Társkereső Komárom

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Komárom környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb komáromi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

komáromi társkereső nők

Első Találkozás

komáromi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online komáromi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online komáromi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb komáromi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes komáromi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as komáromi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es komáromi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es komáromi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti komáromi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti komáromi társkereső férfiak

Néhány komáromi társkereső bemutatkozása

Szia ! Ismerj meg és megtudod milyen is vagyok! Szeretettel!!!😊

Egy komáromi társkereső nő, Éva (57)

Imádom a természetet,a bográcspartikat,,a finom ételeket,italolat. Altalában vicces,de komoly is tudok lenni. Imádok zenét hallgatni,sorozatokat nézni...

Egy komáromi társkereső férfi, Martin (20)

Sziasztok. Komoly kapcsolatot keresek csak normális és komoly szándékú férfiakkal szeretnék komunikalni. :)

Egy komáromi társkereső nő, Vikiikee (21)

Vidám, átlagos külsejű fiú vagyok. Kedves, egyszerű lánnyal szeretnék ismerkedni 16-23 év között. Nőies, természetes, lelkiekben gazdag lány ismeretségét keresem.

Egy komáromi társkereső férfi, Miklós (22)

43 éves elvált molett nő vagyok. Komoly kapcsolatra keresem párom. Vidám,mosolygós,kedves nőnek tartom magam. Ha felkeltettem érdeklődésed,és szívesen megismernél,várom bemutatkozó leveled. Kalandorok és 20-on évesek kíméljenek! Köszönöm! További kellemes napot! :)

Egy komáromi társkereső nő, Zsu (43)

Komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek. Írhatnék több oldalt is, de értelmetlen lenne. Ha te olyan vagy aki szeret sétálni, moziba járni vagy télen forró teát szürcsölve filmet nézni otthon. Kirándulást, csavargást is kedveled ne haboz és írj.

Egy komáromi társkereső férfi, Zsolt (30)

Olyan úri embert keresek aki el tud fogadni és együtt megyünk egy szebb jövő felé,ami még hátra van,mert 6o után is ki süt a nap. 64/172/95 özvegy nő vagyok,gyedül élek kertes házamba,2 kutyusommal és 2 cicámmal. Közös szimpátia esetén lakó társamul is fogadhatlak. Van 4 gyermekem 7 unokám ,ők külön élnek Szeretek sütni,főzni,nagyokat sétálni télbe őszbe mindig mikor lehetőség van.Szeretek kirándulni Reménykedem hátha itt megtalálom a hozzám valo társat ami nem sikerűlt Keresek egy őszinte,hazugság nélküli párkapcsolatot,ami füszerezve van a szeretet és megbecsülés és tisztelet jelzőivel. Legyél Te az utolsó ki megfogja a kezem Legyél Te az álmom kiért érdemes majd élnem Legyél Te ki megóv mindentől hogy ne keljen félnem Legyél Te ki magához láncol és soha nem enged el Legyél Te ki elaltat és reggel csókkal ébreszt Legyél Te kinek az örökké azon is túl fog tartani Legyél Te a szeretet ami csak boldogságot hozhat Legyél te a Szerelem aki játsza szívemnek dallamát Ami HALÁLON TÚL IS TART MAJD

Egy komáromi társkereső nő, Kati (64)

Túl vagyok egy-két félresikerült kapcsolaton, de ebben a korban ki nem? Mindezek ellenére megmaradt a hitem, hogy megtalálom azt a társat, akit nekem szánt a sors. Még ha nem is vagyok Alain Delon, vagy Brad Pitt sem, mégis tele vagyok belső értékekkel, amit egy hozzám hasonló, érzékeny lelkű társnak szívesen megmutatok. Azt mondják egy nő minden férfi mellett más nő, ez ugyanígy igaz a férfiakra is - csakis két emberen múlik, hogy mit tudnak kihozni egymásból, megadva egymásnak a kölcsönös tiszteletet, odafigyelést és szeretetet. Ha hasonló értékrenddel rendelkezel, kérlek tisztelj meg pár sorral magadról, és adjunk egymásnak egy esélyt. Olyat keresek, akivel egymást boldoggá tudjuk tenni önzetlenül. Sanyi

Egy komáromi társkereső férfi, Sanyi (54)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Komárom

Komárom

Komárom-Esztergom megye

Komárom

+36 (1) 604 3102