Társkereső Zalaegerszeg

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Zalaegerszeg környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb zalaegerszegi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

zalaegerszegi társkereső nők

Első Találkozás

zalaegerszegi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online zalaegerszegi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online zalaegerszegi társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes zalaegerszegi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es zalaegerszegi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es zalaegerszegi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti zalaegerszegi társkereső férfiak

Néhány zalaegerszegi társkereső bemutatkozása

"Azt akarom, hogy ragadjon el a hév, hogy lebegj a tól, fakadj dalra, lejts dervis táncot..., Légy eszelősen boldog, vagy legalább légy érdeklődő rá..., A szerelem , megszállottság, mely nélkül nem lehet élni..., Légy fülig szerelmes, olyat találj, akit őrülten szeretsz, és aki ezt viszonozza..., Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél..."

Egy zalaegerszegi társkereső nő, Andi (43)

Hosszú távú kapcsolatot keresek egy barátságos, megbízható nem dohányzó hölgy társaságában aki párom lehetne.Természetkedvelő ember vagyok szinte egész napom kint töltöm a földeken vagy az erdőn.Olyan nő társaságára gondolatom akit nem a pénz vagy karrier motivál,esetleg elege lett ezek hajszolásából és most szeretne egyszerűen és boldogan élni.Szeretek kertészkedni,kirándulni,gombászni,horgászni.Sokat dolgozom,nincs tévém, korán alszom, korán kelek,jól főzök és nem fogyasztok soha alkoholt,de szeretek jókat enni.Hasonló érdeklődésű nőt keresek csakis tartós kapcsolatra,a külső számomra nem elsődleges,és pár kiló plusz sem zavar.Kérem dohányzó vagy rendszeresen alkoholt fogyasztó ne keressen, mert ezzel rossz tapasztalataim vannak.

Egy zalaegerszegi társkereső férfi, József (47)

Erzsébet a nevem a barátaimnak Bőbe vagyok Kívülállók véleménye szerint csinos vagyok. Őszinte , szókimondó,utálom a hazugságot. Szeretek zenét hallgatni, romantikus vagyok. Férjem halálával magányos vagyok Szeretnék találni egy társat aki újra megmutatja hogy érdemes még mosolyogni. Családi házban lakom kerteszkedek , szeretem a virágokat az embereknek szeretek adni. Mottom: Szeretve Szeretni!!!!

Egy zalaegerszegi társkereső nő, Erzsébet (70)

Társam keresem... Napjaimat tevékenyen és produktívan töltöm, legyen szó akár munkáról, akár kikapcsolódásról. Törekszem a fejlődésre, állandóan tele vagyok tervekkel. Számomra természetes, hogy ha valakinek szüksége van rá, azt segítem, támogatom, védelmezem. Személyiségemből fakadóan a legtöbb helyzetben bátor, következetes és határozott tudok lenni. Nem hiszek sem a "Nagy Ő", sem az "Igazi" létezésében. És a társkeresést sem úgy képzelem el, hogy nincs más dolgom, mint megtalálni őket. Nem a csodára várok. Egyszerűen csak egy embert keresek. Akivel a kommunikáció, a figyelem, a tisztelet, a szimpátia, a vonzalom, az elköteleződés, az alkalmazkodás, a kölcsönösség, a megbecsülés és a közös élmények tégláiból elkezdhetünk építkezni. Együtt. esen.

Egy zalaegerszegi társkereső férfi, Laci (38)

Köszöntelek az adatlapomon! Amire gondolatok és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy igazi férfi,aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. 🙂 Egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel...néha kis öniróniával fűszerezve. Empatikus vagyok és társasági ember, akinek sokat jelentenek a családja és a barátai. A cél egy jól működő kapcsolat lenne, amelynek alappillérei az őszinteség, a tisztelet és a bizalom.

Egy zalaegerszegi társkereső nő, Évi (46)

Fogtechnikusként dolgoztam nyugdíjazásomig. Van egy 40 négyzetméteres tizedik emeleti lakásom gyönyörű kilátással és egy sorgarázsi garázsom, mindkettő tehermentes. Szeretek főzni és régi páromnak szoktam is. Több hobbim is van, gyűjtöttem bélyeget, bakelit lemezt, ásványokat és fosszíliákat, újabb és antik sci-fi könyveket. Szeretem a tartalmas és alapos beszélgetéseket, az értékrendembe beleférő filmeket, a jazz és az űrrock sok fajtáját. Ha megtalálom az igazit, akkor házasságot akarok kötni vele. Halálom után örökli mindenemet. Olyan hölgyet keresek, aki eléggé értelmes, frigid, vagy mérsékelt uális igénnyel bír a kora pedig negyven és ötven év között van. Előny, ha van kocsija és jogosítványa. Ha megfelel az elvárásaimnak, fiatalabb is lehet.....

Egy zalaegerszegi társkereső férfi, János (65)

Köszöntelek az oldalamon ! Független, romantikus Nő vagyok, aki már eleget tapasztalt ahhoz, hogy ne legyenek illúziói, de nem vesztette el a hitét és az életkedvét.  A hagyományos értékek egyre fontosabbak számomra ebben a felfordult világban, de érdeklődő vagyok az új dolgokra.   Egy megbízható, intelligens, társat keresek hosszú távra, akivel jó barangolni, sétálni, beszélgetni, hangulatokat megélni és új dolgokat felfedezni.    Egy kapcsolatban az őszinteséget, a kölcsönös vonzalmat és a harmóniát tartom a legfontosabbnak.  Olyan férfival szeretnék megismerkedni, aki rendben van Önmagával és a világgal !  A személyes találkozás híve vagyok, persze, pár levélváltás kell, hogy kiderüljön, érdemes e találkozni !

Egy zalaegerszegi társkereső nő, Hajnalka (55)

Szia! Átlagos, normális, család centrikus, egyenes, őszinte, becsületes, intelligens, támogató, gondoskodó, tisztelet tudó, normál egészséges értékrendű és gondolkozású, általában nyugodt, visszafogott, de határozott (egyszerű, :)de nagyszerű) ember vagyok. Próbálok egészségesen élni, nincsenek káros eim. Normál, egészséges keretek között minden újra érdeklődő vagyok főleg ha van egy jó partner hozzá. Amennyiben színpatikusnak talállak kezdeményezni fogok egy üzenettel, (de ha esetleg mégis te írnál rám először, csak nyugodtan, szívesen fogadom)  Amennyiben téged nem a külsőségek, csili vili autók, gazdagság, csillogás villogás érdekelnek akkor csak ismerkedjünk és kialakul aminek ki kell. Normál egészséges értékrendű, gondolkozású társat, párt keresek aki intelligens, egyenes, őszinte, igényes, gondoskodó, támogató, tisztelet tudó, becsületes, lelkiismeretes, szórakoztató, család centrikus, stb. A nem dohányosokat részesítem előnyben, vagy akik le akarnak/tudnak, vagy már folyamatban van a cigiről leszokás. Alkatra lehet átlagos, sportos, vékony, max. pár kg plusz. A többi meg majd alakul. Zsolt.

Egy zalaegerszegi társkereső férfi, Zsolt (35)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Zalaegerszeg

Zalaegerszeg

Zala megye

Zalaegerszeg

+36 (1) 604 3102