Társkereső Pilisszentkereszt

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Pilisszentkereszt környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb pilisszentkereszti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány pilisszentkereszti társkereső bemutatkozása

Őszinteség,hűség, alap.Sportos, és (vagy) vékony testalkat, spirituális érdeklődés,20-max 42 éves hölgy személyében,jó lenne ha lenne... De ezek a szavak itt most, csak útmutatásként szolgálnak,ideális társ bár ki lehet, ha szép a lelke, és őszintén tisztán szeret.. mert engem, valóban érdekel a lelked! Sok mindent.. Szeretek. Szeretek menni, utazni,látni érezni, tapasztalni... de SZERETEM AZ OTTHON KETTEN ÖSSZEBÚJÓS, tv nézést is... Őszinteség, megbecsülés,hűség, összetartozás,megbecsülés... Ezt tudom adni, és én tényleg tudom, ha ezt is kapom vissza... ezt szeretném, a többi.... csak színház. Nekem már sem kedvem,sem energiám nincsen képmutató, nem igazi emberekre. " Néha egy egy pillanat többet ér...mint egy egész esztendő." - Müller Péter

Egy pilisszentkereszti társkereső férfi, Zsolt (47)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Pilisszentkereszt

Pilisszentkereszt

Pest megye

Pilisszentkereszt

+36 (1) 604 3102