Társkereső Mende

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Mende környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb mendei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány mendei társkereső bemutatkozása

Állat és természetbarát . Hosszútávra terveznék! Keresem azt, akivel boldogan leélhetem az életem! Ha szeretnél beszélgetni; írj bátran!

Egy mendei társkereső férfi, Richárd (26)

családcentrikus őszinte embernek tartom magam ezt várom el mástolis hüség és bizalom a legfontosabb és sajna szex mániás vagyok imádom a női testet de csak azt az eggyet aki a párom

Egy mendei társkereső férfi, József (46)

Sziasztok A személyes találkozóban hiszek, ezért számomra ott kezdődik, vagy kezdődhet egy kapcsolat. Imádok mindenféle víz mellet szórakozni és sportolni. (nem csak a horgászatot értem ez alatt) Szeretek jó társaságban lenni, a jó ételeket sem vettem meg.

Egy mendei társkereső férfi, Gyuri (49)

Életvidám,optimista,,családcentrikus ,hűséges ember vagyok. A barátaim művelt,intelligens emberként vallanak rólam Imádok olvasni,barkácsolgatni.,szeretem a filmeket,az igényes zenét. Romantikus hosszantartó kapcsolatra vágyom.inkább otthonülő,összebújósnak mondanám magam,de azért szeretek nagyokat kirándulni is. Hiszek a végzetben,a szerelemben,a a nagy Ő-ben.. Ha megtalállak,körbefonlak,átölellek,betakarlak.vigyázlak és felemellek,inspirállak,nevettetlek,vígasztallak.,becézgetlek. Melletted mosolyogva ébredni,s aludni el,miközben két karom féltőn átölel... Csak erre vágyom...

Egy mendei társkereső férfi, Miklós (47)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Mende

Mende

Pest megye

Mende

+36 (1) 604 3102