Társkereső Sárvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sárvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb sárvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

sárvári társkereső nők

Első Találkozás

sárvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online sárvári társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb sárvári diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes sárvári keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as sárvári társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as sárvári társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es sárvári társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es sárvári társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti sárvári társkereső férfiak

Néhány sárvári társkereső bemutatkozása

Szia kedves érdeklődő, köszöntelek az adatlapomon! Segítőkész, vidám lány vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni, ping-pongozni, sétálni. Ha felkeltettem érdeklődésed várom leveled.

Egy sárvári társkereső nő, Rita (37)

Megértő szerető kedves srác keresi párját. Komoly kapcsolatot keresek aranyos imádnivaló lánnyal.

Egy sárvári társkereső férfi, Krisztián (29)

Sportos, magabiztos, egyedülálló nő keresi a másik felét. Az ellentétek vonzzák egymást, állítólag, de én azért ebben annyira nem hiszek 😊 Elsőre ennyi, állítólag a társkereső oldalon az emberek 80 százaléka úgyis kép alapján válogat. 😊

Egy sárvári társkereső nő, Gyöngyi (40)

Sziasztok!Tartós Kapcsolatra keresném életvidám 30-40 hölgy személyébe.Késöbbiek folyamán esetleg közös gyermek vállalása.

Egy sárvári társkereső férfi, Tibor (44)

Hosszú társas magány után egy éve váltam el. Kamasz fiam is lassan leválik - nem könnyű... Szívesen kirándulok, mozgok a szabadban. Zenekedvelő vagyok. Van otthonom, munkám, barátaim, szeretem a gyerekemet. DE: hiányzik egy társ! Nem jó egyedül. "Szeretném hogyha szeretnének S lennék valakié"

Egy sárvári társkereső nő, Ágnes (55)

Kedves társ kereső ,keresek egy olyan nőt:aki okos szép és még engem is tudna szeretni ?Aki keresi az nem mindig okos ,és egyáltalán nem szép .

Egy sárvári társkereső férfi, Attila (54)

38 éves független Nő vagyok.Sárváron èlek 7 éves fiammal .Fodrászkènt dolgozom.Szeretek táncolni , mozogni , kirándulni . Magasságom 173 cm .Komoly kapcsolatot kersek.

Egy sárvári társkereső nő, Klaudia (39)

Szia kedves látogató! :) Először is köszönöm, hogy megnézted az adatlapom. Mit is írhatnék magamról? Szeretek túrázni, rendszeresen sportolok és még olvasni is szoktam, hobbimról ennyit tudok írni, de szívesen kipróbálok más programokat is. Átlagos embernek tartom magam, álmaim és céljaim mindig vannak és lesznek is, és szép sorba haladok hogy megvalósítsam őket. Ha felkeltettem az érdeklődésed bátran írj, még zárás ként jobban szeretem a személyes beszélgetéseket.

Egy sárvári társkereső férfi, Csaba (30)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Sárvár

Sárvár

Vas megye

Sárvár

+36 (1) 604 3102