Társkereső Hajdúszoboszló

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Hajdúszoboszló környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb hajdúszoboszlói társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

hajdúszoboszlói társkereső nők

Első Találkozás

hajdúszoboszlói társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online hajdúszoboszlói társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online hajdúszoboszlói társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb hajdúszoboszlói diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb hajdúszoboszlói diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes hajdúszoboszlói keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes hajdúszoboszlói keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as hajdúszoboszlói társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as hajdúszoboszlói társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hajdúszoboszlói társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hajdúszoboszlói társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hajdúszoboszlói társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti hajdúszoboszlói társkereső férfiak

Néhány hajdúszoboszlói társkereső bemutatkozása

Ha valaki nem mondja el neked őszintén a véleményét, - bármi legyen is az, bármilyen helyzetben -, na ő nem a "barátod"!!! Ha magad nem vagy őszinte, barátból ellenséget faragsz....., azt a fogalmat pedig, hogy "család", bátran felejtsd el!!! Egy párkapcsolatban nem elvárásoknak kell megfelelni, hanem a saját elfogadásunkat, illetve az ahhoz való képességünket kell mérlegre tenni! Bár ez igaz egész életünkre!!! Nem megyek egy férfi előtt!!! Se mögötte!!! Csakis kézen fogva, mellette szeretnék!!!

Egy hajdúszoboszlói társkereső nő, Judit (47)

Szia! ha van kedved ismerkedni irj egy üzit..:D

Egy hajdúszoboszlói társkereső férfi, István (24)

Debrecenben lakom, független nőként, jelenleg alkalmazottként dolgozom. Foglalkozásom könyvelő. Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál( Debrecenben), mint adminisztrátor illetve adatrögzítő. A hobbim főleg a nyelvtanulás. Angolból középfokú nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek, és most a németet tanulom. A hobbim még az olvasás (nagyon széleskörű az érdeklődési köröm), még szeretek rajzolni, festeni,fényképezni, főzni, természetesen ha van rá időm is. Nagyon fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság, intelligencia.

Egy hajdúszoboszlói társkereső nő, Katalin (42)

Vicces,izgalmas es romantikus embernek tartom magam :) szeretem az összebújós ,filmezös esteket :) de szorakozni is szeretek :) szeretem a közös programokat ::) ha valakivel el lehet beszélgetni ugyanakkor hülyéskedni is :)

Egy hajdúszoboszlói társkereső férfi, Sándor (27)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság szerető.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem kalandokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy hajdúszoboszlói társkereső nő, Marika (50)

Írhatnák ide szép szavakat, hamis reményt keltő ígéretet, de minek? Abból úgysem engem ismersz meg! Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, majd kiderül hogyan tovább? Ha írunk, vagy beszélünk. Egy próbát meg érhet. Ha szerinted is, kérlek jelezd.

Egy hajdúszoboszlói társkereső férfi, Attila (51)

Fiatalos, független, rendezetten élő hölgy vagyok. Keresek egy ápolt, független, rendezetten élő, jó humorú férfit, szabadidőnk eltöltésére. /pld: kirándulás, fürdőbe járás, séta nyári estéken, stb./

Egy hajdúszoboszlói társkereső nő, Ildikó (54)

nyílt szívü őszinte gondolkodásu rendszerető . Egyenes és kölcsönös bizalmat elváró , optimista felfogásu vagyok .Hiszem hogy hatvan éven túl is létezik egymásért önzetlenül adó szerelem . Legfontosabb számomra a higy , remélj , a szeres boldogsággal .

Egy hajdúszoboszlói társkereső férfi, Mihály (69)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló

Hajdú-Bihar megye

Hajdúszoboszló

+36 (1) 604 3102