARÁZS-ban hiszek. Vidam,optimista természetem van. Szeretek viccelődni, mindenről ŐSZINTÉN beszélgetni és közös programokat együtt csinálni, pl. kerékpározni, túrázni, kirándulni, wellnessni,bográcsozni,sütögetni. Minden programot,amitől jobban érezzük magunkat és pozitív élményeket ad, kölcsönösen. Ha ezek Neked is értékek Te is hasonló dolgokra vágysz,lehet PONT EGYMÁST keressük.

Egy kétegyházai társkereső nő, Anna (48)

Sziasztok!ha megakarsz ismerni irj kerlek varom leveleitek

Egy kétegyházai társkereső férfi, Pisti (45)

Kedves olvasó! Milyen is vagyok?!... Hát..., ha a legjobb barátnőmet kérdezném, akkor ő tuti a makacs szót vágná rá. Ha magamat kellene 5 szóban jellemezni, akkor megfontolandó, mit kellene kiemelnem, de ezek bekerülnének nagy eséllyel: vicces, önzetlen, közvetlen, kedves, őszinte, megbízható, odaadó, empatikus. Mindemellett limitált szériás kívül-belül. Egy operáció miatt az arcom elfelejthetetlen :D illetve belsőleg emiatt egy visszafogott leányzó, de imádok viccesen beszólogatni és saját magam kifigurázásával szórakoztatni, de ehhez azért partner is kell, aki vevő a nevetésre ;) Nincs műkörmöm, festet hajam, sminket egy kezemen meg tudom számolni hányszor érte a bőröm, nincs szoli barna bőröm, de van egy természetes külsőm. Ideál? Na az nincs, viszont kell valami, ami első percben elvarázsol, ez lehet egy nagyon jól irányzott első üzenet, csak kapjam meg azt a pluszt első pillanatban, ami megfog. Több netes kapcsolatom volt ( 2-3 évesek) , mindig megtalál az az egy, csak türelmesnek kell lennem, illetve ha már idáig elolvastál, dobj kérlek egy üzit.. ;)

Egy kétegyházai társkereső nő, Szilvi (32)

sziasztok komoly kapcsit ksreso ur vagyok irjon akinek tetszem

Egy kétegyházai társkereső férfi, Janos (24)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Kétegyháza

Kétegyháza

Békés megye

Kétegyháza

+36 (1) 604 3102