Társkereső Mór

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Mór környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb móri társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

móri társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es móri társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti móri társkereső nők

Néhány móri társkereső bemutatkozása

Életvidám, mosolygós, 2 gyermekét egyedül nevelő nőként keresem azt a férfit, akivel osztozhatnánk az élet szépségein és nehézségein egyaránt.

Egy móri társkereső nő, Judit (40)

A személyes találkozás híve vagyok, így sokat nem írnék magamról. Röviden: Megbízható, precíz, rendbarát, komoly gondolkodásmódú, kicsit visszafogott személyiségnek tartom magamat. Szeretek dolgoknak utána járni, ha van időm, akkor kerékpározással, úszással, zene hallgatással és film nézéssel töltöm.

Egy móri társkereső férfi, Robi (34)

eddigi életem rengeteg programdal telt el.. amit nem bánok mivel sok tapasztalatra tettem így szert.. szeretném ezt tovább folytatni, és ehhez keresem a társam..

Egy móri társkereső nő, Melinda (46)

Pityu vagyok keresem társam segítőkesz fiatalosnak tartom magam állat barát gyerek barát vagyok lehet az bármilyen vagy bár kié szeretek fozocskezni szeretem a természetet és a jó filmeket munka mániás vagyok nem szeretek unatkozni ezért általában találok magamnak elfoglaltság ha gondolod akkor megprobalhtjuk hátha jutunk valamire esetleg csak barátok Pityu voltam morrol. Max15km

Egy móri társkereső férfi, Istvan (55)

Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot. Találd meg azt, akitől a szíved mosolyogni fog! ”

Egy móri társkereső nő, Veronika (47)

68 -éves egyedűl élő özv. nyugdijjas vagyok. Keresem a párom egy kedves szeretetre gondolató és méltó független hölgy személyében. Bak jegyében születtem : ez egyben jellemez is . Kertes házban élek . Koromhoz képest aktív életet élek :több hobbi /horgászat/ nem áll tőlem távol.Bizalom és kompromisszum készség ami nélkűl nem működik egy kapcsolat.Móri ill. környékbeli özv. vagy elvállt nő jelentkezésére várok.

Egy móri társkereső férfi, Péter (70)

"A külső megfog, a belső megtart". Bármit írhatnék magamról, mindegy, hiszen itt a profil kép a döntő első körben. Ha tovább akarsz lépni és megismerni írj bátran. Válaszolok rá és eldönthetjük, hogy lesz-e folytatás. De adjuk meg magunknak az esélyt, hogy boldogok is lehetünk együtt.

Egy móri társkereső nő, Csilla (48)

Gábor vagyok Móron élek, egyedi gépgyártáson dolgozom, szintén Móron. Szeretek sportolni, úszni futni, jogázni, éppen mikor melyikhez van kedvem, szabadidőmben többnyire a gyerekeimmel vagyok, ők 14, és 18 évesek. Szeretek beszélgetni, de inkább személyesen, a netes ismerkedés nem igazán az én világom, közvetlen, nyugodt és barátságos vagyok! Vidám társat szeretnék, akinek az érdeklődési köre széles, az sem baj ha 1 kicsit örült! :) Fontos a külső, de alapvetően a lelkemhez szoló társam keresem, a vékonyabb és közepesen telt lányokat kedvelem,nem írkálok össze vissza senkire, csak kölcsönös szimpátia esetén, ha nagy távolságból jelőlsz, csak akkor tedd, ha költözni is hajlandó leszel idővel. Mivel saját lakásom van, jobban szeretném, ha a leendő társam költözne hozzám.

Egy móri társkereső férfi, Gabor (43)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Mór

Mór

Fejér megye

Mór

+36 (1) 604 3102