Társkereső Hajdú-Bihar megye

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Hajdú-Bihar megye környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb Hajdú-Bihar megyei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

Hajdú-Bihar megyei társkereső nők

Első Találkozás

Hajdú-Bihar megyei társkereső férfiak

Sziasztok! László vagyok. Komoly Hajdú-Bihar megyei párkereső nők jelentkezését várom.
"Figyelj csak! És kérlek olvass.... Jó lenne valami társulás. Egy igényes max 46 éves hölggyel!! Olyan kölcsönösen előnyös mindkettőnknek. Nekem igazából kell egy bajtárs . Akiben bízhatok. Meg fedezi a hátam. Nagyon kellene, mert egyedül nem tudok mindent megoldani. Meg hát, van, amit nem is akar az ember. Hogy én mit akarok? Jó, hogy kérdezed. Tényleg, erről feltétlenül beszélnünk kell, mielőtt társulunk. Neeeem, ne viccelj, átgondoltam. Vagyis, hát nem is igazán tudom. Nem nagy dolgokat, ne félj. Ilyen kis szentimentális hülyeségeket. Hogy az milyen? Na, várj csak! Mindjárt mondom. Például, meginni egy italt péntek délután, valahol a a Nagytemplom kornyékén. Vagy ott a Nagyálomásnál, na, ott pont van egy. Ilyeléggé old school hely, szerintem tetszene neked.Vagy ehetnénk egy fagyit is, amikor olvad a város. A sós karamellást próbáltad már? Tudom, hogy közhelyes, de a Nagyerdőnél is jó lenne kiülni. Aztán mikor már elég volt ebből a Debreceni posványból, eltűnni pár napra a Balatonra. Lenne olyan, hogy nehezen aludnánk el az átforrósodott szobában. Én meg mosolyogva nézném reggel, ahogy a redőnyön keresztül a napsugár mintákat rajzol arra a helyes arcodra. Igen, egyszer szét kellene ázni az esőben. Meg színházba is kellene menni, egész jó előadások lesznek a Debreceni szinházban. Jó lenne piacra menni, meg paradicsomot venni, áfonyát és málnát,epret, hogy a három között mi az összefüggés, azt ne kérdezd,csak így jutott eszembe. Még mi van a listán? Nem, dehogyis, nincs még vége, kifogyhatatlan vagyok ötletekből. Mondjuk, válasszunk ki egy nagyon nyári dalt, amiről a másik jut az eszünkbe. Panaszkodjunk a munka, meg az uborkaszezon miatt, aztán vágjuk a centit a szabadságig. Tudod, amikor eltűnünk pár napra a Balatonra. Ott bekenhetjük egymás hátát naptejjel, meg idióta képeket készíthetünk, miközben nagyon sokat röhögünk, és még többet röhögünk majd, amikor visszanézzük őket. Valahol énekelni kellene egy buliban hajnalig.(bár nem tudok) Másnap meg a redőny mögött kuksolni a hűvös szobában fejfájással. Sétálni is lehetne egyet a városban éjszaka,de a tópart is remek. Vagy kimenni a Rómaira. Lesz egy koncert, amire eljöhetnél. Olykor meg igazán mondhatnád, hogy jóképű vagyok. Néha rajtam felejthetnéd a tekintetedet.....Ha ez mind jól megy, lehet, hosszabb időre is társulhatnánk." 🙂 Csak egy kósza ötlet,hátha tetszik neked is.... Mindezt egy 39 éves,98 kg-os 174cm magas, barnás hajú,barnaszemu,dohányzó,alkalmanként Debrecenbe lako (Erdélyi) pasival!!??

