Társkereső Sárvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sárvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb sárvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

fiatalos 30-as sárvári társkereső férfiak

Néhány sárvári társkereső bemutatkozása

Szia Kedves "Idegen"! Sok csalódás után, optimistán keresem az életre szóló szerelmet. Várlak!

Egy sárvári társkereső férfi, Szilárd (46)

Megértő szerető kedves srác keresi párját. Komoly kapcsolatot keresek aranyos imádnivaló lánnyal.

Egy sárvári társkereső férfi, Krisztián (28)

Sziasztok!Tartós Kapcsolatra keresném életvidám 30-40 hölgy személyébe.Késöbbiek folyamán esetleg közös gyermek vállalása.

Egy sárvári társkereső férfi, Tibor (44)

38 éves független Nő vagyok.Sárváron èlek 7 éves fiammal .Fodrászkènt dolgozom.Szeretek táncolni , mozogni , kirándulni . Magasságom 173 cm .Komoly kapcsolatot kersek.

Egy sárvári társkereső nő, Klaudia (38)

Kedves társ kereső ,keresek egy olyan nőt:aki okos szép és még engem is tudna szeretni ?Aki keresi az nem mindig okos ,és egyáltalán nem szép .

Egy sárvári társkereső férfi, Attila (53)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Sárvár

Sárvár

Vas megye

Sárvár

+36 (1) 604 3102