Társkereső Nagykovácsi

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Nagykovácsi környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb nagykovácsi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány nagykovácsi társkereső bemutatkozása

semmi különös, csak amolyan kiváncsi, vagyis igényesen válogatós, meg ami még fontos, kompromisszum kereső....... nem lázasan keresek kapcsolatot, nem pánikszerűen, tapasztalatból tudom sok feltétele van egy jó ismeretségnek, ráadásul mindkét oldalról….. persze az alapok a lényeg, az érzelmi-szellemi érdeklődés, a többi már csak másodlagosan fontos,…… csendes, inkább belső életet élő nő társaságára vágyom talán....

Egy nagykovácsi társkereső férfi, Jozsef (66)

Magamról: A hétköznapokon egy autószerelő "unalmas" életét élem és egy közeli műhelyben dolgozom. Hétvégente viszont mindent megteszek, hogy megtörjem ezt a mókuskereket, legyen az összeülés a barátokkal, rock koncert, túrázás, paintball, mozi, színház... Örökmozgókét nehezemre esik nyugton maradni, de a meghitt romantikázós este vagy egy jó mese/vígjáték sem áll távol tőlem. A gyerkőcöket kifejezetten szeretem és legkülönbözőbb háziállatokkal is szívesen barátkozom cirmos cicától a madárpókig. Sajnos hajlamos vagyok sokat beszélni így most igyekszem is rövidre fogni: hosszú távú komoly kapcsolatot szeretnék, a kalandokból ezen a téren elég volt egy életre!

Egy nagykovácsi társkereső férfi, Gábor (30)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Nagykovácsi

Nagykovácsi

Pest megye

Nagykovácsi

+36 (1) 604 3102