Társkereső Kiskunhalas

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kiskunhalas környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kiskunhalasi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kiskunhalasi társkereső nők

Első Találkozás

kiskunhalasi társkereső férfiak

Sziasztok! Milán vagyok. Komoly kiskunhalasi párkereső nők jelentkezését várom.
Heló! Milán vagyok. Nem igazán tudom, hogy mit mondhatnék, mert elég különc figura vagyok. Ha szereted a kihívásokat, a te embered én vagyok! :) Ha jellemeznem kellene önmagam, akkor egy kicsit monkos fickó vagyok. (Most nézem a 7. évadot, de nyugi, a tejtől nem félek, csak a pókoktól. De csak a kicsiktől. A nagy szőrösöktől nem. Azok aranyosak... :D) Őszinte és egyenes embernek tartom magam, akit nem érdekel, hogy mások vagy a környezete mit gondol róla, és ezt meg is mondom, hogy ha arra szükség van. De ezen felül egyben udvarias, és figyelmes is tudok lenni, ha arról van szó. Hobbijaimat tekintve nincs nagy repertoárom. Szabad időmben általában kultikus videó játékoknak hódolok, mint például a Beyond Two Souls vagy a The Last of Us. Ebből kitalálhatod, hogy nem vagyok nagy könyvmoly, de nem vetek meg egyetlen jó írást sem, ha arra van időm, vagy érdekel. A filmekért különösebben nem rajongok, a legtöbbet egyenesen utálom, de a kedvenceim között van a Forrest Gump, az Amadeus és természetesen kedvenc detektívem, Monk - A flúgos nyomozó... :) Szeretem a klasszikus zenét, a jó rockot, és az igényes metált, amiket olyan előadók képviselnek a számomra, mint Beethoven, a Poets of The Fall, Disturbed és az Apocalyptica. A pop zenét, a reppet, és a technót gyűlölöm, megvetem, utálom, és máglyára vetném, az összes törzsi képviselőjükkel együtt... (Bocs bieber, one direction, meg a többi tömegtermék a halál listámról... :D ) Délutánonként sportnak kb. másfél éve Wing Tsun kungfut gyakorlok. Ezen kívül úsztam, kosaraztam és kondiztam. Szeretek kirándulni, a természetben egy eldugott helyen lófrálni, de általában nem szoktam sehova el járni. Talán a megfelelő társaság hiányzik hozzá... :) Nem szoktam bulizni járni, ritkám iszom, akkor is csak mértékkel, és sosem dohányzom, nem is fogok... (Utálom a dohányosokat, de nyugi, megbocsátó ember vagyok. Még most rögtön elnyomhatod az utolsó szálat... :D ). Nincs bajom az állatokkal, de elkötelezett embergyűlölő vagyok. :) A humoromat általában nem sokan értik, (Erre gondolom, már rá jöttél) de ha kedves, okos, és aranyos vagy, akkor a te hallgatóságoddal is megelégszem. :) Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan. Nem veszíthetsz vele semmit... :)

Milán

21
igényes társkereső Kiskunhalas

Első Találkozás

legújabb online kiskunhalasi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online kiskunhalasi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb kiskunhalasi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb kiskunhalasi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes kiskunhalasi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes kiskunhalasi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as kiskunhalasi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as kiskunhalasi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kiskunhalasi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kiskunhalasi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kiskunhalasi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kiskunhalasi társkereső férfiak

Néhány kiskunhalasi társkereső bemutatkozása

Kedves Látogató, üdvözöllek! Optimista emberként bízom benne, hogy az élet még sok szép dolgot tartogat számomra, számunkra. Szeretek jókat beszélgetni, bolondozni, nevetni és még sok minden mást...például a zenét. Őszinteség, harmónia, meghittség, egymás tisztelete és megbecsülése ezek a legfontosabbak számomra. Melegszívű, csendes, nyugodt természetű vagyok. Nem vagyok manöken alkat, de talán "bányarém" sem... Nincsen műkörmöm és műszempillám, de van lelkem. Keresem a Férfit, aki lenne a barátom, a barátm, a szövetségesem... Aki tudja mikor kell határozottnak és komolynak lenni, de tud lazítani is. Ismeri ezen szavak jelentését, és alkalmazni is tudja, mint - kedvesség, figyelem, gyengédség. :-) Ha szimpatikusnak találsz írj nyugodtan, igyekszem minél előbb válaszolni. Örülök, hogy benéztél, legyen csodás napod!

Egy kiskunhalasi társkereső nő, Csilla (50)

Nem nagyok tudok mit írni, ha szimpatikusnak találsz írj, beszélgessünk és ismerjük meg egymást!

Egy kiskunhalasi társkereső férfi, Péter (32)

Szia! Komoly kapcsolat reményében regisztráltam, ha hasonlót keresel, érdemes ismerkednünk. :)

Egy kiskunhalasi társkereső nő, Annamária (39)

Szia!Szeretném megtalálni a boldogságot és a szerelmet,ha komolyan érdekellek van még időnk megismerni egymást eben az életben.

Egy kiskunhalasi társkereső férfi, Gyula (51)

Sziasztok :) Mivel kissé a "régi" módiban nevelkedtem, én megvárom hogy a pasi tegye meg az első lépést. DE.. Ha egytáborira gondolatsz, vagy tartós ideiglenesra, hidd el, nem én vagyok akit keresel :)

Egy kiskunhalasi társkereső nő, Katalin (35)

Komoly kapcsolatra, családra gondolatom. Olyan hölgyet keresek, akit szerethetek s aki viszont szeret, mindvégig úgy mint kapcsolatunk kezdetén.

Egy kiskunhalasi társkereső férfi, Ulrik (45)

Szia! Egyedül élek! Párom négy éve meghalt! Három gyermekem van, de nem velem élnek! Első sorban barátot szeretnék, ebből meg jó kapcsolat is lehet! Jó lenne még felhőtlenül szeretni és szeretve lenni! Szeretek olvasni, setalni, beszelgetni, furdobe jarni!

Egy kiskunhalasi társkereső nő, Margit (65)

Csendes, de jószívű és romantikus alkat vagyok. Szívesen jönnék össze olyan lánnyal, aki értékeli az őszinteséget és a hosszútávú tervezést. Nem vagyok a szavak embere, de szívesen találkozom olyanokkal akikkel vidáman tölthetem a napomat. Szeretek olvasni és a mozi a kedvencem. A könyvekben a fantazyt, és a horrort kedvelem. Szeretnék Veled mielőbb találkozni, mert nem jó egyedül. Béla

Egy kiskunhalasi társkereső férfi, KapusIfjú (28)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Kiskunhalas

Kiskunhalas

Bács - Kiskun megye

Kiskunhalas

+36 (1) 604 3102