Társkereső Zalaegerszeg

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Zalaegerszeg környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb zalaegerszegi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

zalaegerszegi társkereső nők

Első Találkozás

zalaegerszegi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online zalaegerszegi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online zalaegerszegi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb zalaegerszegi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes zalaegerszegi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes zalaegerszegi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as zalaegerszegi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es zalaegerszegi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es zalaegerszegi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti zalaegerszegi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti zalaegerszegi társkereső férfiak

Néhány zalaegerszegi társkereső bemutatkozása

Életvidám,pozitív kisugárzású,humoros,természetet, kirándulást,sé tát, Balatont imádó nő vagyok. Társam keresem kivel megvan a kölcsönös személyes vonzalom, lelki szellemi kapcsolat,a szeretet-összetartozás érzés. ;-)

Egy zalaegerszegi társkereső nő, Anita (47)

Sziasztok! Károlynak hívnak, 183 cm magas, 85 kg, sportos testalkatom van, rendszeresen sportolok. Jelenleg Budapesten és Zalaegerszegen is lakom! Rendszergazdaként keresem a napi kenyérre valót, saját házzal, autóval rendelkezem, már csak egy megértő, szerethető társ hiányzik. Komoly kapcsolatot keresek. Hobbijaim: kosárlabda, karate, foci, kirándulás, horgászás, film nézés stb.

Egy zalaegerszegi társkereső férfi, Károly (36)

Köszöntelek az oldalamon ..! Pozitív életfelfogással rendelkező Nő vagyok. Nem görcsösen keresgélek, inkább egyenlőre ismerkednék. A cél persze, egy jól működő kapcsolat. Ha , szimpatikusnak tartasz , ne csak többször látogasd az oldalam , írj .....

Egy zalaegerszegi társkereső nő, Hajnalka (55)

Viselkedésemet illetően, kicsit félénk de odaadó természetem van, minden esetben őszinte és becsületes vagyok. Szeretek kedveskedni (bár ez leginkább csak szavakban mutatkozik meg, ajándékozásban kevésbé), sokat ölelkezni (persze csak a jelenleg nem létező párommal), adatokat gyűjtögetni, számítógépen játszani (WoW, Skyrim, de bármire nyitott vagyok), filmeket/sorozatokat/animéket nézni.

Egy zalaegerszegi társkereső férfi, Péter (28)

44 éves vagyok, és van egy 12 éves fiam. Vidám természetű társat keresek,akivel lehet beszélgetni, viccelődni. Akihez oda tudok , aki nemcsak a társam, hanem a barátom is lenne. Az életet élni szereti, és nemcsak álmodozik róla. Sablonszöveg. Ha fel keltettem az........ Üdv Monchy

Egy zalaegerszegi társkereső nő, Mónika (45)

Üdv. Leginkább otthon ülő típus vagyok, de ha van valami ami érdekel vagy felkelti a figyelmem akkor nagyon szívesen elmegyek bárhova. Sokat játszom, miniatüröket készitek és festemőket. Általában jó kedélyű, és humoros vagyok kivéve ha valami nagyon elrontja a kedvem, akkor mint a mesékben a felhők is körém gyűlnek. Komoly kapcsolatot keresek. Nem vagyok egy főnyeremény azt tudom magamról, de azt is, hogy ha szeretek azt szívből teszem.

Egy zalaegerszegi társkereső férfi, Gábor (31)

Család centrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de , molett nő vagyok. Partneremre vonatkozó elképzeléseim Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,férfias FÉRFIT szeretnék-lehet, hogy ez már túl sok:-) Amire gondolatom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete,akivel igazán lehet átérezni az életet. Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba járni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra gondolatik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon. Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az a minden.

Egy zalaegerszegi társkereső nő, Kata (53)

Minden ember egyedi és megismételhetetlen. Én milyennek látom magam? Hosszú lenne elmesélni itt. Mások milyennek látnak? Az attól függ milyen "szemüveget" viselnek. Minden ember a saját nézőpontjából ítéli meg és látja a valóságot. Szerintem annyira lehetek érdekes neked, mint amilyen érdekes lehetsz nekem Te! Néhány általános infó: Több mint 4 éve elváltam. Van két imádott kisfiam. A foglalkozásom jelen pillanatban vizuális alkotóművész. Nyitott vagyok a világra. Van érzelmi intelligenciám és empatikus vagyok. Igyekszem becsületes és egyenes lenni mások felé! Törekszem rá, hogy egyre jobbat hozzam ki magamból. Sokat sportolok és szeretem a természetet! Ha szimpatikus vagyok írj bátran!

Egy zalaegerszegi társkereső férfi, Alex (50)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Zalaegerszeg

Zalaegerszeg

Zala megye

Zalaegerszeg

+36 (1) 604 3102