Társkereső Komárom

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Komárom környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb komáromi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

komáromi társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as komáromi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti komáromi társkereső nők

Néhány komáromi társkereső bemutatkozása

Magányos fiatal ember 38 keresi normális gondolkodási párját keresi.már a sok butából elegem .van egy hülye kapcsolatból most sikerült kimásznom

Egy komáromi társkereső férfi, Sándor (38)

Sziasztok! Szeretek filmeket nézni, sportolni, kirándulni, hasznosan tölteni az időt. Egy kedves, vidám, őszinte személyiségű lányt keresek tartós, komoly kapcsolatra. :-)

Egy komáromi társkereső férfi, Gábor (30)

Szia ! Ismerj meg és megtudod milyen is vagyok! Szeretettel!!!😊

Egy komáromi társkereső nő, Éva (56)

Komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek. Írhatnék több oldalt is, de értelmetlen lenne. Ha te olyan vagy aki szeret sétálni, moziba járni vagy télen forró teát szürcsölve filmet nézni otthon. Kirándulást, csavargást is kedveled ne haboz és írj.

Egy komáromi társkereső férfi, Zsolt (29)

Sziasztok. Komoly kapcsolatot keresek csak normális és komoly szándékú férfiakkal szeretnék komunikalni. :)

Egy komáromi társkereső nő, Vikiikee (20)

Kedves és megbizható vagyok,egyedül élek van házam,autóm szval nemakarok senkin élősködni,menyasszonyom lelépett 2hó az esküvő előtt,szval jó lenne már egy normális nőt találni! Szeretek csókolózni, ..... Bennem nem csalódnál... :) összes képem 2018 és nem zavar ha van egy gyermeked,ha szeretnél megismerni irj nyugodtan!

Egy komáromi társkereső férfi, Gábor (33)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Komárom

Komárom

Komárom-Esztergom megye