Társkereső Szombathely

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szombathely környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szombathelyi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

szombathelyi társkereső nők

Első Találkozás

szombathelyi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online szombathelyi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb szombathelyi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb szombathelyi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes szombathelyi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as szombathelyi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as szombathelyi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szombathelyi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szombathelyi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szombathelyi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szombathelyi társkereső férfiak

Néhány szombathelyi társkereső bemutatkozása

Utazást, túrázást, kulturális programokat kedvelő életvidám társkereső vagyok. Szeretem a színházat, hangversenyt. Az életkor csak egy szám, szerencsére nem érzem magam annyinak, mint amennyi vagyok.

Egy szombathelyi társkereső nő, Fatime (52)

Párt keresek.Miért itt?Mert a munkahelyemen nincsenek hölgyek és mindenhová kocsival járok,nem találkozom senkivel.Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj rám nyugodtan ebben és másban is modern vagyok.Amiben viszont nem,őszinte,megbízható,humoros ember vagyok és ezt elvárom viszont is.Olyan lányt keresek aki max. 1 hét ismerkedés után hajlandó személyesen is találkozni.Nem virtuális barátnőt keresek.😉

Egy szombathelyi társkereső férfi, Tamás (43)

Szia kedves érdeklődő, köszöntelek az adatlapomon! Segítőkész, vidám lány vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni, ping-pongozni, sétálni. Ha felkeltettem érdeklődésed várom leveled.

Egy szombathelyi társkereső nő, Rita (37)

Átlagos termetű, mosolygós alkat vagyok. A hajam, a szemeim, a szemöldököm is barna; a belső tulajdonságaim valamivel jobbak. Érdeklődő, értelmes fiúnak tartom magamat, szeretem a tudományokat, a történelmet. Újságírónak tanultam, a főiskola után dolgoztam is a szakmában; de néhány éve egy nagy vállalatnál vagyok tanácsadó. Jelenleg egyedül élek szombathelyi lakásomban. Szívesen ismerkednék egy kávé mellett.

Egy szombathelyi társkereső férfi, Donát (31)

Sportos, magabiztos, egyedülálló nő keresi a másik felét. Az ellentétek vonzzák egymást, állítólag, de én azért ebben annyira nem hiszek 😊 Elsőre ennyi, állítólag a társkereső oldalon az emberek 80 százaléka úgyis kép alapján válogat. 😊

Egy szombathelyi társkereső nő, Gyöngyi (40)

Alapvetően nyugodt természetű, empatikus, érzékeny ember vagyok. Szeretem az intelligens, humoros emberek társaságát, a tartalmas beszélgetéseket. Kedvelem a művészetet, ezen belül a filmeket, a színházat, de leginkább a zene tud elvarázsolni. Igyekszem úgy élni, hogy óvjam a természetet, hiszem, hogy sokat tehetünk környezetünkért. Imádok a szabadban lenni, rendszeresen sportolok, ez testileg és lelkileg is feltölt.

Egy szombathelyi társkereső férfi, Ferenc (44)

Hosszú társas magány után egy éve váltam el. Kamasz fiam is lassan leválik - nem könnyű... Szívesen kirándulok, mozgok a szabadban. Zenekedvelő vagyok. Van otthonom, munkám, barátaim, szeretem a gyerekemet. DE: hiányzik egy társ! Nem jó egyedül. "Szeretném hogyha szeretnének S lennék valakié"

Egy szombathelyi társkereső nő, Ágnes (55)

Szia kedves látogatom örülök hogy be néztél komoly kapacsoalatot keresek szeretnék tudom tisztában vagyok vele hogy nem egyszerű hozzák passzoló társat nincs ideálom olyan tárast keresek aki el fogad úgy ahogy vagyok hisz én is elfogadom őt úgy ahogy amilyen ember semi se szeretnék majd ráerőltetni szeretném meg adni azt a teret amire amennyire szüksége van ha fel keltetem az érdeklődésedet írj jelöl bátran nem harapok csak szeretném azt a nőt igazán boldogá tenni aki tényleg öszitén velem szeretne lenni Boldog új évet kívánok neked és legyen sikeres ez az éved kedves látogatom.

Egy szombathelyi társkereső férfi, Adam (24)

Tematikus társkereső









Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Szombathely

Szombathely

Vas megye

Szombathely

+36 (1) 604 3102