Társkereső Debrecen

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Debrecen környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb debreceni társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

debreceni társkereső nők

Első Találkozás

debreceni társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online debreceni társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online debreceni társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb debreceni diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb debreceni diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes debreceni keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes debreceni keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as debreceni társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es debreceni társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es debreceni társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti debreceni társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti debreceni társkereső férfiak

Néhány debreceni társkereső bemutatkozása

Kedves Férfiak! A korban hozzám illő férfiak fiatal lányokat keresnek aki fiatalon tartja őket. Én nem keresek fiatal férfit csak fiatalosat. Jó lenne, ha saját otthonnal rendelkeznél és nem hozzám szeretnél beköltözni. Nekem nem számít, hogy milyen vastag a pénztárcád, de remélem el tudod tartani magadat. Nekem is van saját pénztárcám és el tudom tartani magamat. Az esélyed növeli, ha le tudsz futni velem min. 5 km-t, ha kerékpározok letekersz velem min. 50 km-t, felmászol velem egy hegyre. A sörös- és borosüvegen kívül ki tudsz nyitni egy könyvet is. A szabadidőmet szeretem aktívan eltölteni. Persze a kölcsönös szimpátia és tisztelet is szükséges.

Egy debreceni társkereső nő, Katalin (55)

Amolyan introvertált fiú vagyok. Még soha nem voltam párkapcsolatban, és nagyon hiányzik egy lány gyengéd szeretete. Szabadidőmben szeretek labdarúgást, és F1-et nézni, imádok lángost enni és teát inni, hatalmas Scooter és Kerozin fan vagyok, valamint lelkizős típus vagyok. A karcsú, modell alkatú, és az átlagos külsejű lányok jönnek be, és ha Pesttől közelebb laksz Debrecenhez, az utazás és távolság sem jelent nekem nagy gondot. Az sem baj, ha idősebb vagy, és az sem, ha gyereked is van. Ha számodra egy megbízható, fiatal, őszinte srác kell, akivel nagyon jól lehet lelkizni, akkor én kellek neked. Ha nem érdekellek, kérlek akkor is írj nekem legalább egy elutasító üzenetet, de ha szimpatikus vagyok neked akkor találkozzunk mihamarabb, ígérem nem fogod megbánni! :) :) :) :) Boldogságos napot mindenkinek! :) :)

Egy debreceni társkereső férfi, Levente (21)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság barát.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Várom megbízható társat ,barátot, boldogságot , szerelmet. Akivel közös céljaink vannak. Egyedül élek. Nem programokat keresek. Személyes találkozásból, jó beszélgetésből minden kiderül..... Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy debreceni társkereső nő, Marika (51)

Nem én vagyok az aki megszólal először, vagy megteszi az első lépést egy beszélgetés során. Elkötelezett, hűséges ember vagyok, mert ha egyszer szerelmes vagyok, akkor végleg kitartok a kedvesem mellett. Ha kívülről nem is látszik, de érzékeny ember vagyok, ezért gyakran a körülöttem lévők úgy hiszik, hogy nem lehet megbántani, de ebben tévednek. Mindig a jó vezérel, rendkívül pedáns vagyok. Nem akarom magam előtérbe tolni, nem műsorozom, nem feltűnősködöm, hiszen tisztában vagyok az értékeimmel és azzal, hogy reklámozás nélkül is kamatoztathatom a jó tulajdonságaimat. Akkor is képes vagyok megőrizni a hidegvérem, ha rendkívül idegessé, dühössé válok bár ez rendkívül ritka. A párkapcsolatodban így viselkedem: egyenrangú félként tekintesz a másikra, imádom, ha otthon, kettesben szeretjük egymást vagy valamilyen programot találtok ki szórakozásként.

Egy debreceni társkereső férfi, Ádám (28)

Szia idegen! Írhatnék ide egy frappáns,szívhez szóló Coelho idézetet,de helyette inkább leírom pár pontba milyen is a személyiségem röviden: - kedves,de szókimondó - humoros,de nem komolytalan - komoly,de nem fapofa - határozott elképzelésű - megbízható,mélyérzésű,empatikus - gondoskodó - toleráns,de nem bármiben - pozitív "soha ne add fel" gondolkodás - tervező személyiség - kutya-macskabarát - krimi film függő - hidegnek tűnő,de es - megértő,elfogadó - már nem bulizós,lehiggadt személyiség - néha nyers,de őszinte - kicsit makacs,kicsit rafinált Igazából tudnám még sorolni,de ha már eddig elolvastad,akkor valamiért felkeltettem az érdeklődésed. :-) Akkor pedig nincs más hátra,mint előre.. ;-) Tehát mire vársz? Írj,és meglátjuk mit hoz az élet. :-)

