Társkereső Püspökladány

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Püspökladány környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb püspökladányi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

püspökladányi társkereső nők

Első Találkozás

püspökladányi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online püspökladányi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online püspökladányi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb püspökladányi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb püspökladányi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes püspökladányi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes püspökladányi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es püspökladányi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es püspökladányi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti püspökladányi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti püspökladányi társkereső férfiak

Néhány püspökladányi társkereső bemutatkozása

Debrecenben lakom, független nőként, jelenleg alkalmazottként dolgozom. Foglalkozásom könyvelő. Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál( Debrecenben), mint adminisztrátor illetve adatrögzítő. A hobbim főleg a nyelvtanulás. Angolból középfokú nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek, és most a németet tanulom. A hobbim még az olvasás (nagyon széleskörű az érdeklődési köröm), még szeretek rajzolni, festeni,fényképezni, főzni, természetesen ha van rá időm is. Nagyon fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság, intelligencia.

Egy püspökladányi társkereső nő, Katalin (42)

Sziasztok új vagyok itt a társkeresőn és keresem az igazit többet privátban....

Egy püspökladányi társkereső férfi, Krisztián (22)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság barát.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem programokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy püspökladányi társkereső nő, Marika (51)

Egy kedves joszivus srac vagyok. Ha tobbet szeretnel megtudni, irj nyugodtan:)

Egy püspökladányi társkereső férfi, Róbert (27)

ne itélj meg kulső alapjan a belső ertek az a fontos ismerj meg utána itélkez

Egy püspökladányi társkereső nő, Angela (44)

Özvegy, nyugdíjas mozdonyvezető vagyok. Egyedül élek. Szeretem a zenét, kirándulást, tengerparti nyaralást, barkácsolást, kertészkedést. Keresem a tőlem fiatalabb, tiszta, házias, oda átlagos vagy molett, nem dohányzó nőt, aki társsam lenne a jövőben.

Egy püspökladányi társkereső férfi, Sándor (59)

Elvált vagyok, egyedül élek. Szeretem a természetet, több mint 50 éve kulturális munkát végzek. Egy gyermekem van, felnőtt, és egy unokám. Nem dohányzom, jelenleg egy népdalos csoportban énekelek, és egy nemzetközi alapítványban tevékenykedem. Olyan barátot keresek, aki hasonló tevékenységgel van kapcsolatban, nem dohányzó, szeret kirándulni, énekelni, és így tud elfogadni.

Egy püspökladányi társkereső nő, Mária (72)

Nem vagyok egy átlagos férfi. Büszke vagyok a kitartásomra ,őszinteségemre ,megbízhatóságomra, háziasságomra,egyedivé tesz. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim. Mások szerint igazi gentleman vagyok, reménytelenül romantikus és igen, én úgy gondolom, hogy a férfiak is lehetnek romantikusak. Éppen ezért, nem árulok el nagy titkot,társat keresek, nem partnert ,és nem is csak barátkozni akarok. Konkrét elképzeléseim vannak. Pár szóban rólam: Jelenleg Püspökladányban élek,szeretek sportolni, túrázni.A kedvenc helyem a városban a Korona presszó,egyszer elmehetnénk együtt is arrafelé. És ha idáig eljutottál az olvasásban, akkor valószínűleg tényleg összeillünk, örülök, ha válaszolsz a levelemre.

Egy püspökladányi társkereső férfi, Imre (45)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Püspökladány

Püspökladány

Hajdú-Bihar megye

Püspökladány

+36 (1) 604 3102