Társkereső Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szabolcs-Szatmár-Bereg megye környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső nők

Első Találkozás

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső férfiak

Néhány Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső bemutatkozása

Szia.!😉 Magamról 26 éves vagyok, 160cm magas, 54kg,és egyedül élek. Dolgozom éjjel-nappal de azért ha megéri szakitok időt Rád 🤗 van 1 kutyusom ezt fogadd el. Vakamint 7db tetovalasom aminek száma még nőni fog, szóval ha nem szereted ha egy nő tetovált vagy nincs tetoválásod, kicsit visszabb esnek az esélyeid. Akit keresek... Hmm.. Mindenkeppen magasabb nálam, azért üsd meg azt a 80kg ot.. 👊😁 Ami bejön az a fekete haj, de ha mas szinu a hajad ne keseredj el, attól még megkedvelhetlek. Engem nem kell eltartani de te mindenképpen dolgozz valahol. Egy férfi dolgozzon. Esetleg nem ártana ha meg tudnék veled jelenni tehát adj magadra és az öltözködésedre. Nem a ruha teszi az embert, de nem fogok elmenni veled egy étterembe szakadt farmerban és rózsaszin pólóban. Énis rengeteget foglalkozom a külsőmmel mert szerintem fontos. Ha 40 éves vagy vagy gyereked van vagy válófélben vagy vagy elváltál, ne keress. Puszi❤️😘

Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső nő, Vivien (25)

Kedves Látogató! Hogy miért is regisztráltam az oldalra? Lehet pontosan amiatt amiért Te is, mert keresel valakit. Ezelőtt, 2017 nyarán már próbáltam már több hasonlót, de nem jártam sikerrel, ebbe valahogyan belebotlottam, megtetszett az alkotó hozzállása, gondoltam adok egy esélyt! Na az már megvolt miért is vagyok itt ... most pár szót azért magamról is: gyógyszerész vagyok, pontos vagyok, precíz vagyok és szeretem a munkám, ezt próbálom a magánéletbe is átvinni, mert ugye ezek a tulajdonságok alapvetőek a mi szakmánkban! Amit szeretek: színház, de csak vígjáték és vagy zenés darabok, szaunázás, mozi vagy otthoni filmnézés, társasággal főzős-sütős-iszogatós programok, testedzés már egy ideje - az eddig elért eredményre büszke vagyok - ja és persze a párommal lenni! Komoly kapcsolat érdekel, mint mindig életem során, mert szerintem alapos ráhangolódás után lehet csak tökéletes minden egy kapcsolatban! Amit nem tudok és nem is akarok letagadni és lehet most egy két embert elriasztok - de nem árulok zsákbamacskát - van két gyönyörű gyermekem, akik sajnos már lassan 1 éve nem velem élnek, de hála nem csak kétheti apuka vagyok! Ettől függetlenül, ha megtalálom az IGAZIT, nem kizárt a gyerek téma :) Ennyi bemutatkozó szöveg szerintem elég :) lehet picit még sok is volt!

Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső férfi, Gábor (38)

Tartós kapcsolatra keresem párom, akivel hasonló értékekkel, jövőképpel rendelkezünk és akivel idővel családot alapíthatunk. Végzettségem szerint fizikus vagyok. Jelenleg kutatómunkával foglalkozom. Introvertált típus vagyok, nagyobb társaságban és ismeretlenekkel lassabban oldódom fel. A szabadidőmben szeretek olvasni, színezni (felnőtteknek is készítenek kifestőket), leszámolható mintából goblen képet varrni, kötni, horgolni, történeteket írni, magról kaktuszokat nevelni, sétálni, beszélgetni, számítógépezni, ping-pongozni, sci-fi sorozatokat nézni. Olyan párt keresek, akivel szövetségesek lehetünk az életben, együtt építhetjük, szépíthetjük közös életünket. Akivel lehet bohóckodni, de ha arra van szükség, tud komoly lenni, lehet rá számítani. Aki a nehézségek idején pozitív tud maradni és a megoldásra koncentrálni. Én nagyon szeretnék gyerekeket, ezért olyan párt keresek, aki szintén gondolatik gyerekekre, arra, hogy apa lehessen. :)

Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső nő, Zsuzsa (35)

