Társkereső Sátoraljaújhely

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sátoraljaújhely környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb sátoraljaújhelyi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

legnépszerűbb sátoraljaújhelyi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes sátoraljaújhelyi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es sátoraljaújhelyi társkereső nők

Néhány sátoraljaújhelyi társkereső bemutatkozása

Komoly kapcsolat remenyeben keresek megbizhato, becsuletes tarsat.

Egy sátoraljaújhelyi társkereső nő, Viola (56)

Elég nehéz magamról irnom az biztos,hogy nem vagyok unalmas és,azért vagyok itt mert keresem az igazit.

Egy sátoraljaújhelyi társkereső férfi, Zsolt (33)

Sátoraljaújhelyyen lakom,egyedűl nevelem 10-éves kislányom,6-éve. Van még reményem,hogy megtalálom,az ígaz társam,barátomat. Mindenre érdeklődő vagyok.

Egy sátoraljaújhelyi társkereső nő, Anikó (59)

Nem vagyok nagy bulizós típus, sem nagy udvarló és nyomuló természet. Szeretek a természetben barangolni, zenét hallgatni, kirándulni, filmet nézni. Ha kíváncsi vagy rám írj bátran!

Egy sátoraljaújhelyi társkereső férfi, Norbert (30)

Őszinte, hűséges, optimista. Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Kérem a 44 év felettieket, hogy ne keressenek, kíméljük meg egymást a felesleges levelezéstől.

Egy sátoraljaújhelyi társkereső nő, Magdolna (37)

A szőke herceg már el is indult feléd! Ha késik, az alábbi okok miatt: el kellett mosogatnia, ki kellett mosni a ruhákat, valamit főzni is kellett, no meg a takarítás se várhatott magára...szóval olyan önellátó ez a szőke...:), csak egy társa nincs, akivel lottózhatna, és várná a világbékét!

Egy sátoraljaújhelyi társkereső férfi, Sándor (43)

Egyedül élek,a 12 éves kislányommal,7 éve. Úgy gondolom,hogy a létezés nekem is tartogat,egy hozzám való,őszinte társat. Nem jó egyedül,tényleg igaz a mondás,hogy az ember társas lény. Bízok abban,hogy az élet nekem is tartogat még,kellemes meg lepetést!

Egy sátoraljaújhelyi társkereső nő, Anikó (59)

Káros ektől mentes,céltudatos,sikerorientált,a WC mellé nem pisilő,a WC fedelét lecsukó ember vagyok.Kizárólag komoly kapcsolatot szeretnék....barátnők...új ismerősök nem érdekelnek.Nem érdekelnek olyan hölgyek akik utazás függőek, hetente,havonta szállodákba,panziókban,autóbuszos utazások a kedvenc időtöltésük ,nem érezik jól magukat lakhelyükön, menekülnek családi fészkükből .

Egy sátoraljaújhelyi társkereső férfi, Ferenc (67)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Sátoraljaújhely

Sátoraljaújhely

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Sátoraljaújhely

+36 (1) 604 3102