Társkereső Hajdúszoboszló

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Hajdúszoboszló környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb hajdúszoboszlói társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

hajdúszoboszlói társkereső nők

Első Találkozás

hajdúszoboszlói társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online hajdúszoboszlói társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as hajdúszoboszlói társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es hajdúszoboszlói társkereső nők

Néhány hajdúszoboszlói társkereső bemutatkozása

Elvált 50 éves nő vagyok. A gyerekeim már felnőttek,a maguk útját járják. Ezt szeretném én is mostmár,a magam útját járni,de nem egyedül! Sokat dolgozom, de a számomra fontos emberekre mindig van időm. Szeretem a vidám embereket. Általában magam is az vagyok. Nem tudom mit irhatnék még! Csak annyit- Köszönöm,hogy olvasod! 😊

Egy hajdúszoboszlói társkereső nő, Rozika (52)

Keresem hozzám illő társam aki el tud fogadni egy olyan fiatalembert mint én aki kedves, szeret adni, lovagias ugyanakkor némileg makacs, szereti a japán kultúrát, Sci-Fit, tudományokat és történelmet és nagyon sok témáról tud beszélgetni.

Egy hajdúszoboszlói társkereső férfi, Zoltán (33)

Szeretek sütni főzni, de a házimunkát sem vetem meg. Szeretek, utazni világot látni. Utaztam már egyedül is így még jobban megismerhettem önmagam. Marketinget tanulok egyetemen. Szeretek sminkelni és csinosan öltözködni, mint a többi nő . Egy érett gondolkodású (magamat is annak vallom), fiatalos, sportos férfit keresek aki mellett sosem unatkoznék

Egy hajdúszoboszlói társkereső nő, Evelin (23)

nyílt szívü őszinte gondolkodásu rendbarát . Egyenes és kölcsönös bizalmat elváró , optimista felfogásu vagyok .Hiszem hogy hatvan éven túl is létezik egymásért önzetlenül adó szerelem . Legfontosabb számomra a higy , remélj , a szeres boldogsággal .

Egy hajdúszoboszlói társkereső férfi, Mihály (70)

Olvastam tanácsokat, milyen egy jó bemutatkozó szöveg, de egy sem volt olyan, amilyen én vagyok. Tehát egy rossz szöveget fogok írni, még akkor is, ha a kutya sem áll velem szóba, mert én egyedi vagyok és a személyes kontaktokat preferálom. Szóval olyan társat keresek, akinek egyezik a hitvallása, hogy szeret szeretni és szeretve lenni. Szétnéztem az oldalon, úgy döntöttem, hogy inkább megyek kerítést festeni

Egy hajdúszoboszlói társkereső nő, Adrienn (45)

Nálatok – mondta a kis herceg – az emberek egyetlen kertben ötezer rózsát nevelnek. Mégse találják meg, amit keresnek. – Nem találják meg – mondtam. – Pedig egyetlen rózsában vagy egy korty vízben megtalálhatnák… – Minden bizonnyal – feleltem. – Csakhogy a szem vak – tette hozzá a kis herceg. – A szívünkkel kell keresni.

Egy hajdúszoboszlói társkereső férfi, Norbert (38)

Lényeges, hogy hány dolgot kell megbeszélnünk....és lényeges, hogy hány dolgot tudunk megbeszélni! „A szabadság egy párkapcsolatban nem azt jelenti, hogy visszaélek a másik szeretetével.” Müller Péter

Egy hajdúszoboszlói társkereső nő, Anikó (51)

Vajon érdemes-e őszintének lenni a mai világban? Érdemes e kockáztatni például egy kialakuló kapcsolatot azzal, hogy őszinte vagy? Ha őszinte vagy miért kapsz elutasítást? Vagy tegyük fel nem vagy őszinte minden happy, de egyszer kiderűl minden..... és akkor azért kapsz elutasítást mert nem voltál őszinte. Szerintetek melyik a jobb? Nem értem a mai világot az se jó ha őszinte vagy és az se ha nem. Van közép út?

Egy hajdúszoboszlói társkereső férfi, Sándor (33)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló

Hajdú-Bihar megye

Hajdúszoboszló

+36 (1) 604 3102