Társkereső Sátoraljaújhely

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sátoraljaújhely környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb sátoraljaújhelyi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

sátoraljaújhelyi társkereső nők

Első Találkozás

sátoraljaújhelyi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online sátoraljaújhelyi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online sátoraljaújhelyi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb sátoraljaújhelyi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb sátoraljaújhelyi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes sátoraljaújhelyi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes sátoraljaújhelyi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as sátoraljaújhelyi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es sátoraljaújhelyi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es sátoraljaújhelyi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti sátoraljaújhelyi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti sátoraljaújhelyi társkereső férfiak

Néhány sátoraljaújhelyi társkereső bemutatkozása

Egyszerű,vidám természetű nő vagyok,olyan társat szeretnék,aki szintén egyszerű. Szeressük egymást és az életet,szeretek utazni,kirándulni,úszni,filmezni,de szíházba is elmegyek, ha van kivel,szeretem a zenét a táncot,szeretem a humort Olyan férfi aki 20 éves kortól keres társat ne írjon,senkivel nem fogok versenyezni,főleg meg , azok az 50 éves férfiak akik 20-30 évvel fiatalabb lányának is megfelelő,társat keres. Nem tudja mit akar,éppen csak nézelődik,50 évesen nem tudja akar-e gyereket. Én biztosan nem,a józan ész határain belül gondolkodom. Előre is köszi,így megíméljük egymást a kellemetlenségektől!!!!!!!!!!!

Egy sátoraljaújhelyi társkereső nő, Anikó (49)

Kalapos fiatal úriember hosszútávra kiadó! 180 magas, ritkán dohányzó, előre néző szemekkel hosszútávra kiadó egy fiatalember. Fogyasztása néha sok, de előnye, hogy tud főzni. Szeret írni, motorozni, és elég kreatív. Néha nagyon fárasztó viccekkel operál, de valakinek ez kifejezetten imponál. Mellette nem igazán lehet unatkozni! Nagyot mer álmodni, talán legnagyobb a Föld körbeutazása, amihez ha társat találna, talán boldogabb nem is lehetne. Kiknek ajánlom a hirdetést? -Akik szeretnek mosolyogni és nevetni -Akik nem riadnak vissza a komolyabb, elmélkedősebb beszélgetésekről sem -Akik szeretik a Gyűrűk Urát -Akik elég lazán tudják kezelni a dolgokat, és nem riadnak vissza egy kávétól -Akik szeretik a palacsintát Kiknek nem ajánlom a hirdetést? -Akik csak szavakban válaszolnak -Akik csak barátkozni akarnak -Akiknek hónapokba telik, mire rászánják magukat egy személyes talira -Akiknek nincs idejük egy kapcsolatra

Egy sátoraljaújhelyi társkereső férfi, Bálint (22)

Piroska vagyok!! Mások által helyesnek mondott ,egy vigkedélyű,hölgy vagyok.Sajnos 9 éve özvegy. Van két családos fiam,4 aranyos unokám 2,lány,2 pici fiú.Ők külön élik a maguk életüket.Én egyedül élek,anyagi gondjaim,nincsen.Egyéni vállalkozásom szüneteltetem.Kereskedelmi és Vendéglátó a szakmám.De most már úgy gondoltam,hogy ezt a hátralévő kis életemet élni szeretném.Szeretnék egy korban,magasságban hozzám illő barátot,egy társat,akivel,megoszthatnám,örömömet,bánatomat.Legyen magára és környezetére igényes,tudjon szeretni,természetesen,kölcsönösen egymást megbecsülni . Nem szeretem az italos,bagós,embereket,italt csak alkalmanként.Szeretek táncolni,kirándulni,gyógyfürdőkbe eljárni. Remélem,nem kértem,lehetetlent,Üdv,Piroska.

Egy sátoraljaújhelyi társkereső nő, Piroska (71)

Úgy látom nem fogom megtalálni a párom !! sok jó ember van itt de ez hogy Hollandiában élek mindenkinek akadály ! hiába mondom hogy nem távkapcsolatot keresek !!!! úgy tünik az senkinek sem jut eszébe ha meg ismerne és kitudja lehet ő többet meg tenne azért hogy együtt lehessünk mivel egy ismerkedős oldal azt hittem senki nem fog elzárkózni !! :( Sziasztok ! nagyon sok mindent szeretek csinálni nagyon sok van bennem ! ezért ha szeretnél meg ismerni irj nyugodtan meg tudhatsz mindent ! :D egyébként Hollandiában élek ! egyébként mindent meg lehet oldani volt már rá példa igaz én jöttem ki rosszul belőle de nem adom fel ! Magyar barátnőt szeretnék ! köszönöm ha elolvastad !! :) Kicsit a hobbimról . Szeretek kondi terembe járni . Gitározni. olvasni, nagyon szeretem a történelmet. főzni és sütni is nagyon szeretek. egyébként nagyon okos embernek tartom magam mindenhez értek egy kicsit, csak nem mindig látszik sokat bolondozok és mindig mosolygok nevetek !!

Egy sátoraljaújhelyi társkereső férfi, Dávid (28)

Keresem a párom! :) Fiatalos, ápolt , önmagával és másokkal szemben is igényes nő vagyok. A magunkhoz illő embert biztosan nehéz megtalálni, ja és sok tökfej van az ilyen oldalakon? Istenem , én azért bízom, hogy párját valóban kereső , jól ápolt, tanult férfiak is vannak, vagy itt vagy máshol! Boldogság! ! ! Amit keresek! Aranyosi Ervin - A szeretetről A szeretet annyi: - elfogadni, nyitott szívedből többet adni! Másokban meglátni a szépet, s örökre hinni, hogy szép az élet. Megértőn nézni a világra, ápolni, kinek a lelke árva. Tudni a rossz is csak emberi, másképpen lát, ki felismeri. Keresd a jót, kívánd a szépet! Lásd meg másban az emberséget! Bocsásd meg azt, amiben gyarló! Szeress ha fáj is, legyél kitartó! Azért születtél erre a földre, hogy szeretni tanulj mindörökre. Szívedben szóljon a szeretet ének: "Szeretném, hogyha szeretnének". Később többet fogok írni magamról. Ígérem!

Egy sátoraljaújhelyi társkereső nő, Anna (58)

Egy sátoraljaújhelyi társkereső férfi, Ádám (25)

Sátoraljaújhelyyen lakom,egyedűl nevelem 10-éves kislányom,6-éve. Van még reményem,hogy megtalálom,az ígaz társam,barátomat. Mindenre nyitott vagyok.

Egy sátoraljaújhelyi társkereső nő, Anikó (59)

Sziasztok sokat töprengtem hogy mit is irhatnék de rájötem hogy egyszerübb ha magamat adom és annak mutatom magamat aki vagyok öszinte és mindig vidám embernek mondanak sokat viccelödöm és mindenben a legjobbat hozom ki , Föleg a kapcsolatokban. Remélem hogy meglelem majd az igazit. És felkeltettem az érdeklödésedet. :)

Egy sátoraljaújhelyi társkereső férfi, Attila (28)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Sátoraljaújhely

Sátoraljaújhely

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Sátoraljaújhely

+36 (1) 604 3102