Társkereső Püspökladány

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Püspökladány környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb püspökladányi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

püspökladányi társkereső férfiak

Néhány püspökladányi társkereső bemutatkozása

ne itélj meg kulső alapjan a belső ertek az a fontos ismerj meg utána itélkez

Egy püspökladányi társkereső nő, Angela (44)

Üdv! Keresem azt a lányt aki elfogad. Sokan mondják ismerőseim közül hogy nagy szívem van Szeretek adni ésazt mondják kedves megértő es szorakoztató vagyok igaz kell egy kis idő míg megnyílok Szabadidőmben szeretek olvasni, filmeket sorozatokat nézni zene terén bármit meghalgatok

Egy püspökladányi társkereső férfi, Dániel (25)

Elvàlt nő vagyok gyermekemmel êlek! Êlelmiszer iparban dolgozom! Kàros szenvedêjem nincs!

Egy püspökladányi társkereső nő, Ibolya (47)

Sziasztok! Nyugodt,kiegyensúlyozott,barátságos,káros ektől mentes férfi vagyok! Rám mindíg lehet számítani! em a zene,az utazás,a motorozás! Mindent szeretek,amit közösen lehet csinálni! Szeretem a munkám,az embereket,a természetet. Sok minden érdekel....te is! Hagyj megismerni és ígérem nem fogsz csalódni! Nyugodtan írj rám,ne légy büszke ne szégyelj kezdeményező lenni! Mindenkinek válaszolok!Üdv.

Egy püspökladányi társkereső férfi, Sándor (49)

Komoly kapcsolatot keresek. Elvált nő vagyok van 2 szép gyerekem. Meg akarsz ismerni írj bátran.

Egy püspökladányi társkereső nő, Kitti (31)

Szia, ne ijesszen meg a lakóhelyem, a munkám miatt az időm nagy részét Budapesten töltöm, ide is szeretnék költözni. Meg is lepődtem a km behatároláson, szerintem a távolság nem akadály. Keresek egy hozzám hasonlóan önmagára és környezetére igényes, kedves lányt, aki a társam, a legjobb barátom, szerelmem és cinkostársam lenne az elkövetkező 70 évben :) Leginkább a zene köt le ha nem dolgozom, ezt passzívan és hobbimból adódóan aktívan is művelem. Kirándulni is szeretek ha van kivel, egyedül inkább otthon döglöm.

Egy püspökladányi társkereső férfi, Zoli (39)

Elvált vagyok, egyedül élek. Szeretem a természetet, több mint 50 éve kulturális munkát végzek. Egy gyermekem van, felnőtt, és egy unokám. Nem dohányzom, jelenleg egy népdalos csoportban énekelek, és egy nemzetközi alapítványban tevékenykedem. Olyan barátot keresek, aki hasonló tevékenységgel van kapcsolatban, nem dohányzó, szeret kirándulni, énekelni, és így tud elfogadni.

Egy püspökladányi társkereső nő, Mária (72)

Nem vagyok egy átlagos férfi. Büszke vagyok a kitartásomra ,őszinteségemre ,megbízhatóságomra, háziasságomra,egyedivé tesz. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim. Mások szerint igazi gentleman vagyok, reménytelenül romantikus és igen, én úgy gondolom, hogy a férfiak is lehetnek romantikusak. Éppen ezért, nem árulok el nagy titkot,társat keresek, nem partnert ,és nem is csak barátkozni akarok. Konkrét elképzeléseim vannak. Pár szóban rólam: Jelenleg Püspökladányban élek,szeretek sportolni, túrázni.A kedvenc helyem a városban a Korona presszó,egyszer elmehetnénk együtt is arrafelé. És ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor valószínűleg tényleg összeillünk, örülök, ha válaszolsz a levelemre.

Egy püspökladányi társkereső férfi, Imre (46)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Püspökladány

Püspökladány

Hajdú-Bihar megye

Püspökladány

+36 (1) 604 3102