Mély érzésű, felelősségteljesen gondolkodó, az élet nagy kérdéseire folyton választ kereső ember vagyok, aki igényes mind önmagára, mind pedig a környezetére. Intelligens és értékes embernek tartom magam, ebben megerősít a környezetem is. Aki felületesen ismer, annak kissé komolynak tűnök, de szerencsére az élet nagyon jó humor érzékkel áldott meg! Életemben legfontosabbak a gyermekeim, igyekszem időmet minél tartalmasabban eltölteni Velük, kisebb nagyobb sikerrel… Ha marad időm Mellettük, akkor szabad időmben elsősorban sportolok (tenisz, futás, biciklizés, stb.), emellett nagyon szeretek olvasni, zenét hallgatni és jó filmeket nézni. Olykor belefér egy-egy színház vagy valamilyen koncert illetve egyéb előadás is. Elsősorban olyan filmeket, könyveket kedvelek, melyeket miután elolvastam vagy megnéztem, mondanivalójukon még nagyon sokáig gondolkodom, rágódom. Az olyan témák érdekelnek, mint a (hétköznapi) pszichológia, az élet értelme, a spiritualitás, vagy az önfejlesztés. A felsorolásból is kitűnik, hogy inkább a komoly témákat kedvelem, de azért a gyermekeimmel sokszor nézünk filmvígjátékokat vagy stand up comedy-t is. Bár az élet úgy hozta, hogy az utóbbi években keveset utaztam, nagyon sok olyan hely van még, ahol még nem jártam, és ahová nagyon szeretnék eljutni! Nem igazán kedvelem a tömeg rendezvényeket, sokkal közelebb áll hozzám mondjuk barátaim körében, egy finom bor kortyolgatása melletti könnyed vagy akár mélyenszántó beszélgetés.

Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső férfi, Tamás (49)

Ápoló vagyok Fehér nadrág, köpeny, fehér felső, van, ki sokat lát, de valakinek első. Az ápolód vagyok ÉN éjjel és nappal,ha ez tudod, mit jelent, akkor le a kalappal. Nem könnyű a dolgom, sorsok a kezemben,úgy érzem, sokszor nem lennél a helyemben. Pelenka, fecskendő, tű, szonda, katéter,itt nem árt tudni, mi merre hány méter. Sokszor enyém a döntés, én vagyok a felelős, könnyen lehetek bűnbak vagy akár hős. De nekem a köszönet is elég... jól esik,hisz a mai világban a jó szó sokszor "elveszik". "Csak" egy ápoló vagyok, aki a beteg javát akarja, aki ha segíteni kell máson, nem csak a fejét vakarja. Ott vagyok melletted jóban és rosszban, nevethetünk együtt vagy sírhatsz nekem hosszan. "Csak" az vagyok, aki beléd reményt táplál, a hitet, hogy ha kimész a kórházból, még valamire vigyed. Sajnos sokszor már én sem tudok segíteni, egy kudarc után sokszor nehéz erőt meríteni. De a születéssel a halál is együtt jár,ezt el kell fogadnunk, akármennyire is fáj. De mindig a szépre emlékezz és sose feledd,amikor nagy bajba kerültél, ki volt ott veled.

Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső nő, Gabriella (43)

Tudod hogy érted történnek mindenek – mit busulsz? A csillagok örök forgása néked forog és hozzád szól, rád tartozik, érted van minden dolog a te bünös lelkedért. Ó hidd el nékem, benned a Cél és nálad a Kulcs Madárka tolla se hull ki, – ég se zeng, – föld se remeg, hogy az Isten rád ne gondolna. Az Istent sem értheti meg, aki téged meg nem ért. Mert kedvedért alkotott mennyet és földet s tengereket, hogy benned teljesedjenek, – s korok történetét szerezte meséskönyvedül, – s napba mártotta ecsetét, hogy kifesse lelkedet. Kinek színezte a hajnalt, az alkonyt, az emberek arcát? Mind teneked! És kinek kevert sorsokat és örömet és bánatot, hogy gazdag legyen a lelked? És kinek adott annyi bús szerelmeket, szerelmek bűnét és gyászát? s hogy bűn és gyász egysúlyú legyen, eleve elosztott számodra szépen derűt és borút, sorsot és véletlent, világ nyo morát, inséget, háborút, mindent a lelkedre mért öltöny gyanánt: – úgy van! eónok zúgtak, tengerek száradtak, hogy a lelked: legyen császárok vétkeztek, seregek törtek, hogy megkapd azt a bút, amit meg kellett kapnod, és világok vihara fútt a te bűnös lelkedért! Mert ne gondold hogy annyi vagy amennyi látszol magadnak, mert mint látásodból kinőtt szemed és homlokod, úgy nagyobb részed énedből, s nem ismered föl sorsod és csillagod tükörében magadat, és nem sejted hogy véletleneid belőled fakadnak, és nem tudod hogy messze Napokban tennen erőd ráng és a planéták félrehajlítják pályád előtt az adamant rudakat.

Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső férfi, Lajos (47)

Mit is lehet ide irni. Lassan 62 éves 2 éve özvegy nyugdijas titkárnő vagyok. Szeretek kirándulni, moziba, szinházba járni, olvasni. Van két gyönyörű unokám. Szeretek internetezni Eléggé otthon vagyok a számitógép világában. Nem szeretek viszont egyedül lenni. Egyenlőre talán ennyit ha valaki meg akar ismerni ugyis kérdez. Komoly kapcsolatot keresek tehát programorok kiméljenek. Tudok jókat nevetni már ha van kivel. Szeretnék társat találni akivel megoszthatom örömömet. Ha házvetető nőt keresel sajnos nem én vagyok. Ugy látom az előbbi mondatom mindenkit megijesztett. De ami igaz az igaz. Hátralévő életemet nem kivánom csak háztartás vezetéssel tölteni. Azért szoktam háztartást vezetni de nem tekintem életem fő céljának. Keresem azt a társat akivel jókat lehet beszélgetni, kirándulni, moziba, szinházba járni. Olyan valaki mellett állj meg, aki nem fél veled lenni. Akinek minden perc ajándék melletted. Akinek jó vagy. Pont úgy, ahogy vagy. Mindenkor és akárhogy. Aki gondol rád, és aki törődik veled. Aki nem fut el, mikor rossz passzban vagy. Akinek a legnagyobb félelme életében, hogy elveszít téged. Aki, ha nem is mondja minden percben, hogy szeret, de érezteti veled minden nap. Akinek a leghétköznapibb pillanat is ünneppé változik melletted. Akinek a szeme mosolyog, ha rád néz. Aki átölel egy nehéz nap után, és meghallgat, ha fáj valami. Ilyen valaki mellett horgonyozz le. Soha, ne érd be kevesebbel...

Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső nő, Magdolna (62)

🤔 "Egy férfi akkor lesz igazán férfi, amikor már tudja kezelni a Nőt. Amikor az értelmet is keresi benne, nem csak az érzelmet, a gondolatat. Amikor már nem hatják meg a kifogástalan idomok látványa, és nem fordul kisfiús vigyorral a képén a nő után, hanem csendben, magában nyugtázza a szépet, aztán el is felejti, mert ismeri a hűséget. Amikor tudja, hogy mivel tud bókolni, mivel tud felvidítani, mivel szelídíthet meg, ha maga vagy a vadság. Amikor már nem veszi magára a hisztiket, hanem rád hagyja, és inkább elfoglalja magát, amíg újra az ő angyala nem leszel. Akkor lesz igazán férfi, ha már nem akar mindent megoldani, mert ha bár képes lenne rá, tudja, hogy egy csapat vagytok, egyenlő felek. Tudja, hogy a beszélgetés öröme nem csak elfoglaltság, hanem kiváltság is veled, és meg is becsüli, tudja, hogy a lelkedet is szeretgeti, miközben a testedet becézi. Sosem természetes neki, hogy vagy, nem fél az érzelmektől, az elköteleződéstől, hogy átadja magát. Már nem izgatják a vad bulik, az éjszakai élet zajos füstje, de nyugodtan elengedheted, mert pontosan tudod merre van, mikor jön. Nem kell nyomozóegységet fogadnod, hogy távollétetek alatt is tudd, mit csinál, mi van vele, mert számára egyértelmű, hogy jelez. Hiszen az élete része vagy. Akkor igazi férfi, ha már társ vagy a szemében, és nem csak hétvégi kikapcs, trófea. Egy igazi férfi már megosztja veled, amilye van, és nem csak morzsa szemekkel szúrja ki a szemed. Hiszen mi ezeket ezerszeresen visszaadjuk, ezerszeresen is megháláljuk, mert a Nők szerelme maga a mennyország, ha a megfelelő férfivel van. Egy ilyen férfit érdemes szeretni, egy ilyen férfit érdemes az életünkbe engedni. Egy nőnek sem szabadna beérnie kevesebbel."

Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei társkereső férfi, Joco (32)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek
Ajak | Anarcs | Apagy | Aranyosapáti | Baktalórántháza | Balkány | Balsa | Barabás | Benk | Beregdaróc | Beregsurány | Berkesz | Besenyőd | Beszterec | Biri | Botpalád | Buj | Bátorliget | Bököny | Csaholc | Csaroda | Csegöld | Csenger | Csengersima | Csengerújfalu | Császló | Cégénydányád | Darnó | Demecser | Dombrád | Döge | Encsencs | Eperjeske | Fehérgyarmat | Fábiánháza | Fényeslitke | Fülesd | Fülpösdaróc | Gacsály | Garbolc | Gelénes | Gemzse | Geszteréd | Gulács | Gyulaháza | Gyügye | Gyüre | Győrtelek | Győröcske | Gávavencsellő | Géberjén | Gégény | Hermánszeg | Hetefejércse | Hodász | Ibrány | Ilk | Jánd | Jánkmajtis | Jármi | Jéke | Kemecse | Kisar | Kishódos | Kisléta | Kisnamény | Kispalád | Kisszekeres | Kisvarsány | Kisvárda | Kocsord | Komlódtótfalu | Komoró | Kállósemjén | Kálmánháza | Kántorjánosi | Kék | Kékcse | Kérsemjén | Kótaj | Kölcse | Kömörő | Laskod | Levelek | Lónya | Lövőpetri | Magosliget | Magy | Mezőladány | Milota | Mánd | Mándok | Máriapócs | Márokpapi | Mátyus | Mátészalka | Méhtelek | Mérk | Nagyar | Nagycserkesz | Nagydobos | Nagyecsed | Nagyhalász | Nagyhódos | Nagykálló | Nagyszekeres | Nagyvarsány | Napkor | Nemesborzova | Nyírbogdány | Nyírbogát | Nyírbátor | Nyírbéltek | Nyírcsaholy | Nyírcsászári | Nyírderzs | Nyíregyháza | Nyírgelse | Nyírgyulaj | Nyíribrony | Nyírjákó | Nyírkarász | Nyírkáta | Nyírkércs | Nyírlugos | Nyírlövő | Nyírmada | Nyírmeggyes | Nyírmihálydi | Nyírparasznya | Nyírpazony | Nyírpilis | Nyírtass | Nyírtelek | Nyírtura | Nyírtét | Nyírvasvári | Nábrád | Olcsva | Olcsvaapáti | Panyola | Pap | Papos | Paszab | Penyige | Penészlek | Petneháza | Piricse | Porcsalma | Pusztadobos | Pátroha | Pátyod | Pócspetri | Rakamaz | Ramocsaháza | Rohod | Rozsály | Rápolt | Rétközberencs | Sonkád | Szabolcs | Szabolcsbáka | Szabolcsveresmart | Szakoly | Szamosangyalos | Szamosbecs | Szamoskér | Szamosszeg | Szamossályi | Szamostatárfalva | Szamosújlak | Szatmárcseke | Székely | Sényő | Tarpa | Terem | Tiborszállás | Timár | Tiszaadony | Tiszabecs | Tiszabercel | Tiszabezdéd | Tiszacsécse | Tiszadada | Tiszadob | Tiszaeszlár | Tiszakanyár | Tiszakerecseny | Tiszakóród | Tiszalök | Tiszamogyorós | Tiszanagyfalu | Tiszarád | Tiszaszalka | Tiszaszentmárton | Tiszatelek | Tiszavasvári | Tiszavid | Tisztaberek | Tivadar | Tornyospálca | Tunyogmatolcs | Tuzsér | Tyukod | Tákos | Túristvándi | Túrricse | Ura | Uszka | Vaja | Vasmegyer | Vállaj | Vámosatya | Vámosoroszi | Vásárosnamény | Zajta | Zsarolyán | Zsurk | Záhony | Érpatak | Ófehértó | Ópályi | Ököritófülpös | Ömböly | Újdombrád | Újfehértó | Újkenéz | Őr |

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső