Társkereső Nyíregyháza

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Nyíregyháza környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb nyíregyházi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

nyíregyházi társkereső nők

Első Találkozás

nyíregyházi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online nyíregyházi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online nyíregyházi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb nyíregyházi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes nyíregyházi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes nyíregyházi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es nyíregyházi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es nyíregyházi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti nyíregyházi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti nyíregyházi társkereső férfiak

Néhány nyíregyházi társkereső bemutatkozása

Tartós, komoly kapcsolatot keresek.,szükségem van valakire, de nem akárkire. Akarok egy ölelést, de nem akárkiét. Meg akarom váltani a világot, és nem azzal foglalkozni, hogy olyat nem lehet. De. Lehet. Egy csókkal, egy mosollyal, egy öleléssel, egy szóval, BÁRMIVEL. Ugyanis minden csak azon múlik, hogy ki mered-e nyitni a szíved bárkinek. Mersz-e mosolyogni arra, akire senki sem. Adsz-e annak, akitől mindenki elvesz. És meg mered-e osztani a boldogságod valakivel, akinek nincs semmije, csak a hit, hogy te mellette maradsz.’ - ezt szeretném végre már átélni, Magamról annyit, hogy 39 éves barna hajú, barna szemű nő vagyok, aki keresi az igazit. KALANDOROK KÍMÉLJENEK!!!!!

Egy nyíregyházi társkereső nő, Nikolett (39)

Üdv mindenkinek! Mit is lehet ide írni? Először is magamról annyit, hogy Pesten járok az Állatorvostudományi Egyetemre (de jelenleg Nyíregyházán élek). Szeretnék végre értelmet adni az életemnek egy komoly kapcsolattal. Aki kockás hasra és üres fejre gondolatik, az nálam nem lesz befutó. Természetesen a párom igényeinek próbálod minden tekintetben megfelelni. Hűséges típus vagyok, ha egy kapcsolatom véget ér, az nagy valószínűséggel nem miattam történik. Fontos nekem a másik fél boldogsága, hogy egy hullámhosszon legyünk, és közösen "éljünk". Unatkozni nem szeretek, de néha szükségem van egy kis gondolkodásra. Megfontolt típus vagyok, nem vagyok kicsapongó ember, szeretem a kiszámíthatóságot, épp ezért kellene mellém egy kicsit spontánabb ember, hogy jól kiegészítsen :-). Hobbim a munkám, az állatorvoslás, szeretek az állatokkal foglalkozni. Szeretem továbbá a minőségi filmeket, sokat keresek ilyeneket. Még annyi, hogy sablonos leírásra sablonos levelet kapsz :-) Peti voltam, a lényeg az, hogy jól érezzük magunkat!

Egy nyíregyházi társkereső férfi, Péter (27)

Boldog szeretnék lenni egy megértő, intelligens, barát fèrfi mellett. Rólam csak annyit; szeretek színhàzba jàrni, kiràndulni, utazni, autót vezetni, főzni ès imâdom a viràgokat. Ezenkívűl kedvencen a zenehallgatàs és a szèp versek, idèzetek. Igènyes vagyok magamra és a környezetemre. Megèrtő, barát, szeretni való tàrsra vàgyom... Jelenleg mèg dolgozom, de màr szeretnèk nagyon nyugdíjas lenni ès szabadabban èlni... ismerőseim szerint, aranyos, bàjos, kedves,vidàm, szeretni való vagyok ès jó a kisugàrzàsom. Egyenlőre ismerkedem, aztàn majd kialakul. Csak a re vàgyók ne keressenek!!! Köszönöm a megèrtèst ès vàrom a pàrom!!!! Rólam egyenlőre ennyit, majd aki jobban szeretne megismerni, írjon, keressen.

