Társkereső Komárom

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Komárom környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb komáromi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

komáromi társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as komáromi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti komáromi társkereső nők

Néhány komáromi társkereső bemutatkozása

Magányos fiatal ember 38 keresi normális gondolkodási párját keresi.már a sok butából elegem .van egy hülye kapcsolatból most sikerült kimásznom

Egy komáromi társkereső férfi, Sándor (38)

Sziasztok! Szeretek filmeket nézni, sportolni, kirándulni, hasznosan tölteni az időt. Egy kedves, vidám, őszinte személyiségű lányt keresek tartós, komoly kapcsolatra. :-)

Egy komáromi társkereső férfi, Gábor (30)

Szia ! Ismerj meg és megtudod milyen is vagyok! Szeretettel!!!😊

Egy komáromi társkereső nő, Éva (57)

Komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek. Írhatnék több oldalt is, de értelmetlen lenne. Ha te olyan vagy aki szeret sétálni, moziba járni vagy télen forró teát szürcsölve filmet nézni otthon. Kirándulást, csavargást is kedveled ne haboz és írj.

Egy komáromi társkereső férfi, Zsolt (30)

Sziasztok. Komoly kapcsolatot keresek csak normális és komoly szándékú férfiakkal szeretnék komunikalni. :)

Egy komáromi társkereső nő, Vikiikee (21)

Túl vagyok egy-két félresikerült kapcsolaton, de ebben a korban ki nem? Mindezek ellenére megmaradt a hitem, hogy megtalálom azt a társat, akit nekem szánt a sors. Még ha nem is vagyok Alain Delon, vagy Brad Pitt sem, mégis tele vagyok belső értékekkel, amit egy hozzám hasonló, érzékeny lelkű társnak szívesen megmutatok. Azt mondják egy nő minden férfi mellett más nő, ez ugyanígy igaz a férfiakra is - csakis két emberen múlik, hogy mit tudnak kihozni egymásból, megadva egymásnak a kölcsönös tiszteletet, odafigyelést és szeretetet. Ha hasonló értékrenddel rendelkezel, kérlek tisztelj meg pár sorral magadról, és adjunk egymásnak egy esélyt. Olyat keresek, akivel egymást boldoggá tudjuk tenni önzetlenül. Sanyi

Egy komáromi társkereső férfi, Sanyi (53)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Komárom

Komárom

Komárom-Esztergom megye

Komárom

+36 (1) 604 3102