Társkereső Szeged

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szeged környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szegedi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szegedi társkereső nők

Első Találkozás

szegedi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online szegedi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online szegedi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb szegedi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb szegedi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes szegedi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes szegedi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as szegedi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as szegedi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szegedi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szegedi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szegedi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szegedi társkereső férfiak

Néhány szegedi társkereső bemutatkozása

"Minden ember okkal lép az életünkbe. Egyes emberek úgy adnak, hogy örömet okoznak, mások úgy, hogy fájdalmat. Mindkét esetben olyasmit kapunk tőlük, amelyet késleltethetünk ugyan, de elkerülnünk nem érdemes. Légy türelmes és kitartó, járj nyitott szemmel, hisz olyan kincsre is bukkanhatsz egy embertársadban, amely értékesebb bármely földi jónál!" (Szepesi F.)

Egy szegedi társkereső nő, Kata (55)

Mennyi? Mennyi benned a Szeretet? Ha igazi játékos vidámságra gondolatsz, tarts velem. Azt keresem, akivel játék az Élet és nincs vesztes csak győztes. Azt keresem, akiben egyesül az Erő ahhoz, hogy megváltoztassa a világot, és az alázat, hogy ezt csak a világ előrehaladására használja. Sok ember van, akiért érdemes meghalni, de oly kevés, akiért érdemes élni . . . - Daodan Ha szimpatikus vagyok, jelezd, kérlek, egy szívvel. ^^) Vagy írj rám, ha mersz! ;-P U.I.: Ha halak csillagjegy alatt születtél, mindenképp írj. :-)

Egy szegedi társkereső férfi, Imre (29)

Szia!😀 Szegeden lakom ,Kecskeméten dolgozom. Szeretem a kv-t és a futást. A Nő “normálisabb” , megbízható prototípusával állsz most szemben. A mielőbbi személyes találkozás híve vagyok. Zártam a múltam, kapcsolati státuszom tiszta. Nyitott vagyok az új, jó dolgokra és hasonló kvalitású férfit keresek. Ha eddig elolvastad kapsz egy bónuszt,ami beváltható a kijelölt helyeken.A lista nálam elérhető.😀

Egy szegedi társkereső nő, Hajni (45)

Önálló vagyok és férfi. Aki döntéseket hoz, felelősséget vállal, aki komolysága ellenére sem felejtett el soha játékos lenni. Alkotni szeretek és adni. Újraindulásban vagyok. Egy könnyed kapcsolatot keresek. Olyan életigenlő, bátor nőt, aki mer velem együtt felszabadultan örülni és átérezni az életet, megnyílni, tanulni, szeretetet, örömet adni és kapni. Egyenes vagyok és odaadó. Őszinte, és nem játszmázom. Néha széthagyom a zoknimat, de elmosogatok. Ha valamire igent mondok, az általában évek múlva is úgy van. Nem örültem, amikor megtudtam, hogy mindig a nő választ. Igaz, akkor még óvodás voltam. Azóta azért sokat tanultam önmagamról és a nőkről... :)

Egy szegedi társkereső férfi, Máté (42)

Férfit keresek, Aki tud szeretni és szeretve lenni, akivel vidám és izgalmas az élet. Aki öszinte tud lenni, még ha néha kényelmetlen is. Aktív, sportos, tudja mit akar, igényes magára, barát, társ, szeretö. Akiben vannak gondolatak , fontos neki az érintés és képes megélni a saját és az én ualitásom. Abban az életszakaszában van, amikor már megvalósította Önmagát😊....ja, és legyen független. Nem vagyok jó mellékszereplönek.

Egy szegedi társkereső nő, Éva (59)

Türelmes, békebarát, a másikra odafigyelő fickó vagyok, akinek nem kell a szomszédba mennie némi empátiáért. Elsődleges szeretetnyelvem az érintés, nagy igény van bennem, hogy adjak és kapjak belőle. Érdekelnek a lélek mélységei és az élet nagy kérdései. Szeretek beszélgetni, érdekes emberekkel megismerkedni. Rugalmas vagyok és mobilis, a távolság számomra nem akadály. Sokat utazom, az utóbbi években szenvedélyemmé vált felfedezni a nagyvilágot és a benne lévő megannyi csodát. Eme tevékenységet különösen kettesben találom felettébb élvezetesnek. ;-) Természetesen azért vagyok itt, mert keresem a párom. Egy nagybetűs Társat, akinek a szemébe nézve meglátom magam, és aki a szemembe nézve meglátja önmagát. Talán Te leszel az?

Egy szegedi társkereső férfi, Dani (43)

Vidám,optimista, klasszikus nő vagyok,aki szereti a természetet,az állatokat,és a finom ételeket,nem csak elfogyasztani,hanem elkészíteni is ☺ Kisgyermekekkel foglalkozom,akiknek köszönhetően örök fiatalnak érzem magam,miközben a kamasz Gyermekemet terelgetem a felnőtté válás útján. Olyan vidám, fiatalos, lendületes Férfit keresek,akivel a szabadidőnket együtt még vidámabbá és tartalmasabbá tehetnénk,aki -ebben a rohanó,személytelen világban-még tudja,hogyan kell egy Nőnek Úriemberként udvarolni☺ Mivel nem hiszek a távkapcsolatban,ezért szegedi,vagy Szeged környéki Úriember jelentkezését várom. Mindenkinek válaszolok,de kérlek ne sértődj meg,ha nem élek az ismerkedési lehetőséggel. Köszönöm!

Egy szegedi társkereső nő, Andrea (42)

Először is tisztázzuk, nem vagyok egy átlagos férfi. Büszke vagyok arra, hogy a kitartásom, őszinteségem egyedivé tesz. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim. Mások szerint igazi gentleman vagyok, reménytelenül romantikus és igen, én úgy gondolom, hogy a férfiak is lehetnek romantikusak. Éppen ezért, nem árulok el nagy titkot, de és társat keresek, nem partnert és nem is csak barátkozni akarok. Konkrét elképzeléseim vannak. Pár szóban rólam: Jelenleg Szegeden élek és a saját vállalkozàsom beindítàsàn dolgozom. Imádok horgászni,sportolni,baromkodni. A kedvenc helyem a városban a Tisza part.Egyszer elmehetnénk együtt is arrafelé. Nem vagyok sértődős típus, a nemet is elfogadom, úgyhogy várom a válaszokat a leveleimre.”

Egy szegedi társkereső férfi, Bence (26)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Szeged

Szeged

Csongrád megye

Szeged

+36 (1) 604 3102