Egy nyíregyházi társkereső nő, Hilda (59)

Kedves Látogató! Hogy miért is regisztráltam az oldalra? Lehet pontosan amiatt amiért Te is, mert keresel valakit. Ezelőtt, 2017 nyarán már próbáltam már több hasonlót, de nem jártam sikerrel, ebbe valahogyan belebotlottam, megtetszett az alkotó hozzállása, gondoltam adok egy esélyt! Na az már megvolt miért is vagyok itt ... most pár szót azért magamról is: gyógyszerész vagyok, pontos vagyok, precíz vagyok és szeretem a munkám, ezt próbálom a magánéletbe is átvinni, mert ugye ezek a tulajdonságok alapvetőek a mi szakmánkban! Amit szeretek: színház, de csak vígjáték és vagy zenés darabok, szaunázás, mozi vagy otthoni filmnézés, társasággal főzős-sütős-iszogatós programok, testedzés már egy ideje - az eddig elért eredményre büszke vagyok - ja és persze a párommal lenni! Komoly kapcsolat érdekel, mint mindig életem során, mert szerintem alapos ráhangolódás után lehet csak tökéletes minden egy kapcsolatban! Amit nem tudok és nem is akarok letagadni és lehet most egy két embert elriasztok - de nem árulok zsákbamacskát - van két gyönyörű gyermekem, akik sajnos már lassan 1 éve nem velem élnek, de hála nem csak kétheti apuka vagyok! Ettől függetlenül, ha megtalálom az IGAZIT, nem kizárt a gyerek téma :) Ennyi bemutatkozó szöveg szerintem elég :) lehet picit még sok is volt!

Egy nyíregyházi társkereső férfi, Gábor (38)

Szia.!😉 Magamról 26 éves vagyok, 160cm magas, 54kg,és egyedül élek. Dolgozom éjjel-nappal de azért ha megéri szakitok időt Rád 🤗 van 1 kutyusom ezt fogadd el. Vakamint 7db tetovalasom aminek száma még nőni fog, szóval ha nem szereted ha egy nő tetovált vagy nincs tetoválásod, kicsit visszabb esnek az esélyeid. Akit keresek... Hmm.. Mindenkeppen magasabb nálam, azért üsd meg azt a 80kg ot.. 👊😁 Ami bejön az a fekete haj, de ha mas szinu a hajad ne keseredj el, attól még megkedvelhetlek. Engem nem kell eltartani de te mindenképpen dolgozz valahol. Egy férfi dolgozzon. Esetleg nem ártana ha meg tudnék veled jelenni tehát adj magadra és az öltözködésedre. Nem a ruha teszi az embert, de nem fogok elmenni veled egy étterembe szakadt farmerban és rózsaszin pólóban. Énis rengeteget foglalkozom a külsőmmel mert szerintem fontos. Ha 40 éves vagy vagy gyereked van vagy válófélben vagy vagy elváltál, ne keress. Puszi❤️😘

Egy nyíregyházi társkereső nő, Vivien (25)

Mély érzésű, felelősségteljesen gondolkodó, az élet nagy kérdéseire folyton választ kereső ember vagyok, aki igényes mind önmagára, mind pedig a környezetére. Intelligens és értékes embernek tartom magam, ebben megerősít a környezetem is. Aki felületesen ismer, annak kissé komolynak tűnök, de szerencsére az élet nagyon jó humor érzékkel áldott meg! Életemben legfontosabbak a gyermekeim, igyekszem időmet minél tartalmasabban eltölteni Velük, kisebb nagyobb sikerrel… Ha marad időm Mellettük, akkor szabad időmben elsősorban sportolok (tenisz, futás, biciklizés, stb.), emellett nagyon szeretek olvasni, zenét hallgatni és jó filmeket nézni. Olykor belefér egy-egy színház vagy valamilyen koncert illetve egyéb előadás is. Elsősorban olyan filmeket, könyveket kedvelek, melyeket miután elolvastam vagy megnéztem, mondanivalójukon még nagyon sokáig gondolkodom, rágódom. Az olyan témák érdekelnek, mint a (hétköznapi) pszichológia, az élet értelme, a spiritualitás, vagy az önfejlesztés. A felsorolásból is kitűnik, hogy inkább a komoly témákat kedvelem, de azért a gyermekeimmel sokszor nézünk filmvígjátékokat vagy stand up comedy-t is. Bár az élet úgy hozta, hogy az utóbbi években keveset utaztam, nagyon sok olyan hely van még, ahol még nem jártam, és ahová nagyon szeretnék eljutni! Nem igazán kedvelem a tömeg rendezvényeket, sokkal közelebb áll hozzám mondjuk barátaim körében, egy finom bor kortyolgatása melletti könnyed vagy akár mélyenszántó beszélgetés.

