Társkereső Debrecen

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Debrecen környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb debreceni társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

debreceni társkereső nők

Első Találkozás

debreceni társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb debreceni diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es debreceni társkereső nők

Néhány debreceni társkereső bemutatkozása

Komoly szándékkal vagyok itt! Szeretném megtalálni a társamat! Normális értékrendet képviselek, jó egzisztenciával rendelkezem és hasonlót várok el!

Egy debreceni társkereső nő, Ibolya (47)

Nyitott, kedves, türelmes személyiség vagyok. Szabadidőmet szeretem utazással, kirándulással tölteni. Sokat vagyok ismerőseim társaságában, szeretek koncertekre járni. Emellett nagyon fontos számomra a sport, biciklizek és intense workout-olok.

Egy debreceni társkereső férfi, Tibi (28)

Szia! Én egy pozitìv beállìtottságú,életigenlő utazást, kirándulást,programokat kedvelő nő vagyok. Párom keresem egy nagyon kedves,türelmes,önmagával is békében élő vidám férfi személyében. :)

Egy debreceni társkereső nő, Kriszta (42)

Sziasztok! Néhány szóban magamról: engem Zolinak hívnak és Debrecenben élek. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam itt. Társam keresem egy olyan lány személyében, akivel lehetnek közös céljaink, terveink. Szeretek kirándulni, utazni. Új helyeket "felfedezni", megismerni! Kedvelem a jó könyveket,filmeket, amelyek lekötik az ember figyelmét. Imádom a kerti főzéseket! Zoli.

Egy debreceni társkereső férfi, Zoltán (42)

Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából vagyok az oldalon. Olyan fiatalembert keresek, aki családra vágyik és egy hűséges társra. Kalandorok kerüljenek. Szeretek kirándulni nagyokat sétálni, moziba járni.

Egy debreceni társkereső nő, Szilvia (37)

Légy igaz barátom Mindennap rád gondolok minden este veled. alszom reggelente veled ébredek napközben miattad. vagyok éberebb úgy szeretlek mint még soha senkit fogadd el. mert ezt tudja mindenki. kész vagyok. feláldozni életem. és odaadni mindenem. veled.. leszek. egy kis időre. ha szeretnéd akkor örökre. Napról- napra fontosabb vagy nekem. Ismét rád gondolok egyetlen szerelmem

Egy debreceni társkereső férfi, Tibor (25)

Szeretnék egy párt találni aki romantikus,társaságkedvelő és nem csak egy éjszakás kalandod keres. 2 gyermekemmel élek egyedül. Nagyon régóta vagyok egyedül és végre szeretnék én is találni egy párt magamnak akiben megbízhatok és melletem áll jóban rosszban. És ha engem elfogadott akkor a gyerekeimet is elkel fogadni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet irj nyugodtan :)

Egy debreceni társkereső nő, Julianna (47)

Az első találkozás nehézdégeivel szeretnék eg pár szót magamról.Még mielőtt "felaggatnám"magam csupa pozitív jelzővel,szeretném jelezni,hogy EMBER vagyok.69 éves,fiatalos,sportos,rendezett körülmények között élek! Mozgáskorlátozott személy vagyok,(a bal lábamat amputálni kellett),de aktív életet élek,kerekesszékes vívó vagyok,így a sport az adott.Aktívan,önállóan jövök-megyek(intézkedek),és önállóan ellátom magam.Piacra járok,mosok - főzők.Keresek(szeretnék!) egy hasonló korosztályú,adottságú hölggyel megismerkedni,aki 165/60,és a hibáim ellenére lát bennem "fantáziát"!!! Köszönöm a figyelmet és a türelmet!!

Egy debreceni társkereső férfi, Sándor (68)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Debrecen

Debrecen

Hajdú-Bihar megye