Társkereső Pilisvörösvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Pilisvörösvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb pilisvörösvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány pilisvörösvári társkereső bemutatkozása

Átlagos értékrendű pasi vagyok aki egy megértő kedves nőt keresek

Egy pilisvörösvári társkereső férfi, Géza (38)

Szia!180 centi barna szem fekete de őszülő hajam van.Nem iszok alkoholt viszont dohányzom.Általában jókedvű vagyok szeretek sokat nevetni.

Egy pilisvörösvári társkereső férfi, Lőrinc (42)

Sziasztok. Röviden magamról: Szeretek sokat olvasni és túrázni szabad időmben. Komoly párkapcsolatot keresek vagy barátságot. Hisz nem csak a párkapcsolat létezik egy ilyen oldalon, hanem barátság is szövődhet :) Remélem ez alapján s a képek alapján azért szimpatikusnak találsz :)

Egy pilisvörösvári társkereső férfi, György (30)

Sziasztok. Keresem azt a férfit aki nem csak a saját érdekeit nézi aki nem emel rám kezet. Szeretek a természetben sétálni, metált rockot oi zenéket hallgatok. Aki gyengéd, akinek nem a pia a legfontosabb. Ismerkedjünk és elválik h ki milyen!

Egy pilisvörösvári társkereső nő, Nóri (31)

Szeretettel üdvözlök mindenkit! 31 éves srác vagyok és Pest megyében élek Pilisvörösváron. Főállásban a vendéglátásban dolgozom, azon belül cukrászként. Szabadidőmben, ha tehetem kirándulni eljárok a szabadba, utazgatok, hobbiszinten táncolok is hetente egyszer, a fő hobbijaim közé tartozik a sütés-főzés, olvasás, zenehallgatás is. Tévézni elég ritkán szoktam, de azért egy jó vígjáték mindig feldobja a hangulatomat. Várom azon hölgyek jelentkezését akik korban hozzám illenek, megértőek, őszinték, kedvesek velem.

Egy pilisvörösvári társkereső férfi, Áron (31)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Pilisvörösvár

Pilisvörösvár

Pest megye