Társkereső Sopron

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sopron környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb soproni társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

soproni társkereső nők

Első Találkozás

soproni társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online soproni társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb soproni diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes soproni keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as soproni társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es soproni társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es soproni társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti soproni társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti soproni társkereső férfiak

Néhány soproni társkereső bemutatkozása

"Könyörtelen következetességgel visz tova az első mindegynek látszó lépés a végzet ösvényén" gróf Bánffy Miklós

Egy soproni társkereső nő, Csilla (41)

Egyedülálló férfi vagyok aki szeretne megváltozni,és párt találni maga mellé hogy ne csak otthon üljön állandóan és végre elkezdhessen élni! Szeretem a pop zenét, szeretem a kutyákat és a macskákat is. Szeretem a jó filmeket és a jó sorozatokat is.

Egy soproni társkereső férfi, Gergő (27)

Tünde vagyok 47 éves. Keresem korban hozzám illő társam aki megosztaná velem a napjait. Komoly őszinte kapcsolat reményében.

Egy soproni társkereső nő, Tünde (48)

A kedvenc színem a zöld, a kedvenc állatom a pingvin. Szeretek másokat megnevettetni és törekszem arra, hogy jól érezd magad velem. Vevő vagyok bármire, ha megvan hozzá a megfelelő partner. Nem akarok sokat írni magamról... ha dumálunk úgyis megismersz

Egy soproni társkereső férfi, Peti (26)

Alapvetően vidám természetű vagyok. Szeretek kirándulni, színházba, moziba, koncertre járni, társasági életet élni, utazni. Inkább a személyes találkozás varázsában hisztek mint a hetekig, hónapokig tartó levelezésben.

Egy soproni társkereső nő, Anna (38)

Üdvözlöm, Tibor vagyok, és keresem a Társamat. Fontosnak tartom, így az elején elmondani, hogy rokkantnyugdíjasként élem az életemet. Szabad óráimban a hobbijaimnak élek. Ezek: írás, fotózás, festés, rajzolás, gitárral éneklés. Nem szoktam unatkozni, és kerülöm, az unatkozni tudó emberek társaságát. Én egy olyan társat keresek, aki elfogad engem, rokkantnyugdíjasként is. Találkozzunk, és elmondok mindent. Köszönöm, hogy ebből a gyönyörűséges időből kiszakított egy darabot, hogy elolvassa a bemutatkozásomat. Szép napot: Tibor

Egy soproni társkereső férfi, Tibor (59)

Keresek egy társat,párt aki hozzám hasonlóan tud örülni az élet apró örömeinek,derűs és vidám! Kettesben sétálni,egy jó könyvről,zenéről beszélgetni,utazni,élvezni a természet szépségeit,akár túrabakancsban is... A legfontosabb emberi értékek:őszinteség,bizalom számomra egy kapcsolat legfontosabb elvárásai,ahogy ,gondolom mindenki másnak is,aki komoly,tartós,értékes kapcsolatra vágyik...! A többi az első találkozás után úgyis kiderül! Hogy írták réges rég,az ábrándos, facér hölgyek?"Kalandorok kíméljenek!"

Egy soproni társkereső nő, Éva (55)

Kedves Hölgyek! Ide bármit lehet írni. A személyes találkozó híve vagyok. Egymás szemébe nézünk, és vagy érezzük, hogy piszokul vonzzuk egymást, vagy sem. Szeretnék friss fotók alapján dönteni. Az enyemek frissek. Fura, ha az ember elmegy egy randira, ès a fotón látható szemrevalo holgy helyett egy "másik" érkezik. Fontos, hogy első látásra szimpatikusak legyünk egymásnak. Elengedhetetlen a kölcsönösen jó szex, de kell az érzelmi töltés. Egy ölelés mindig segít, és nem kerül semmibe! Egyszer már szerencsém volt. Itt találtam egy Csodát. De az élet kegyetlen, elvette... Hát.... Kénytelen vagyok ismét keresni.... Drága Hölgyek! Én mindenkinek válaszolok, aki ír nekem. Igen, el is utasítok, nem lapítok. Nem tetszhet az ember mindenkinek. Az is megtiszteltetés, ha elutasítanak, hiszen vették a fáradtságot, és NEKEM írtak! Az tisztességes, de a lapítás...

Egy soproni társkereső férfi, George (60)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Sopron

Sopron

Gyõr-Moson-Sopron megye

Sopron

+36 (1) 604 3102