Társkereső Sopron

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sopron környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb soproni társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

soproni társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online soproni társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb soproni diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb soproni diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes soproni keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as soproni társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es soproni társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es soproni társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti soproni társkereső férfiak

Néhány soproni társkereső bemutatkozása

"Könyörtelen következetességgel visz tova az első mindegynek látszó lépés a végzet ösvényén" gróf Bánffy Miklós

Egy soproni társkereső nő, Csilla (41)

Sopronban lakom egyedül De Debrecenbe járok havonta 1x Ha kapok egy kis oda figyelés, szeretetet akkár a csillagokat is le hozom az égröl. Szeretek filmezni punyulni, imádok fözni Rendszeresen járok moziba. Imádom a természetet, járok horgászni, biciklizni. Vidám bújós lányt keresek.

Egy soproni társkereső férfi, Bence (24)

Sziasztok! Anikó vagyok. Hosszas egyedüllét után keresem rendezett hátterű, komoly szándékú társam a mindennapokban.

Egy soproni társkereső nő, Anikó (51)

Sziasztok A személyes találkozóban hiszek, ezért számomra ott kezdődik, vagy kezdődhet egy kapcsolat. Imádok mindenféle víz mellet szórakozni és sportolni. (nem csak a horgászatot értem ez alatt) Szeretek jó társaságban lenni, a jó ételeket sem vettem meg. Szabadidő eltöltése ha lehet nem egyedül.

Egy soproni társkereső férfi, Gyuri (49)

Tünde vagyok 47 éves. Keresem korban hozzám illő társam aki megosztaná velem a napjait. Komoly őszinte kapcsolat reményében.

Egy soproni társkereső nő, Tünde (48)

Üdvözlöm, Tibor vagyok, és keresem a Társamat. Fontosnak tartom, így az elején elmondani, hogy rokkantnyugdíjasként élem az életemet. Szabad óráimban a hobbijaimnak élek. Ezek: írás, fotózás, festés, rajzolás, gitárral éneklés. Nem szoktam unatkozni, és kerülöm, az unatkozni tudó emberek társaságát. Én egy olyan társat keresek, aki elfogad engem, rokkantnyugdíjasként is. Találkozzunk, és elmondok mindent. Köszönöm, hogy ebből a gyönyörűséges időből kiszakított egy darabot, hogy elolvassa a bemutatkozásomat. Szép napot: Tibor

Egy soproni társkereső férfi, Tibor (59)

Alapvetően vidám természetű vagyok. Szeretek kirándulni, színházba, moziba, koncertre járni, társasági életet élni, utazni. Inkább a személyes találkozás varázsában hisztek mint a hetekig, hónapokig tartó levelezésben.

Egy soproni társkereső nő, Anna (38)

Kedves Hölgyek! Ide bármit lehet írni. A személyes találkozó híve vagyok. Egymás szemébe nézünk, és vagy érezzük, hogy piszokul vonzzuk egymást, vagy sem. Szeretnék friss fotók alapján dönteni. Az enyemek frissek. Fura, ha az ember elmegy egy randira, ès a fotón látható szemrevalo holgy helyett egy "másik" érkezik. Fontos, hogy első látásra szimpatikusak legyünk egymásnak. Elengedhetetlen a kölcsönösen jó szex, de kell az érzelmi töltés. Egy ölelés mindig segít, és nem kerül semmibe! Egyszer már szerencsém volt. Itt találtam egy Csodát. De az élet kegyetlen, elvette... Hát.... Kénytelen vagyok ismét keresni.... Drága Hölgyek! Én mindenkinek válaszolok, aki ír nekem. Igen, el is utasítok, nem lapítok. Nem tetszhet az ember mindenkinek. Az is megtiszteltetés, ha elutasítanak, hiszen vették a fáradtságot, és NEKEM írtak! Az tisztességes, de a lapítás...

Egy soproni társkereső férfi, George (61)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Sopron

Sopron

Gyõr-Moson-Sopron megye

Sopron

+36 (1) 604 3102