Egy nyíregyházi társkereső férfi, Tamás (49)

Tartós kapcsolatra keresem párom, akivel hasonló értékekkel, jövőképpel rendelkezünk és akivel idővel családot alapíthatunk. Végzettségem szerint fizikus vagyok. Jelenleg kutatómunkával foglalkozom. Introvertált típus vagyok, nagyobb társaságban és ismeretlenekkel lassabban oldódom fel. A szabadidőmben szeretek olvasni, színezni (felnőtteknek is készítenek kifestőket), leszámolható mintából goblen képet varrni, kötni, horgolni, történeteket írni, magról kaktuszokat nevelni, sétálni, beszélgetni, számítógépezni, ping-pongozni, sci-fi sorozatokat nézni. Olyan párt keresek, akivel szövetségesek lehetünk az életben, együtt építhetjük, szépíthetjük közös életünket. Akivel lehet bohóckodni, de ha arra van szükség, tud komoly lenni, lehet rá számítani. Aki a nehézségek idején pozitív tud maradni és a megoldásra koncentrálni. Én nagyon szeretnék gyerekeket, ezért olyan párt keresek, aki szintén gondolatik gyerekekre, arra, hogy apa lehessen. :)

Egy nyíregyházi társkereső nő, Zsuzsa (35)

Tudod hogy érted történnek mindenek – mit busulsz? A csillagok örök forgása néked forog és hozzád szól, rád tartozik, érted van minden dolog a te bünös lelkedért. Ó hidd el nékem, benned a Cél és nálad a Kulcs Madárka tolla se hull ki, – ég se zeng, – föld se remeg, hogy az Isten rád ne gondolna. Az Istent sem értheti meg, aki téged meg nem ért. Mert kedvedért alkotott mennyet és földet s tengereket, hogy benned teljesedjenek, – s korok történetét szerezte meséskönyvedül, – s napba mártotta ecsetét, hogy kifesse lelkedet. Kinek színezte a hajnalt, az alkonyt, az emberek arcát? Mind teneked! És kinek kevert sorsokat és örömet és bánatot, hogy gazdag legyen a lelked? És kinek adott annyi bús szerelmeket, szerelmek bűnét és gyászát? s hogy bűn és gyász egysúlyú legyen, eleve elosztott számodra szépen derűt és borút, sorsot és véletlent, világ nyo morát, inséget, háborút, mindent a lelkedre mért öltöny gyanánt: – úgy van! eónok zúgtak, tengerek száradtak, hogy a lelked: legyen császárok vétkeztek, seregek törtek, hogy megkapd azt a bút, amit meg kellett kapnod, és világok vihara fútt a te bűnös lelkedért! Mert ne gondold hogy annyi vagy amennyi látszol magadnak, mert mint látásodból kinőtt szemed és homlokod, úgy nagyobb részed énedből, s nem ismered föl sorsod és csillagod tükörében magadat, és nem sejted hogy véletleneid belőled fakadnak, és nem tudod hogy messze Napokban tennen erőd ráng és a planéták félrehajlítják pályád előtt az adamant rudakat.

Egy nyíregyházi társkereső férfi, Lajos (47)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Nyíregyháza

Nyíregyháza

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Nyíregyháza

+36 (1) 604 3102