Társkereső Kiskunhalas

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kiskunhalas környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kiskunhalasi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kiskunhalasi társkereső nők

Első Találkozás

kiskunhalasi társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as kiskunhalasi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kiskunhalasi társkereső férfiak

Néhány kiskunhalasi társkereső bemutatkozása

Fiatalos, sportos, életvidám nő vagyok. Két fiam van a fiatalabb él velem. Nem programra gondolatom, csak a társam szeretném megtalálni.

Egy kiskunhalasi társkereső nő, Magdolna (54)

Csendes, de jószívű és romantikus alkat vagyok. Szívesen jönnék össze olyan lánnyal, aki értékeli az őszinteséget és a hosszútávú tervezést. Nem vagyok a szavak embere, de szívesen találkozom olyanokkal akikkel vidáman tölthetem a napomat. Szeretek olvasni és a mozi a kedvencem. A könyvekben a fantazyt, és a horrort kedvelem. Szeretnék Veled mielőbb találkozni, mert nem jó egyedül. Béla

Egy kiskunhalasi társkereső férfi, KapusIfjú (28)

Egy társra gondolató 40+-os nő vagyok. Három fiú anyukája, két kamasz még velem él. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Remélem itt megtalálom a párom!

Egy kiskunhalasi társkereső nő, Julianna (42)

Sziasztok sokak szerint jószívű, segítőkész és romantikus alkat vagyok. Szeretek utazni, motorozni, azokkal együtt lenni akiket szeretek. Hűséges típus vagyok de remélem egyszer megtudod. Ha meg akarsz ismerni, írj rám kérdezz bármit és én válaszolok 😉 Írj bizalommal, főleg ha szeretnél egy olyan palit aki őszintén tud szeretni és még tesz mindent a párjáért. Nem hiszed el? Tegyél próbára 😁😉

Egy kiskunhalasi társkereső férfi, Norbert (27)

Sziasztok :) Mivel kissé a "régi" módiban nevelkedtem, én megvárom hogy a pasi tegye meg az első lépést. DE.. Ha egytáborira gondolatsz, vagy tartós ideiglenesra, hidd el, nem én vagyok akit keresel :)

Egy kiskunhalasi társkereső nő, Katalin (35)

READ ME PLEASE!(OLVASD EL!) KISKUNHALASI vagyok. Mondok én neked valamit de ezt te is tudod már.Előbb ismerj meg mielőtt ítélkeznél rólam. mert noha én közel állok a metál zenéhez és rockernek is vallom magam büszkén 14 éve attól még nekem is vannak érzéseim és tudok szeretni. Igen mackós alkatú vagyok. na és ? attól mert az vagyok még nem tudok szerinted úgy szeretni mint akinek átlagos alkata van? azért ítélsz még el mert szakálam van? igen van de nekem ez így tetszik. arról nem tehetek hogy neked ez nem jön be. Én komoly hosszútávú kapcsolatot keresek. de ha te mégis az előítéleteidre hallgatsz amellett hogy adnál esélyt annak hogy megismerj akkor hagyj békén és ne is írj és ne is válaszolj ,így meg kíméljük egymást. Látod én őszinte vagyok már az elején.

Egy kiskunhalasi társkereső férfi, Tamás (32)

Szia! Egyedül élek! Párom négy éve meghalt! Három gyermekem van, de nem velem élnek! Első sorban barátot szeretnék, ebből meg jó kapcsolat is lehet! Jó lenne még felhőtlenül szeretni és szeretve lenni! Szeretek olvasni, setalni, beszelgetni, furdobe jarni!

Egy kiskunhalasi társkereső nő, Margit (65)

Helló Kedves! Közel egy éve megözvegyültem, két gyermekem, unokáim vannak, egyedül, rendezett körülmények között élek, de szeretném ha a további életem vidáman, boldogságban telne. Keresem azt a társat, akivel a hátralévő életünket, érzelmi kötődésben, egymás életét kölcsönösen széppé, boldoggá téve élnénk meg. Elsődlegesen nem összeköltözéssel, hanem kölcsönösen kialakított, rövidebb-hosszabb programokkal (kultúrális események, szináz, családi, baráti összejövetelek, túra a természetben, kirándulások, hazai, külföldi utazások, egyebek), együttléttel, együttéléssel gondolom. Hogy aztán mit hoz az élet, ki tudja? Szellemileg, fizikailag fitt vagyok (séta, biciklizés, úszás), sokat olvasok, keresztrejtvényt fejtek, kedvelem a nyelvtanulást, szeretek kirándulni, utazgatni. Nyitott vagyok új dolgok megismerésére, a kihívásokra.

Egy kiskunhalasi társkereső férfi, Lajos (68)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Kiskunhalas

Kiskunhalas

Bács - Kiskun megye

Kiskunhalas

+36 (1) 604 3102