Társkereső Komárom

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Komárom környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb komáromi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

komáromi társkereső nők

Első Találkozás

komáromi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online komáromi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb komáromi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb komáromi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes komáromi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes komáromi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as komáromi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es komáromi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es komáromi társkereső férfiak

Néhány komáromi társkereső bemutatkozása

🏥 ❤: 🍫☕🍹📚📽📸💐🚴 A Mérleg a csillagjegyek diplomatája. Képesek átérezni más emberek helyzetét és látni mások nézőpontját. Ők azok akik mindig mindent helyesen akarnak csinálni és hogy egyensúly és harmónia legyen az életükben, a környezetükben és más emberek életében, akik közel állnak hozzájuk. Megnyerő bájjal rendelkeznek, elegáns ízléssel és könnyű őket szeretni a buzgón segítő és természetük miatt.

Egy komáromi társkereső nő, Adrienn (24)

Tóth István a nevem,38éves férfi vagyok.Nincs gyermekem sem párom már hosszú ideje ,mivel az előző kapcsolatomban nagyot csalódtam.Vállalkozó vagyok állatokkal foglalkozom ,gazda vagyok.Van egy hatalmas házam egy csendes kis faluban hatalmas udvarral ,kedves környezettel.Szeretnék komoly kapcsolatot megtalálni azt az embert akit őszinte szívvel szerethetek,boldoggá tehetek és minden széppel eláraszthatok. Szeretek főzni nagyon,viccelődni,ha úgy érzed te vagy az akire gondolatom és egy igazi társra gondolatsz akkor jelentkezz itt.Ígérem szebbé és boldogabbá teszem az életed.

Egy komáromi társkereső férfi, István (39)

Az igazi Társ valójában egy szövetséges, aki kitart mellettünk tűzön-vízen át, akár az egész világ ellen, ha kell...Akár egy ilyen összetartozáshoz is el lehet jutni az első levélváltástól, az első randevún, majd a sokadikon és sok megpróbáltatáson keresztül ...De lehet ez egy könnyű, akadálymentes út is, amelyen lassan, de biztosan szövetségessé válik két egymás számára teljesen idegen ember... Két világ találkozása ez mindig, izgalmas, emberi feladat. Adott a lehetőség a Csodára, egy üzenetben egy napon biztosan eljön ...

Egy komáromi társkereső nő, Zsuzsa (43)

Sziasztok! Természetbarát, társaságkedvelő, általános műveltségel rendelkező ember vagyok. Hobbim a méhészkedés, kertészkedés, fürjtenyésztés. Szeretek táncolni, barátaimmal szórakozni. Egy vidám, közvetlen, mosolygós, megértő és odeadó, segítőkész társat keresek aki viszonozná a szeretetet amit tőlem kapna. Szeretnék szeretni és szeretve lenni. Egy komplikált és önpusztító házasságon vagyok túl ahol csak kihasználtak és nem szerették. Szeretetre gondolatom mint minden ember. Hűséges és odaadó vagyok azzal akit szeretek. A csillagokat az égről lehozom annak akit szeretek és viszont szeret. Egy szeretetre méltó hölgyet, lelki és társat keresek akivel megoszthatnám az életem.

Egy komáromi társkereső férfi, Adrián (41)

Kedves látogató! Nem vagyok az a modern ember aki gyere itt vagyok stb.. Én szeretem ha egy pasi igazi férfi és mellete nő lehetek. Nem vagyok egy lusta mihaszna ember és nem is szeretném ha olyan lenne mellettem aki csak lopja a napot nem kell konyhatündérnek lennie de igen is ahol tud segítsen mert annál több időt tudunk együtt tölteni. Elvárásom: a pasi udvarol a hölgynek Legyen minimum 180cm magas semmikép ne legyen alacsonyabb. Lehet ne ide írni verseket idézetet de minek mindeni csak az igazságra kíváncsi. Ha magadra ismertél írj bátran.

Egy komáromi társkereső nő, Sziszka (24)

Túl vagyok egy-két félresikerült kapcsolaton, de ebben a korban ki nem? Mindezek ellenére megmaradt a hitem, hogy megtalálom azt a társat, akit nekem szánt a sors. Még ha nem is vagyok Alain Delon, vagy Brad Pitt sem, mégis tele vagyok belső értékekkel, amit egy hozzám hasonló, érzékeny lelkű társnak szívesen megmutatok. Azt mondják egy nő minden férfi mellett más nő, ez ugyanígy igaz a férfiakra is - csakis két emberen múlik, hogy mit tudnak kihozni egymásból, megadva egymásnak a kölcsönös tiszteletet, odafigyelést és szeretetet. Ha hasonló értékrenddel rendelkezel, kérlek tisztelj meg pár sorral magadról, és adjunk egymásnak egy esélyt. Olyat keresek, akivel egymást boldoggá tudjuk tenni önzetlenül. Sanyi

Egy komáromi társkereső férfi, Sanyi (54)

A tetőpontra az jut, aki tudja, minek örüljön, aki a boldogságát nem tette másoktól függővé, aki nem nyugtalankodik, aki bízik önmagában...Ami könnyen elérhető, az a felszínen csillog. Ami érték, olykor fénytelen, és a mélyre kell leásni érte! Amiben a sokaság átérezetét leli, sivár és illanó gyönyörűséget kínál. Amiről én beszélek, az a felszínről nem látható, a bensődben derül. Szórd el, ami csillog, és az igazi jóra vesd tekinteted! Örülj a magadénak! Hogy mit jelent ez? Téged, és éned legszebb részét! Szeretnéd tudni, honnan ered? Ha szándékaid becsületesek, cselekedeteid helyesek, lelkiismereted nem zúgolódik..., akkor egyenes gerinccel járhatsz az úton, amit életnek nevezünk.. 😊Én - romantikus, gondolatakozó, érzékeny, őszinte, hűséges/ félédes fehér bor, finom pálinka, forralt bor, kakaó, tea, cappuccino / hegyek erdei utak séta kettesben összebujva beszélgetve, tengerpart naplemente, történelmi városok - barangolás minél többet megismerni /este kertben csendben borozgatva beszélgetni az esti alkonyatban /cica - tigris / hófehér tél, kellemes meleg nyár/ kutya, macska / grillezés, sushi, zöldség, gyümölcs / érintés, csók adni - kapni / ÉLNI, ÉLNI, ÉLNI MINDEN NAPOT MOSOLYOGVA

Egy komáromi társkereső nő, Sziszi (45)

Sziasztok, a beszélgetés és személyes találkozó híve vagyok, így ha kép alapján szimpatikus vagyok és Én még nem írtam neked, írj! :D Addig is néhány alaptulajdonságom: - rendkívül empatikus - nagyon szeretek poénkodni (természetesen jó értelemben), imádok másokat megnevettetni - imádok utazni és új embereket megismerni - nagyon jó emberismerő vagyok - szeretem az izgalmakat, de a nyugalmat is - az élet minden területén rendkívül fontos számomra az egyensúly és az arany középút A társban amit keresek: - szintén legyen empatikus (ha nem tudod mit jelent, nagy eséllyel nem vagy az) - hasonló dolgok érdekeljék mint engem (mozizás, wellness, kirándulás, vagy csak összebújás) - fontos számomra a kedvesség és a közvetlenség :)

Egy komáromi társkereső férfi, Márk (26)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Komárom

Komárom

Komárom-Esztergom megye

Komárom

+36 (1) 604 3102