Társkereső Szeged

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szeged környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szegedi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szegedi társkereső nők

Első Találkozás

szegedi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online szegedi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online szegedi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb szegedi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes szegedi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes szegedi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as szegedi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szegedi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szegedi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szegedi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szegedi társkereső férfiak

Néhány szegedi társkereső bemutatkozása

Szép napot! Eltévedtem egy labirintusban, melynek bejáratára az volt kiírva, hogy társkeresés :) Jó lenne már ha hamarosan kimentene valaki, és lehetőleg hozzon magával egy sokáig világító lámpást, mert elég sötét van idebent :) Kit is keresek? Abban bízom, ha találkozunk, érezni fogjuk, hogy nem szabad elmennünk egymás mellett, de tetszene ha független, lelkileg, anyagilag rendezett és kapcsolatra érdeklődő, nagyvonalú, empatikus személyiségű intelligens férfi lennél. Budapesten dolgozom, ezért ha budapestiként megnéztelek, akkor az nem volt véletlen.

Egy szegedi társkereső nő, Judit (49)

"Bár a szívünkkel szeretünk, de előtte a szemünkkel gondolatakozunk!" Teljesen komoly szándékú, és hosszú távú érzelemmel teli kötödést támogatok. :D Egyben vagyok barátságos, közvetlen, melegszívű, kedves, a hétköznapokban nyugodt, kiegyensúlyozott, talán ez a kettősség az oka, hogy még nem találtam rá arra az egyre. Hiszek a klasszikus értékekben. Őszinte, megbízható, alkalmazkodó, alapvetően vidám típusú pasi vagyok, aki minden normális új dologra érdeklődő.Szeretem a kötetlen, beszélgetéseket. Hiszek az emberek jóságában és a kommunikáció erejében. A többit majd személyesen! :-) Amennyiben a levelemmel felkeltettem az érdeklődését, megtiszteltetésnek venném, ha jelezne! :-) Sok mindenben hiszek, pl a kommunikáció erejében. Ezért szeretek beszélgetni. :) Ezt pláne egy csésze kávé mellett. Van kedved hozzá? Vagy inkább táncolni szeretnél? :) Mert azt nagyon imádok. Milyen társat keresek? Akivel jó együtt táncolni! :) Nem kell azonnal ezzel kezdeni, de ha már ismerjük és kedveljük egymást miért ne mehetnénk el együtt, vagy társasággal szórakozni, táncolni? A nők nagyrészre nem profi táncos, és nem is várja el, hogy ismerjük a Salsát, a Bachatát és társait. A tánc a tánc miatt jó. Lerázza rólunk a feszültséget, és megmutatja, hogy tudunk-e együtt bulizni, ami fontos. Ha férfi és nő együtt táncol az romantikus. Erről nincs is mit többet beszélni. :)

Egy szegedi társkereső férfi, Gyuri (37)

- Ady Endre - Szöveggyűjtemény Egy ócska konflisban Királyném, kigyúltak a lángok, Aranyos hintónk, íme, száll, Ma a nép közé vegyülünk el, Te a királyné s én a király. Lásd, ez a fényes kocsitenger A villámfényes fák alatt Miérettünk hullámzik, fénylik, Hogy téged s engem lássanak. Királyném, bocsásd le a fátylad: Ma este kegyosztók leszünk. (Döcög, döcög az ócska konflis És mi sápadtan reszketünk.) Királyném, megölnek a gondolatak. Sohse gondolatott, mint te meg én, Földi pár úgy az élet-csúcsra És sohse volt még íly szegény. gondolat, élet és sugár a lelkünk És utunk mégis koldus-út, Jogunk van minden fényességhez, Amit az élet adni tud. Király vagyok és te királyné, Hát trónunk sohse lesz nekünk? (Döcög, döcög az ócska konflis És mi sápadtan reszketünk.)

