Társkereső Sopron

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sopron környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb soproni társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

soproni társkereső nők

Első Találkozás

soproni társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online soproni társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online soproni társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es soproni társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti soproni társkereső férfiak

Néhány soproni társkereső bemutatkozása

Szia. Rita vagyok. Rendezett anyagiakkal. Őszinte, rendbarát. Szeretem a gyerekeket. Családias légkört biztosítók, hűséges vagyok. Akit megkedvelek közelemben férkőzik annak segítek amiben csak tudok. Szeretek főzni, sütni, kirándulni

Egy soproni társkereső nő, Rita (49)

szeretem: - amikor másoknál korábban felébredek. - a csokoládét, a gyümölcslevest és a mákosgubát. - meghallgatni mások örömét, bánatát. - biciklizéskor a hátszelet. - a feladatokat mások segítsége nélkül, egyedül megoldani. nem szeretem: - ha valaki teljes meggyőződéssel állít olyanokat, amiben nem lehet biztos az ember. - a rántotthúst mikrohullámú sütőben ítve. - ha vezényszóra kell okoskodni az iskolában, pótvizsgán, amikor felszólítanak, hogy mondjak a témakörben némi okosat. - ha a saját dolgaimat nem én, hanem mások rontják el helyettem. - ha két ember olyant kér tőlem, amiknek a teljesítése kölcsönösen kizárja egymást. - ha választani kell udvariasság és őszinteség között. - ha a levestészta lelóg a kanálról. - a fürdőszobában zoknival belelépni a fürdés után a kád előtt keletkező tócsába.

Egy soproni társkereső férfi, Miklós (42)

Vidám,élet barát,sok oldalú nő vagyok. Szeretem a természetet,az erdőket,a tengert és tó partokat.Szeretek úszni,sportolni,kirándulni és nagyokat beszélgetni.Társasági ember vagyok,aki sokat nevet és humorizál. Keresem a párom hasonló beállítottságokkal.( Bajszom nincs☺) Ha felkeltettem érdeklődésed irj! Mindenkinek jó társkeresést kivánok!

Egy soproni társkereső nő, Edit (48)

Kedves Hölgyek! Ide bármit lehet írni. A személyes találkozó híve vagyok. Egymás szemébe nézünk, és vagy érezzük, hogy piszokul vonzzuk egymást, vagy sem. Szeretnék friss fotók alapján dönteni. Az enyemek frissek. Fura, ha az ember elmegy egy randira, ès a fotón látható szemrevalo holgy helyett egy "másik" érkezik. Fontos, hogy első látásra szimpatikusak legyünk egymásnak. Elengedhetetlen a kölcsönösen jó , de kell az érzelmi töltés. Egy ölelés mindig segít, és nem kerül semmibe! Egyszer már szerencsém volt. Itt találtam egy Csodát. De az élet kegyetlen, elvette... Hát.... Kénytelen vagyok ismét keresni.... Drága Hölgyek! Én mindenkinek válaszolok, aki ír nekem. Igen, el is utasítok, nem lapítok. Nem tetszhet az ember mindenkinek. Az is megtiszteltetés, ha elutasítanak, hiszen vették a fáradtságot, és NEKEM írtak! Az tisztességes, de a lapítás...

Egy soproni társkereső férfi, George (61)

Többnyire mosolygós, barátkozós, vidám emberke vagyok. Szeretek kirándulni, utazgatni. A jó bort és a jó harapnivalót sem vetem meg és szeretek sütni-főzni. Szeretnék többet olvasni, jó filmeket nézni. Szeretnék még szerelmes lenni, és szeretve lenni. Jó lenne megosztani örömömet, bánatomat Valakivel, akit én is meghallgathatok, megölelhetek.

Egy soproni társkereső nő, Olga (48)

Üdv,Zoltán vagyok53 múltam Januárban. Túl egy szakításon,de nem vagyok szomorú,aki menni akar,azt el kell engedni. Keresem a partnerem,társam,barátm...még nem tudom,majd eldől hogy ki és mi lesz. Érdeklődő,őszinte,jó szívű férfi vagyok,aki volt már mélyen is,de nem maradt térden állva. Stabil anyagi helyzetben vagyok,a hobbijaim:olajfestmények,portrék,falfestmények készítése,gitározás,túrázás,zenehallgatás,szeretek éttermekbe,szórakozó helyekre járni. Jól főzök,dolgoztam szakácsként jó pár évet,és el is tudok mosogatni. Alapból házias,igényes vagyok magamra és a környezetemre. Én még a kihaló félben lévő romantikus,udvarias generációhoz tartozom,bár a Valentin napokat,a Helloweent ki nem állom. Zenében a Rockot kedvelem,főleg a lassú lírait,de ha olyan a hangulatom,akkor a nagy kedvencem,az AC/DC megy. Állatbarát vagyok,falun nőttem fel. Ha tőbbre kíváncsi valaki,az ismerjen meg. Kérném az oldal létrehozóját,hogy ne Bélaként,hanem saját,beirt nevemmel jelenítsen meg! Zoltán vagyok,nem Béla!!!

Egy soproni társkereső férfi, Béla (53)

Szia! Kata vagyok, mosolygós, kedves és közvetlen. Szeretek főzni, moziba járni, filmeket/sorozatokat nézni, zenét hallgatni, játékkonzollal is szívesen eljátszok, utazni, természetben/vízparton lenni. Érzelmes, szókimondó típus vagyok. Fontos számomra a humor, kölcsönös vonzalom és a kommunikáció. Egyedülálló/elvált férfit keresek, aki szintén komoly kapcsolat céljából keres egy hozzá illő társat. Ha szimpi vagyok, írj bátran☺

Egy soproni társkereső nő, Kata (35)

Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden Amire gondolatom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi nő, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet átérezni az életet.Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi férfinak érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy férfit, aki arra gondolatik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.

Egy soproni társkereső férfi, Ádám (25)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Sopron

Sopron

Gyõr-Moson-Sopron megye

Sopron

+36 (1) 604 3102