Társkereső Kisköre

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kisköre környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kiskörei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány kiskörei társkereső bemutatkozása

Üdvözöllek látogatóm. Örülök hogy idáig is eljutottunk. Magamról előljáróban,hogy természet szerető, kirándulós aktív jókedéjű, nem mellesleg jól főző dolgozó férfi vagyok. Társam felé nincsenek nagy alvárásaim, csak annyi hogy ilyünk össze. Akkor a leg kellemesebb az élet ha minnél kevésbé surlódnak a dolgok. Megértés, őszinteség, szeretett. Sokat kerékpározom a Tiszató partján, szeretem a csendet, de úgyanúgy a gyerekzsivajt is. Nekem kettő van. Válláskor nem szakítottuk szét őket édesanya neveli őket, de napi kapcsolatban vagyunk. Egyenlőre enyi amit tudni kell rólam. Köszönöm a figyelmed, szép napot.

Egy kiskörei társkereső férfi, Csaba (41)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Kisköre

Kisköre

Heves megye

Kisköre

+36 (1) 604 3102