Egy szegedi társkereső nő, Kinga (35)

Viszonylag normális srác vagyok, aki kevéssé hisz a társkeresőben, de mit lehet tudni :) A szokásos kérdésekkel ne keress, mert nem ezen múlik egy kapcsolat. A személyes találkozásban hiszek. Átlagos kinézettel rendelkező tipikus halak, bár koromból 5-7 évet letagadhatok :)). Felsőfokú végzettségem bár nem garancia, de irányadó, hogy nem vagyok teljesen agyament. Ennek ellenére képes vagyok jó értelmű hülyeségekre. Alaptermészetem vidám, több hobbynak is hódolok. Sportolok, de nem testbajnokság a cél, hanem a jó közérzet. Jobb agyféltekés vagyok, az érzelem fog meg és az, ha valaki nem csak adni, de kapni is tud. Úgy vallom, inkább egy nagy csalódás, mint a semmi, azaz aki megfogott, annak teljes érdeklődősággal adom az érzéseimet. A női játékokat nem szeretem és nem értem :)). Imádom a rockyt, táncolni is, bulizni is, de nem vetem meg a csöndes estéket sem. Sci-fi rajongó vagyok és technikai beállítottságú, kicsit kocka XDD. Aki eddig sikeresen elolvasta, annak jelzem, hogy ebből még lehet is valami XDDD. Szóval, akibe szerelmes tudnék lenni, az vidám, 35-43 éves (akár gyerekkel is), szerethető, intelligens nő, aki szeret bicajozni, nem veti meg a túrát, a hirtelen kiruccanásokat vagy akár a nyugis pihenést. Ami a legfontosabb, érzelem orientált, szerethető és szerelmes típus .. :))) ui. a korhatár nem a korról szól, hanem rólam. Barátaim átlag 7-10 évvel fiatalabbak nálam, ezzel a korosztállyal érzem jól magam, és tudom magam megértetni. Saját korosztályom már okos :)), Én még "kereső" vagyok.

Egy szegedi társkereső férfi, Gábor (48)

Nagyon nehéz magamról írni, mint mindenkinek. Régóta élek egyedül, ezért szeretnék már egy társat találni akivel megoszthatom a szabadidőmet: "Aki bárhova eljönne velem és bárhol megmaradna...." Nem a számok fontosak hanem az , hogy jól érezzem magam a bőrömben . Szeretem a kirándulást, az utazást, zenét, a jó filmeket. Jó lenne még boldog lenni valakivel...... Imádom a jó focit, a teniszt...sajnos azt csak nézni...A motorversenyeket, mivel én is mindig motoroztam.... Bármit írunk is ide, semmit nem tudhatunk előre amíg nem találkozunk valakivel...és akkor felborulhat minden amit elképzeltünk vagy amit annyira akartunk. Akkor jöhet a csoda , de a csalódás is benne van a pakliban. Erről szól az élet.....és aki élni akar annak tenni is kell érte.

Egy szegedi társkereső nő, Mariann (67)

Komoly kihívás két kialakult egzisztenciát, bioritmust, világképet, családi állapotot, szokásrendszert "összefésülni"....s mindezt lelkesen, érdeklődéssel tenni, egymásra minőségi időt és figyelmet szánva. Én mégis reménykedek, hogy Rád találok...talán éppen itt. Egyszerre tartom fontosnak a szilárd alapokra helyezett, nyugodt, harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolatot illetve a rugalmas, sportos, mozgékony életvitelt. A "szürke hétköznapokat" és a kevéske szabadidőmet szeretném úgy "megélni" Veled, hogy az mindkettőnk számára örömteli legyen. Szeretek zenét hallgatni, zenélni, énekelni, és táncolni is. Fontosnak tartom a vidámságot, a humorérzéket, de viccet mesélni nem tudok. :) “Néha befelé is kell figyelnünk. Végiggondolni, hogy mekkora utat tettünk meg idáig, és hogy hova tartunk. Mi az, amit szükséges hátrahagyni, és miért kell még egy picit küzdeni. Néha meg kell pihenni, de nem csak azért, hogy hátrapillantsunk, vagy előre tervezzünk, hanem azért is, hogy megcsodálhassuk a jelent. Igen, átérezzük a friss levegőt, és a ropogós vasárnapi rántotthúst, a szellőt, ami belekap a hajunkba a peronon. A reggeli kávé illatát, és a reggeli harmatot, ahogy megcsap, amikor kilépsz az ajtón...átérezni kicsit a poénokat, és hangosan nevetni rajtuk, és egy jó zenére rázni a csípőnket, nem baj, ha viccesen festünk. Szóval, igazán megélni a pillanatot, a mostot, a szépet, a jót, de a rosszat is ugyanúgy. És bizony néha kicsit egyedül kell lennünk önmagunkkal, figyelnünk kell befelé, hogy a folyton mozgásban és haladásban lévő testünket utolérhesse a lelkünk, hogy újra eggyé, egésszé válhassanak, és minden rendben legyen megint.” (Agárdi Zsóka)

