Társkereső Debrecen

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Debrecen környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb debreceni társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

debreceni társkereső nők

Első Találkozás

debreceni társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online debreceni társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online debreceni társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb debreceni diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb debreceni diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes debreceni keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes debreceni keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as debreceni társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es debreceni társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es debreceni társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti debreceni társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti debreceni társkereső férfiak

Néhány debreceni társkereső bemutatkozása

Az életem úgy élem, hogy eggyé válok vele. Egy mosoly, egy ölelés felvidít bármikor! Imádok élni! Szeretem a természetet, a növényeket és az állatokat. Szeretek időt tölteni a barátaimmal. Egy jó mozi, színház, koncert, kirándulás napokra feltölt. Nem hiszek a véletlen találkozásokban. Hosszútávú gondolatam egy stabil, tartalmas, egyenrangú párkapcsolat. Várlak...

Egy debreceni társkereső nő, Ildikó (55)

Számok nyelvén beszélek Szép életet remélek.... Kíváncsi vagyok, hogy létezik-e olyan nő, aki rá tud venni arra, hogy lekössem magam. Kíméljen az aki: - Konkrét számokkal, adatokkal lép elém. Ezekre nem vagyok kíváncsi. - Semmittevéssel foglalkozik. - Fél megfogni a kezem, ha azt szeretettel felé nyújtom. - Nem természetes, nem önmaga. Egy új embert megismerni számomra olyan, mint a tésztafőzés.... Kedvenc könyvembe keresek képeket.....

Egy debreceni társkereső férfi, Péter (27)

Úgynevezett intellektuális nő vagyok, és ettől 10.000 férfiból 9900 azonnal elmenekül, de az a 9900 nem tudja, hogy egy intellektuális nő milyen kreatív az élet minden területén. Szeretek minőségi módon élni, és olyan férfit keresek, akinek van stílusa, aki tudja, hogy a borból melyik évjárat a jó, és a pezsgős üvegen mit jelent a jelző. Aki ezek után még nem menekült el, arra én is kíváncsi vagyok...

Egy debreceni társkereső nő, Erika (49)

Szia! Nem is tudom mit írjak itt magamról. 😀 De a legfontosabbakat azért megpróbálom. Egy film imádó geek nerdy srác profiljára tévedtél aki rengeteg téma iránt érdeklődik nyitott a világ dolgaira és minél több mindent akar megismerni. GIF és meme válaszokban nagyon otthon van. Nagyon szeret még főzni, túrázni, fotózni, olvasni különösen történelmi könyveket. Imád utazni bár egy kicsit lusta mostanában. Ha tetszik amit olvastál és netán én még nem láttam a profilod írj nyugodtan és mesélek még magamról 😊

Egy debreceni társkereső férfi, Richárd (27)

Debrecenben lakom, független nőként, jelenleg alkalmazottként dolgozom. Foglalkozásom könyvelő. Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál( Debrecenben), mint adminisztrátor illetve adatrögzítő. A hobbim főleg a nyelvtanulás. Angolból középfokú nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek, és most a németet tanulom. A hobbim még az olvasás (nagyon széleskörű az érdeklődési köröm), még szeretek rajzolni, festeni,fényképezni, főzni, természetesen ha van rá időm is. Nagyon fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság, intelligencia.

Egy debreceni társkereső nő, Katalin (42)

Az első találkozás nehézdégeivel szeretnék eg pár szót magamról.Még mielőtt "felaggatnám"magam csupa pozitív jelzővel,szeretném jelezni,hogy EMBER vagyok.69 éves,fiatalos,sportos,rendezett körülmények között élek! Mozgáskorlátozott személy vagyok,(a bal lábamat amputálni kellett),de aktív életet élek,kerekesszékes vívó vagyok,így a sport az adott.Aktívan,önállóan jövök-megyek(intézkedek),és önállóan ellátom magam.Piacra járok,mosok - főzők.Keresek(szeretnék!) egy hasonló korosztályú,adottságú hölggyel megismerkedni,aki 165/60,és a hibáim ellenére lát bennem "fantáziát"!!! Köszönöm a figyelmet és a türelmet!!

Egy debreceni társkereső férfi, Sándor (69)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság barát.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem programokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy debreceni társkereső nő, Marika (51)

30 évvel ezelőtt láttam meg a napvilágot Miskolcon, a hajnali órákban. Azóta sok minden történt, és Debrecenben tengetem napjaimat. Nem szeretek hazudni, írhatnék ide egetrengető dolgokat, óriási programokat amiket képzeletben átéltem, de ez nem az én stílusom. Jobban szeretem az őszinteséget, az egyenes beszédet. Ha vetít az ember, abból előbb-utóbb úgyis csak baj van. :) Nem vagyok biztos benne, hogy ezeket bárki is elolvassa, ha igen, akkor már különlegesebb vagy mint a nagy átlag. Hisz nem csak az első benyomás, hanem a másik gondolatai is érdekelnek. Ez esetben talán illendő párat meg is osztanom. Nos, romantikus alkat vagyok, szeretem a másikat meglepni, örömet okozni. Tudok főzni/sütni és nem félek használni ezen tudásom, hogy meglepetést okozzak. :D Igyekszem odafigyelni, hogy mozogjak, hisz ülőmunkát végzek, ez különösen fontos úgy vélem. Mit írhatnék még... Ide szerintem már kevesen jutnak el. Ha ide is eljutottál nagyon büszke vagyok rád. és remélem megismerkedhetünk!

Egy debreceni társkereső férfi, Imre (31)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Debrecen

Debrecen

Hajdú-Bihar megye

Debrecen

+36 (1) 604 3102