Egy debreceni társkereső nő, Vivien (28)

30 évvel ezelőtt láttam meg a napvilágot Miskolcon, a hajnali órákban. Azóta sok minden történt, és Debrecenben tengetem napjaimat. Nem szeretek hazudni, írhatnék ide egetrengető dolgokat, óriási programokat amiket képzeletben átéltem, de ez nem az én stílusom. Jobban szeretem az őszinteséget, az egyenes beszédet. Ha vetít az ember, abból előbb-utóbb úgyis csak baj van. :) Nem vagyok biztos benne, hogy ezeket bárki is elolvassa, ha igen, akkor már különlegesebb vagy mint a nagy átlag. Hisz nem csak az első benyomás, hanem a másik gondolatai is érdekelnek. Ez esetben talán illendő párat meg is osztanom. Nos, romantikus alkat vagyok, szeretem a másikat meglepni, örömet okozni. Tudok főzni/sütni és nem félek használni ezen tudásom, hogy meglepetést okozzak. :D Igyekszem odafigyelni, hogy mozogjak, hisz ülőmunkát végzek, ez különösen fontos úgy vélem. Mit írhatnék még... Ide szerintem már kevesen jutnak el. Ha ide is eljutottál nagyon büszke vagyok rád. és remélem megismerkedhetünk!

Egy debreceni társkereső férfi, Imre (32)

Szeretnék egy komoly, tartós kapcsolat részese lenni, ahol kölcsönösen szeretjük, tiszteljük és elfogadjuk egymást kívül-belül, sokat nevetünk, megosztjuk egymással a jó és rossz pillanatainkat, bármikor, bármiről őszintén tudunk beszélgetni, mindig feltétel nélkül megbízhatunk a másikban. Egyszerűnek, sőt természetesnek tűnik, lényegében erről szólna a szerelem, de valahogy eddig még elkerült az, akivel együtt megélhetnénk. Ennek ellenére én rendületlenül hiszem, hogy valahol vár rám a társam, akivel kölcsönösen megtaláljuk ezt egymásban. Hogy ne érjen meglepetésként, már itt leírom, hogy van egy kis nehézségem, ami esetleg zavaró, kizáró ok lehet sokaknak, ez pedig a mankó, és az ok, amiért használom. Úgy gondolom, nem ez határoz meg egy embert, és az én életemet sem, de ha Neked gondot okoz, semmi baj, inkább tisztázódjon most. Ha ennek ellenére szívesen megismernél, természetesen részletesebben mesélek majd erről is.

Egy debreceni társkereső nő, Nóri (29)

Néhány jellemző tulajdonsága címszavakban: békebarát, tisztességtudó, intuitív, jóakaratú, derűs, gyorsan haragvó, gyorsan békülő, nyílt, független, szabadságbarát, vállalkozó kedvű, széles látókörű, kettős természetű, túlhajszolt, heves, féltékeny. Ezt az embert a lelkesedés hajtja. Döntéseit emelkedett hangulati érzés kíséri. Belső, magasabb énnek, magasabb követelménynek akar megfelelni, ami táplálkozhat vallásos ihletből vagy elvi meggyőződésből. A rendkívüli érdekli. Mindig túllát azon, ami van, a hétköznapin, mert azt nézi, aminek lennie kell, vagy lennie kellene. Ha célja, gondolata megvalósíthatónak látszik, mindent ki tud hozni magából. Nem szereti, ha gyámkodnak fölötte, egyéniségének, személyiségének megfelelően szűkebb vagy tágabb, de szabad mozgástérre van szüksége. Ha bizalmatlanságot érez maga iránt vagy becsapják, akkor toporzékol, vagy belebetegszik. Erősen tud dacolni, ha küzdőtérre kényszerítik. A nagyon alacsony színvonalú vagy erkölcsileg kisiklott Nyilas típusúaknál ezek a tulajdonságok szélhámosságba vagy hamis pátoszba, üres pózolásba csúsznak át.

Egy debreceni társkereső férfi, Zoltán (48)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Debrecen

Debrecen

Hajdú-Bihar megye

Debrecen

+36 (1) 604 3102