Egy szegedi társkereső férfi, Józsi (56)

Határozott és önálló nő vagyok, de gondolatom egy olyan férfira, aki támaszt és biztonságot nyújt, aki céltudatos, , igazi férfi. Empatikus, érzékeny, csendes, befelé forduló típus vagyok általában, de a hozzám közel állókkal szívesen megosztom a világomat. Mosolygós, nyugodt, odafigyelő, gondoskodó, önzetlen, családcentrikus, házias - amivel még jellemezném magam. Szabadidőmet aktív és passzív pihenéssel egyaránt szívesen töltöm. Szeretek sétálni, biciklizni, úszni, szaunába-fürdőbe járni, de otthon az olvasás, filmezés vagy éppen a főzés is kikapcsol, feltölt. Szívesen vagyok a családommal, barátaimmal, egy jó kávé vagy tea mellett lassítani, beszélgetni, világot megváltani :) Nem kapcsolat a célom. Olyan férfit keresek, akivel lehet jövőt építeni. A cél egy jól működő kapcsolat. Fontos számomra az őszinteség, és hogy tudjunk egymással az érzésekről, gondolatokról, gondolatakról beszélni. Jó ha van közös érdeklődésünk, de fontos, hogy tudjuk egymást támogatni, hagyni saját céljainkat elérni.

Egy szegedi társkereső nő, Zsuzsanna (39)

Szia kedves látogató! Egy vidám, barátkozó és őszinte léleknek gondolom magam, aki inkább érzelmi beállítottságú, mintsem racionális. Érdeklődéssel vagyok a természet iránt, illetve a spiritualitásra is nagyon érdeklődő vagyok és igyekszem segítségével tapasztalni és megérteni a világot, ahogy önmagamat is. Szeretek olvasni, beszélgetni, sétálni, egészséges életmód után kutatni (egyébként vegán vagyok), meditációt csinálni vagy olykor csak a számítógépet bűvölni :) Mozogni is szeretek és legjobb, ha van olyasvalaki, akivel együtt tehetem. Alapvetően érdeklődő és érdeklődő természetű vagyok szinte minden iránt :) Egy vidám természetű és nyugodt lányt keresek, akivel lehet nevetni, jókat beszélgetni, sokat Vele lenni, és aki előnyben részesíti a séget, az öleléseket és a romantikus együttlétet :) Szeretem, ha odabújhatok a másikhoz és így egymás szeretetteli lelki rezgéseit közvetlenebbül érezhetjük. Viszont a teljes őszinteség és bizalom jegyében szeretném, ha így történne, mert nem szeretem a felszínességet. Hűséges, odaadó és romantikus léleknek gondolom magam, de szeretném, ha mindenki saját magának döntené el, hogy valójában milyen vagyok, hiszem írhatok magamról bármit, de hidd el, nem eszek meg senkit :) Rocker sem vagyok egyébként (bár régen volt hozzá közöm), de a hosszú hajamat azért megtartottam. Számomra fontos az őszinteség, a nyugalom (érzelmileg is), a béke és az oda-vissza kölcsönös megértés, mert úgy gondolom, hogy ez egy egészséges kommunikáció alapja akár baráti, akár párkapcsolatban és ezzel komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. A humort pedig díjazom :) Bocsánat hölgyek, de a dohányzás nálam kizáró ok és a túlzásba vitt alkohol is, de én sem dohányzom és nem iszom alkoholt egyáltalán! - Ami a világhoz való viszonyomat illeti (vagy elijesztés képpen :) ) : egyik ember sem tulajdona a másik embernek. A családon belül sem. Az államnak, a társadalomnak nem tulajdona. A nő és a férfi egyenrangúak, egyenjogúak. A két FÉL együtt alkot, egymást kiegészítve EGY EGÉSZ-et. Megtartom a jó szomszédság törvényét, azaz: mindent szabad, ami nem árt másnak. A "más" nem csak embertársad, hanem az egész természet. Az ember nem ura a természetnek, hanem része annak. - Ha esetleg kihagytam valamit, vagy valamire kíváncsi vagy még, akkor írd meg nyugodtan.

Egy szegedi társkereső férfi, Jani (30)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Szeged

Szeged

Csongrád megye

Szeged

+36 (1) 604 3102