László

38
igényes társkereső Hajdú-Bihar megye
Sziasztok! Zoltán vagyok. Komoly Hajdú-Bihar megyei párkereső nők jelentkezését várom.
Örülök, hogy olvasol Kedves Ismeretlen hölgy! Ezért üdvözöllek és be is mutatkozok neked: Zoltán vagyok. Az öndicséret büdös! Tehát jöjjenek a tények: Család centrikus, nincs cigi, nincs pia, nincs drog, nincs szerencsejáték, és nincs fiúzás sem. :) Szeretem a gyerekeket, Imádom a mozit, dokumentumfilmeket, utazást, stb.. Kettős állampolgár vagyok. Vidám természetű. Univerzális, mindenevő érdeklődési köröm van. Nem tudsz olyat mondani ami ne érdekelne. (kivéve az opera és a spenót) Milyen nőt keresek? Aki szeretné, hogy EGY férfi imádottja, királynője legyen. Akivel lehet beszélgetni. Aki nem kiabál. Akivel lehet tengerparton együtt naplementét nézni, akivel kéz a kézben lehet sétálni, akivel lehet egy jót bicajozni. Aki nevetni, mosolyogni tud, akivel meg lehet beszélni mit és hogyan csináljunk, stb. És végül aki enged néha főzni, akivel együtt tudunk mosogatni, aki néha enged kiporszívózni, stb. Sajnos, a munkámból adódóan nagyon sokat utazok, többek közt Budapestre legtöbbször. (Egy cég értékesítési vezetője vagyok.) Ezért nincs túl sok időm arra, hogy hölgyek sokaságának kezdeményezve írogassak. MEGTETTEM! De, válaszra sem méltattak! (Hol az illem?) A NŐ JELEZZ, A FÉRFI LÉP, A NŐ DÖNT! Ezért te, kedves hölgyem valahol, mutasd meg, hogy vagy, és áldozz fel kérlek, kb. 3,5 kilokalóriát, 24,6 másodpercet és nyomj meg pár gombot kis levélként irányomba. :) Nem alázod meg magad, ha te jelzel, hogy szimpi vagyok :) Hiszen azért regisztráltál te is, hogy találj valakit. Elég, ha csak "véletlenül" egy "a" betűt is írsz! Vagy, ha nem írsz, csak nyomd meg a szimpatikus gombot. Köszi. :)) Mindegy ki vagy, én válaszolok! Így illik):))) Ja! A profilképem 1,7 hónapos, 2 napos, 13 órás, 9 perces, 41 másodperces. :)

Zoltán

58
igényes társkereső Hajdú-Bihar megye

Első Találkozás

legújabb online Hajdú-Bihar megyei társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online Hajdú-Bihar megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb Hajdú-Bihar megyei diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb Hajdú-Bihar megyei diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes Hajdú-Bihar megyei keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes Hajdú-Bihar megyei keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as Hajdú-Bihar megyei társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as Hajdú-Bihar megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es Hajdú-Bihar megyei társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es Hajdú-Bihar megyei társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Hajdú-Bihar megyei társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti Hajdú-Bihar megyei társkereső férfiak

Néhány Hajdú-Bihar megyei társkereső bemutatkozása

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság barát.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Várom megbízható társat ,barátot, boldogságot , szerelmet. Akivel közös céljaink vannak. Egyedül élek. Nem programokat keresek. Személyes találkozásból, jó beszélgetésből minden kiderül..... Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy Hajdú-Bihar megyei társkereső nő, Marika (51)

Néhány jellemző tulajdonsága címszavakban: békebarát, tisztességtudó, intuitív, jóakaratú, derűs, gyorsan haragvó, gyorsan békülő, nyílt, független, szabadságbarát, vállalkozó kedvű, széles látókörű, kettős természetű, túlhajszolt, heves, féltékeny. Ezt az embert a lelkesedés hajtja. Döntéseit emelkedett hangulati érzés kíséri. Belső, magasabb énnek, magasabb követelménynek akar megfelelni, ami táplálkozhat vallásos ihletből vagy elvi meggyőződésből. A rendkívüli érdekli. Mindig túllát azon, ami van, a hétköznapin, mert azt nézi, aminek lennie kell, vagy lennie kellene. Ha célja, gondolata megvalósíthatónak látszik, mindent ki tud hozni magából. Nem szereti, ha gyámkodnak fölötte, egyéniségének, személyiségének megfelelően szűkebb vagy tágabb, de szabad mozgástérre van szüksége. Ha bizalmatlanságot érez maga iránt vagy becsapják, akkor toporzékol, vagy belebetegszik. Erősen tud dacolni, ha küzdőtérre kényszerítik. A nagyon alacsony színvonalú vagy erkölcsileg kisiklott Nyilas típusúaknál ezek a tulajdonságok szélhámosságba vagy hamis pátoszba, üres pózolásba csúsznak át.

Egy Hajdú-Bihar megyei társkereső férfi, Zoltán (48)

Szia idegen! Írhatnék ide egy frappáns,szívhez szóló Coelho idézetet,de helyette inkább leírom pár pontba milyen is a személyiségem röviden: - kedves,de szókimondó - humoros,de nem komolytalan - komoly,de nem fapofa - határozott elképzelésű - megbízható,mélyérzésű,empatikus - gondoskodó - toleráns,de nem bármiben - pozitív "soha ne add fel" gondolkodás - tervező személyiség - kutya-macskabarát - krimi film függő - hidegnek tűnő,de es - megértő,elfogadó - már nem bulizós,lehiggadt személyiség - néha nyers,de őszinte - kicsit makacs,kicsit rafinált Igazából tudnám még sorolni,de ha már eddig elolvastad,akkor valamiért felkeltettem az érdeklődésed. :-) Akkor pedig nincs más hátra,mint előre.. ;-) Tehát mire vársz? Írj,és meglátjuk mit hoz az élet. :-)

