Társkereső Pilisvörösvár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Pilisvörösvár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb pilisvörösvári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány pilisvörösvári társkereső bemutatkozása

Sziasztok. Röviden magamról: Szeretek sokat olvasni és túrázni szabad időmben. Komoly párkapcsolatot keresek vagy barátságot. Hisz nem csak a párkapcsolat létezik egy ilyen oldalon, hanem barátság is szövődhet :) Remélem ez alapján s a képek alapján azért szimpatikusnak találsz :)

Egy pilisvörösvári társkereső férfi, György (30)

Sziasztok. Keresem azt a férfit aki nem csak a saját érdekeit nézi aki nem emel rám kezet. Szeretek a természetben sétálni, metált rockot oi zenéket hallgatok. Aki gyengéd, akinek nem a pia a legfontosabb. Ismerkedjünk és elválik h ki milyen!

Egy pilisvörösvári társkereső nő, Nóri (31)

Szeretettel üdvözlök mindenkit! 31 éves srác vagyok és Pest megyében élek Pilisvörösváron. Főállásban a vendéglátásban dolgozom, azon belül cukrászként. Szabadidőmben, ha tehetem kirándulni eljárok a szabadba, utazgatok, hobbiszinten táncolok is hetente egyszer, a fő hobbijaim közé tartozik a sütés-főzés, olvasás, zenehallgatás is. Tévézni elég ritkán szoktam, de azért egy jó vígjáték mindig feldobja a hangulatomat. Várom azon hölgyek jelentkezését akik korban hozzám illenek, megértőek, őszinték, kedvesek velem.

Egy pilisvörösvári társkereső férfi, Áron (32)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Pilisvörösvár

Pilisvörösvár

Pest megye

Pilisvörösvár

+36 (1) 604 3102