Társkereső Körmend

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Körmend környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb körmendi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány körmendi társkereső bemutatkozása

Keresem párom akivel hosszú távon lehet tervezni...

Egy körmendi társkereső férfi, Krisztián (37)

Keresem azt aki kedveli a vidámságot a biztonsagot az érzékiséget , igényes , megbízható legyen ,ilyen vagyok te is legyél hasonló. , Pussz

Egy körmendi társkereső férfi, Béla (49)

Szia! Előszőr is köszönöm ,hogy meg néztél és elolvastad mit irtam. Tandl Lászlónak hivnak 40-éves vagyok ,nincs gyerekem ,de majd szeretnék. Komoly kapcsolatott keresek.

Egy körmendi társkereső férfi, László (40)

Szia!Őszinte leszek,mivel komolyan gondolom a társkeresést,csak így érdemes elkezdeni.Elvált,2 gyermekes fiatalemberként keresek egy megbízható szeretni,ragaszkodni tudó hölgyet.Én egyszerű,visszafogott komoly gondolkodású ember vagyok.Szeretem a romantikát.Szerény,csendes,nyugodt,házias egyszerű hölgyet szeretnék megismerni,aki vágyik a szeretetre és a megbecsülésre,harmónikus kapcsolatra törekszik.Ha megértésre,kedvességre,gyengédségre vágysz sok-sok romantikára,hűséges vagy és komoly gondolkodású akkor érdemes lenne megismerkednünk.

Egy körmendi társkereső férfi, Szabolcs (33)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Körmend

Körmend

Vas megye

Körmend

+36 (1) 604 3102