Társkereső Sopron

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sopron környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb soproni társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

soproni társkereső férfiak

Néhány soproni társkereső bemutatkozása

Magas, csinosnak mondott anyuka vagyok az àtlagnal èrzekenyebb belsővel es nagyobb igazsagèrzettel....

Egy soproni társkereső nő, Judit (55)

Jelenleg egyedül élő ,komoly férfi keresi társát kedves,vidám hölgy személyében.Szeretem az irodalmat,a jó filmeket,a 60-as,70-es,80-as évek zenéit.

Egy soproni társkereső férfi, László (49)

"Könyörtelen következetességgel visz tova az első mindegynek látszó lépés a végzet ösvényén" gróf Bánffy Miklós

Egy soproni társkereső nő, Csilla (41)

Sziasztok! Rólam röviden.Én egy átlagos normális srác vagyok. Szeretek mindent ami jo.Szeretek nevetni sétálni és fözni.Szoval mindent ami jo.Ha szeretnél megismerni irj rám .

Egy soproni társkereső férfi, Zsigmond (39)

Tünde vagyok 47 éves. Keresem korban hozzám illő társam aki megosztaná velem a napjait. Komoly őszinte kapcsolat reményében.

Egy soproni társkereső nő, Tünde (48)

Az életem nagyjából helyes úton "fut", de hiányzik belőle az a lány aki a tàrsam lehetne. ŐT szeretném már végre megtalálni, s ki tudja, talán ez a regisztráció segít majd ebben!? 🤓

Egy soproni társkereső férfi, Tomi (44)

Alapvetően vidám természetű vagyok. Szeretek kirándulni, színházba, moziba, koncertre járni, társasági életet élni, utazni. Inkább a személyes találkozás varázsában hisztek mint a hetekig, hónapokig tartó levelezésben.

Egy soproni társkereső nő, Anna (37)

Kedves Hölgyek! Ide bármit lehet írni. A személyes találkozó híve vagyok. Egymás szemébe nézünk, és vagy érezzük, hogy piszokul vonzzuk egymást, vagy sem. Szeretnék friss fotók alapján dönteni. Az enyemek frissek. Fura, ha az ember elmegy egy randira, ès a fotón látható szemrevalo holgy helyett egy "másik" érkezik. Fontos, hogy első látásra szimpatikusak legyünk egymásnak. Elengedhetetlen a kölcsönösen jó szex, de kell az érzelmi töltés. Egy ölelés mindig segít, és nem kerül semmibe! Egyszer már szerencsém volt. Itt találtam egy Csodát. De az élet kegyetlen, elvette... Hát.... Kénytelen vagyok ismét keresni.... Drága Hölgyek! Én mindenkinek válaszolok, aki ír nekem. Igen, el is utasítok, nem lapítok. Nem tetszhet az ember mindenkinek. Az is megtiszteltetés, ha elutasítanak, hiszen vették a fáradtságot, és NEKEM írtak! Az tisztességes, de a lapítás...

Egy soproni társkereső férfi, George (60)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Sopron

Sopron

Gyõr-Moson-Sopron megye

Sopron

+36 (1) 604 3102