Társkereső Kisvárda

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kisvárda környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kisvárdai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kisvárdai társkereső férfiak

Néhány kisvárdai társkereső bemutatkozása

ezoterikus érdeklődésű és maszírozni szerető férfi vagyok

Egy kisvárdai társkereső férfi, Nándor (53)

Sziasztok! Keresem életem szerelmét. Jószívű, segítőkész, odaadó, önzetlen, tisztességes, becsületes, őszinte, vicces. "Egy főnyeremény, szerencsés lesz az a lány aki a feleséged lesz" Ezeket a tulajdonságokat a munkatársak, barátok mondták rólam. Valószínüleg igazak.

Egy kisvárdai társkereső férfi, Tibor (30)

Humoros kedves csaj vagyok . Szeretek szorakozni . Szeretem a ferfiakat. Akik vidamak.

Egy kisvárdai társkereső nő, Ancsa (48)

Egy Szabolcs megyei Kisvárda mellett élő 35 éves független fiú vagyok, nincs gyerekem, de szeretnék. Komoly kapcsolatot keresek egy 25-40 év közötti lehetőleg Szabolcs megyei lány/nővel, ha elváltál, van gyereked az nem akadály. Többet nem írok, akinek felkeltettem az érdeklődését, az írjon, és többet elárulok neki magamról.

Egy kisvárdai társkereső férfi, Attila (36)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Kisvárda

Kisvárda

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Kisvárda

+36 (1) 604 3102