Egy Hajdú-Bihar megyei társkereső nő, Vivien (28)

Asztaliteniszezem ha idom engedi , bicajozom,sulyozok,zenelek enekelek, fontos, hogy te is mozgékony legyél és talpraesett. Szeretem a zenét, minden mennyiségben és műfajban. Szívesen szervezek programokat, szeretem az állatokat , a vízpartot, a virágokat és a szakmáim. Szeretek utazni, sok helyen jártam már, de hosszú még a lista. Szeretnék egy olyan, teljes értékű kapcsolatot, amiben a szerelem és a vonzalom mellett egymás legjobb barátai is vagyunk, aminek a legfőbb alapja a közös értékrend és a bizalom. Elengedhetetlen az őszinte kommunikáció és a folyamatos visszajelzés, még akkor is, ha ez kritikát jelent, fontos, hogy ne csak egymás mellett éljünk, hanem együtt, és így fejlődjünk. Fontos számomra a közelség, az érintés és hogy felvállaljuk egymást mindenkor és mindenhol valamint egymas segitotarsai legyunk. Szeretem, ha figyelnek rám, cserébe én is maximális törődést nyújtok. Szorgalmas sokoldalu több diplomás ember vagyok, rendben tartom a lakást, házat, kertet, igényes vagyok a környezetemre és magamra is.Van egy jol menő válalkozásom it területén. Vicces, nem unalmas fiatalember vagyok de amikor szükséges, komoly vagyok és megfelelő érettséggel kezelem a helyzetet .Keresem életem párját.Jelezd bátran, ha felkeltettem az érdeklődésed ! :)

Egy Hajdú-Bihar megyei társkereső férfi, Sandor (47)

Szeretnék egy komoly, tartós kapcsolat részese lenni, ahol kölcsönösen szeretjük, tiszteljük és elfogadjuk egymást kívül-belül, sokat nevetünk, megosztjuk egymással a jó és rossz pillanatainkat, bármikor, bármiről őszintén tudunk beszélgetni, mindig feltétel nélkül megbízhatunk a másikban. Egyszerűnek, sőt természetesnek tűnik, lényegében erről szólna a szerelem, de valahogy eddig még elkerült az, akivel együtt megélhetnénk. Ennek ellenére én rendületlenül hiszem, hogy valahol vár rám a társam, akivel kölcsönösen megtaláljuk ezt egymásban. Ha felmerült Benned, esetleg Te lehetsz az, írj, és kiderül, jók-e a megérzéseid. :) Van olyan kép amin látszik, de hogy ne érjen meglepetésként, le is írom, hogy van egy kis nehézségem, ami esetleg zavaró, kizáró ok lehet sokaknak, ez pedig a mankó, és az ok, amiért használom. Úgy gondolom, nem ez határoz meg egy embert, és az én életemet sem, de ha Neked gondot okoz, semmi baj, inkább tisztázódjon most. Ha ennek ellenére szívesen megismernél, természetesen részletesebben mesélek majd erről is.

Egy Hajdú-Bihar megyei társkereső nő, Nóri (30)

Örülök, hogy olvasol Kedves Ismeretlen hölgy! Ezért üdvözöllek és be is mutatkozok neked: Zoltán vagyok. Az öndicséret büdös! Tehát jöjjenek a tények: Család centrikus, nincs cigi, nincs pia, nincs drog, nincs szerencsejáték, és nincs fiúzás sem. :) Szeretem a gyerekeket, Imádom a mozit, dokumentumfilmeket, utazást, stb.. Kettős állampolgár vagyok. Vidám természetű. Univerzális, mindenevő érdeklődési köröm van. Nem tudsz olyat mondani ami ne érdekelne. (kivéve az opera és a spenót) Milyen nőt keresek? Aki szeretné, hogy EGY férfi imádottja, királynője legyen. Akivel lehet beszélgetni. Aki nem kiabál. Akivel lehet tengerparton együtt naplementét nézni, akivel kéz a kézben lehet sétálni, akivel lehet egy jót bicajozni. Aki nevetni, mosolyogni tud, akivel meg lehet beszélni mit és hogyan csináljunk, stb. És végül aki enged néha főzni, akivel együtt tudunk mosogatni, aki néha enged kiporszívózni, stb. Sajnos, a munkámból adódóan nagyon sokat utazok, többek közt Budapestre legtöbbször. (Egy cég értékesítési vezetője vagyok.) Ezért nincs túl sok időm arra, hogy hölgyek sokaságának kezdeményezve írogassak. MEGTETTEM! De, válaszra sem méltattak! (Hol az illem?) A NŐ JELEZZ, A FÉRFI LÉP, A NŐ DÖNT! Ezért te, kedves hölgyem valahol, mutasd meg, hogy vagy, és áldozz fel kérlek, kb. 3,5 kilokalóriát, 24,6 másodpercet és nyomj meg pár gombot kis levélként irányomba. :) Nem alázod meg magad, ha te jelzel, hogy szimpi vagyok :) Hiszen azért regisztráltál te is, hogy találj valakit. Elég, ha csak "véletlenül" egy "a" betűt is írsz! Vagy, ha nem írsz, csak nyomd meg a szimpatikus gombot. Köszi. :)) Mindegy ki vagy, én válaszolok! Így illik):))) Ja! A profilképem 1,7 hónapos, 2 napos, 13 órás, 9 perces, 41 másodperces. :)

