Társkereső Sárvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sárvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb sárvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

fiatalos 30-as sárvári társkereső férfiak

Néhány sárvári társkereső bemutatkozása

Sziasztok!Tartós Kapcsolatra keresném életvidám 30-40 hölgy személyébe.Késöbbiek folyamán esetleg közös gyermek vállalása.

Egy sárvári társkereső férfi, Tibor (44)

Kedves társ kereső ,keresek egy olyan nőt:aki okos szép és még engem is tudna szeretni ?Aki keresi az nem mindig okos ,és egyáltalán nem szép .

Egy sárvári társkereső férfi, Attila (53)

Sziasztok.Nevem Karesz.Vas megyében élek saját családi házamban.Elvált vagyok és négy éve élek egyedü.Természetesen egy-vagy kettő gyermek nem akadály.Komoly kapcsolatot szeretnék.

Egy sárvári társkereső férfi, Karesz (51)

38 éves független Nő vagyok.Sárváron èlek 7 éves fiammal .Fodrászkènt dolgozom.Szeretek táncolni , mozogni , kirándulni . Magasságom 173 cm .Komoly kapcsolatot kersek.

Egy sárvári társkereső nő, Klaudia (38)

Alapvetőn vicces embernek tartom magam, bár ha kell akkor tudok komoly is lenni. De szerintem itt csak a felszínt lehet leírni, hogy milyennek tartja magát az ember. Szerintem a személyes beszélgetésekből derül ki, hogy ki milyen ember :)

Egy sárvári társkereső férfi, Csaba (29)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Sárvár

Sárvár

Vas megye

Sárvár

+36 (1) 604 3102