Társkereső Solymár

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Solymár környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb solymári társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány solymári társkereső bemutatkozása

Szia te kedves hölgy aki meglátogattál. Keresem a páromat egy életre szóló kapcsolat reményében.

Egy solymári társkereső férfi, Csabika (33)

Sziasztok, Ricsinek hívnak, jelenleg egy külföldi multinál dolgozom. Ha nem dolgozom, én vagyok a multimilliomos jazzdobos, a solymári Gordon Ramsey, vagy igyekszem eljátszani a 80 nap alatt a Föld körül-t. Próba cserszenye alapon regisztráltam fel, de nem titkolt vágyam, hogy megismerkedjek olyasvalakivel, aki nyitott az újra, szeret utazni (külön jó pont, ha velem is eljönne), de egy otthonülös filmnézős este sem probléma.

Egy solymári társkereső férfi, Ricsi (26)

Szoftverfejlesztő vagyok. A számítógép a munkám és a hobbim. Szeretek sportolni; most kondizni járok a barátaimmal, régebben kung-fu és karate különböző fajtáit csináltam. Most 1 hónapja újra belefogtam a kondizásba a barátommal. Rávettem két munkatársam is erre. Biciklizni és túrázni is szeretek. Karácsonyra kaptam egy gitárt (én kértem), úgyhogy elkezdtem azt is tanulni. Tudok főzni, kötni és persze úszni. Ha valakibe beleszeretek nagyon mélyek az érzéseim; ezért olyan lányt keresek aki TÉNYLEG komolyan gondolja. Nincs gyerekem, de nagyon szeretnék. Óvóbácsi voltam és tudom mennyire szeretnék a gyerekek. Viszont csak olyan lánytól akinek még nincs.

Egy solymári társkereső férfi, Gergely (46)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Solymár

Solymár

Pest megye

Solymár

+36 (1) 604 3102