Társkereső Peresznye

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Peresznye környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb peresznyei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

peresznyei társkereső nők

Első Találkozás

peresznyei társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online peresznyei társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as peresznyei társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es peresznyei társkereső férfiak

Néhány peresznyei társkereső bemutatkozása

Szia kedves érdeklődő, köszöntelek az adatlapomon! Segítőkész, vidám lány vagyok. Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni, ping-pongozni, sétálni. Ha felkeltettem érdeklődésed várom leveled.

Egy peresznyei társkereső nő, Rita (36)

Párt keresek.Miért itt?Mert a munkahelyemen nincsenek hölgyek és mindenhová kocsival járok,nem találkozom senkivel.Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj rám nyugodtan ebben és másban is modern vagyok.Amiben viszont nem,őszinte,megbízható,humoros ember vagyok és ezt elvárom viszont is.Olyan lányt keresek aki max. 1 hét ismerkedés után hajlandó személyesen is találkozni.Nem virtuális barátnőt keresek.😉

Egy peresznyei társkereső férfi, Tamás (43)

15 év külföldi élet után nemrég költöztem haza Magyarországra. A Balaton-felvidék / Veszprém környékén szeretnék hamarosan letelepülni. A természet tölt fel, nagyon szeretem a fákat és a madarakat. Sokat olvasok, de szivesen barangolok is, és fedezek fel új tájakat. A waldorf-szellemiség áll közel hozzám. Szeretem megkeresni a dolgok mélyebb összefüggéseit és azt, ami az embereket egymással és a világgal összeköti.

Egy peresznyei társkereső nő, Dóra (41)

Átlagos termetű, mosolygós alkat vagyok. A hajam, a szemeim, a szemöldököm is barna; a belső tulajdonságaim valamivel jobbak. Érdeklődő, értelmes fiúnak tartom magamat, szeretem a tudományokat, a történelmet. Újságírónak tanultam, a főiskola után dolgoztam is a szakmában; de néhány éve egy nagy vállalatnál vagyok tanácsadó. Jelenleg egyedül élek szombathelyi lakásomban. Szívesen ismerkednék egy kávé mellett.

Egy peresznyei társkereső férfi, Donát (30)

Elég a hazugságokból , ha nem bírod az Őszinteséget , meg se próbálj írni. Őszinte , becsületes , szeretetet adni tudó, és igénylő , férfit keresek , ---aki azért nem , tartozik , a mélynövésű , emberkék közé , --és az ördögnél kicsit jobb képű! Mindenképp a találkozás , a döntő, de alapból , azért néhány sort párszor váltsunk egymással . Nem , vagyok ---igényes , és hibátlan sem , ---de elég toleráns , vagyok másokkal szembe , -----volt olyan , hogy épp ez a tulajdonságom nem tetszett . szeretek sütni ---főzni , ---ha van kinek , kimondottan feldob . Talán még van egy kis idő, amit ketten , tartalmasan , egymás kezét fogva tudunk leélni . Talán éppen Te aki most ezeket a sorokat olvasod , ---én is kereslek , --találjuk meg egymást !

Egy peresznyei társkereső nő, Mária (69)

Komoly kapcsolatot keresek. Nem csak sexpartnert, nem is csak barátkozni akarok, konkrét elképzelésem van mit keresek. Röviden magamról: Imádok vezetni, utazni, olvasni, gitározni. #Musicforlife 🎶 Kedvenc műfaj: Sci-fi Mai napig kedvenc filmem az Interstellar. Könyvbe pedig Isaac Asimov műveinek respect! Pár általam imádott banda: Tool, Perfect Circle, Mastodon, Opeth, Korn, System of a Down, Soundgarden etc. Nem vagyok sértődős típus, a nemet is elfogadom, úgyhogy várom a válaszokat a leveleimre.

Egy peresznyei társkereső férfi, Dániel (27)

A magam életét élem a Paradicsomban, egy Vas megyei tanyán. Kísérleti régész és naplopó parasztasszonyként, vagy békabuzogánykötélverőként, vagy mókuspásztorként, vagy tolmácsként, vagy masszőrként tengetem éltem vitéz 7 éves fiammal. Embert keresek magam mellé, családfőnek. Nem akadt még rám az a férfitárs, aki tudja mindenben látni szépet és örvendeni is tud neki, és akar és képes is tenni azért, hogy az őt körbevevő világ még szebb legyen. Olyan jelentkezését várom, aki: -NEM fél sem embertől, sem államtól, sem vadkantól, sem jeges víztől, sem sem ... -több (de legalább is jobb) kézműves mesterséghez ért, mint én, vagy legalább is érdekesebb ember, mint én, ezáltal az ő meg- és kiismerése tartalmasabb időtöltést kínál számomra, mint magammal lenni -kiválóbb nálam vasvilla, fejsze, flex fegyvernemekben -magyar hazájáért tettleges tenni kész és tesz is -a kaland kedvéért érdeklődéssel fogyaszt gyilkos galócát vagy borzot, de legalább utcazenél -humorával fűszerezi és nemi műveltségével kiegészíti életem -füstölt sajtjaimon, csalánfőzelékemen és málén képes mindezt véghezvinni -akaratereje is legalább, mint az enyém

Egy peresznyei társkereső nő, Fruzsina (32)

Sziasztok Összintèn van itt olyan nő vagy nő aki hűsèges ès összinte aki nem igen fontos a külső hanem a belső érték ? Aki komoly kapcsolatot szeretne? Vas megyében lakom 29 éves vagyok falusi őszinte hűséges kitartó házias nagyon céltudatos vagyok. Felsőcsatáron lakom eggyenlőre a szüleimmel ,olyan kapcsolatot szeretnék ami szeretetről szól és bizalom hűségről meg közös álmaink eggyütt megvalósításárol szól ha van ilyen és késöbbiekben ide is tudna hozzám költözni aki igazán komolyan is gondolja!!! Az irjon vagy jelöljön akinek nincs még gyereke kor 24-35 +- kor ig bár a mai világba ez kétlem hogy van ilyen

Egy peresznyei társkereső férfi, Jozsef (29)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Peresznye

Peresznye

Vas megye