Egy Hajdú-Bihar megyei társkereső férfi, Zoltán (58)

"Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden.,, Családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de , házias, nőies, igényes nő vagyok. Partneremre vonatkozó elképzeléseim Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,igazi FÉRFIT szeretnék-lehet, hogy ez már túl sok:-) Meglátjuk:-) ... Amire gondolatom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet átérezni az életet. Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel, kreativitással, empatikus vagyok, kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, kirándulni, kerékpározni, zenét hallgatni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra gondolatik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon. ...

Egy Hajdú-Bihar megyei társkereső nő, Tünde (54)

"Figyelj csak! És kérlek olvass.... Jó lenne valami társulás. Egy igényes max 46 éves hölggyel!! Olyan kölcsönösen előnyös mindkettőnknek. Nekem igazából kell egy bajtárs . Akiben bízhatok. Meg fedezi a hátam. Nagyon kellene, mert egyedül nem tudok mindent megoldani. Meg hát, van, amit nem is akar az ember. Hogy én mit akarok? Jó, hogy kérdezed. Tényleg, erről feltétlenül beszélnünk kell, mielőtt társulunk. Neeeem, ne viccelj, átgondoltam. Vagyis, hát nem is igazán tudom. Nem nagy dolgokat, ne félj. Ilyen kis szentimentális hülyeségeket. Hogy az milyen? Na, várj csak! Mindjárt mondom. Például, meginni egy italt péntek délután, valahol a a Nagytemplom kornyékén. Vagy ott a Nagyálomásnál, na, ott pont van egy. Ilyeléggé old school hely, szerintem tetszene neked.Vagy ehetnénk egy fagyit is, amikor olvad a város. A sós karamellást próbáltad már? Tudom, hogy közhelyes, de a Nagyerdőnél is jó lenne kiülni. Aztán mikor már elég volt ebből a Debreceni posványból, eltűnni pár napra a Balatonra. Lenne olyan, hogy nehezen aludnánk el az átforrósodott szobában. Én meg mosolyogva nézném reggel, ahogy a redőnyön keresztül a napsugár mintákat rajzol arra a helyes arcodra. Igen, egyszer szét kellene ázni az esőben. Meg színházba is kellene menni, egész jó előadások lesznek a Debreceni szinházban. Jó lenne piacra menni, meg paradicsomot venni, áfonyát és málnát,epret, hogy a három között mi az összefüggés, azt ne kérdezd,csak így jutott eszembe. Még mi van a listán? Nem, dehogyis, nincs még vége, kifogyhatatlan vagyok ötletekből. Mondjuk, válasszunk ki egy nagyon nyári dalt, amiről a másik jut az eszünkbe. Panaszkodjunk a munka, meg az uborkaszezon miatt, aztán vágjuk a centit a szabadságig. Tudod, amikor eltűnünk pár napra a Balatonra. Ott bekenhetjük egymás hátát naptejjel, meg idióta képeket készíthetünk, miközben nagyon sokat röhögünk, és még többet röhögünk majd, amikor visszanézzük őket. Valahol énekelni kellene egy buliban hajnalig.(bár nem tudok) Másnap meg a redőny mögött kuksolni a hűvös szobában fejfájással. Sétálni is lehetne egyet a városban éjszaka,de a tópart is remek. Vagy kimenni a Rómaira. Lesz egy koncert, amire eljöhetnél. Olykor meg igazán mondhatnád, hogy jóképű vagyok. Néha rajtam felejthetnéd a tekintetedet.....Ha ez mind jól megy, lehet, hosszabb időre is társulhatnánk." 🙂 Csak egy kósza ötlet,hátha tetszik neked is.... Mindezt egy 39 éves,98 kg-os 174cm magas, barnás hajú,barnaszemu,dohányzó,alkalmanként Debrecenbe lako (Erdélyi) pasival!!??

Egy Hajdú-Bihar megyei társkereső férfi, László (38)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső