Társkereső Ricse

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Ricse környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb ricsei társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

ricsei társkereső nők

Első Találkozás

ricsei társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online ricsei társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online ricsei társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb ricsei diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb ricsei diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes ricsei keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes ricsei keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as ricsei társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es ricsei társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es ricsei társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti ricsei társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti ricsei társkereső férfiak

Néhány ricsei társkereső bemutatkozása

Helló Idegen! :) Sosem szeretek magamról írni, de azt hiszem nem vagyok egyedül ezzel. :) Miskolc mellett élek, Miskolcon dolgozom mint ügyintéző. Szeretek olvasni, filmet nézni, otthon lenni a világ dolgaiban. Fontos számomra az őszinteség, magam is őszinte ember vagyok. Szeretném megismerni az a férfit aki elfogad ahogy vagyok és hasonlóan látja a világot. Ha szeretnél jobban megismerni, írj bátran! :)

Egy ricsei társkereső nő, Mesi (30)

Főállásban én vagyok az az ember, aki valójában Donald Trump mögül, a háttérből irányítja az Amerikai Egyesült Államokat. Szabadidőmben pedig a NASA-nak űrhajóskodom, mindenféle életveszélyes űrhajóutakon veszek részt. Komolyra fordítva a szót: szeretek nevettetni, de ugyanakkor megfelelő komolysággal is rendelkezem az élet dolgaival kapcsolatban. Hűséges, őszinte, és kitartó pár vagyok, romantikus lélekkel megáldva, aki nagyon tud szeretni. De ugyanakkor nagyon szenvedélyes is tudok lenni.

Egy ricsei társkereső férfi, István (32)

Miskolcon élő egyedülálló vidám mosolygós arányosan molett nő vagyok.Még dolgozom ,gondozónő vagyok egy idős otthonban.Szabadídőmben szivesen olvasom,netezek tv-t nézek különböző rendezvényekre járok,imádok utazgatni.Olyan férfival ismerkednék meg aki őszinte szerény és tudja értékelni a szeretetet,gondoskodást és cserébe ő is ezt tudja nyújtani .Azt külön értékelném ha jó humorú vidám ember lenne mert nem szeretem aki világfájdalmas hangulatban van.

Egy ricsei társkereső nő, Ilona (62)

Egy full átlag srác vagyok aki próbál egy olyan párt keresni aki elfogadja olyannak amilyen. Hátha találok valakit akivel legalább el lehet beszélgetni normálisan :) Magamról, szeretem az online játékokat akár már "gamer"nek is mondhatom magam Kikapcsol emellett sok érdekes embert meg lehet rajta keresztül ismerni. Emellett zenélgetek amennyire időm engedi, régen doboltam most gitározni tanulok még nagyon amatőr szinten :D Szórakozóhelyekre ritkán járok, viszont szeretek utazni. Kb ennyi egyenlőre :)

Egy ricsei társkereső férfi, Ferenc (23)

sziasztok Egy ideje egyedül vagyok és szeretnék végre társat magam mellé akivel még boldogabb lehetne az életem. Igazán kedves és romantikus vagyok. Szeretek a barátaimmal lenni és mindent megbeszélni. Szeretek folyamatosan új dolgokat megtanulni és megérteni. mivel a tudás hatalmas segítség az életben. Olyan társat keresek aki hasonlóan látja az életet, és vannak céljai. Akinek nem az az első hogy megpróbál a saját képére formálni, hanem elfogad olyannak ami én vagyok.

Egy ricsei társkereső nő, Adrienn (28)

Életvidám,nyílt,őszinte,káros szenvedélyektől mentes ember vagyok.A kitűzött céljaim elérésében kitartó,lehetetlent nem ismerő,ez a kitartás pontosság, precizitás jellemző rám a munkámban is. Az alaptermészetem nyugodt,megfontolt,de nagyon fel tud bosszantani a hazugság,kétszínűség,képmutatás. Magam körül szeretem a rendet,tisztaságot,szeretem az állatokat és a természetet. Szeretek kertészkedni,barkácsolni. A párkapcsolatban megbízható,hűséges voltam,és leszek is! Szeretnék egy olyan társat találni,aki kedves,őszintén szeretni tudó és szeretetet,ölelést igénylő,hűséges, odaadó társam lenne az életem hátralévő részében!

Egy ricsei társkereső férfi, Attila (56)

sziasztok henrietta vagyok 26 eves -lakhejem edelény borsod megye -magamrol bovebben van szep ket gyermekem egy 2 eves lanyom es egy 4 eves kis fiam akiket a szuleimmel nevelek reg otta szeretnek ismerkedni es beszelgetni -1 eve vagyok egyedul de sajnos nem tanalom a hozzam ilo part mert sajnos van sok olyan ember aki hazudik es ki hasznalnak csak engem es csak a testemet akarjak osszinte vagyok -olyan tarsat szeretnek aki teleg meg tud becsulni es komolyak a szandekai es el fogad engem-ha teleg ugy erzed engem keresel akkor keres-meg fecabookon henike rusznyak neven vagyok-elore is koszi

Egy ricsei társkereső nő, Henrietta (27)

Engem nehéz kiismerni. Normális ember vagyok, kissé bolondos de normális, kedves és nyugodt, nehezen lehet felidegesíteni. Sokat csalódtam a kapcsolatokban, ezért jó ideje próbálom inkább "magányos farkas" életet élni, de nem vált be, viszont nehezen tudok megbízni másokban. Barátaim listája nagyon karcsú, de ő bennünk a végtelenségig bízok. Én eddig mindig úgy voltam, hogy inkább adtam mint elvártam volna hogy adjanak, vagyis inkább a lány boldogságát néztem, mert ha ő boldog volt mellettem akkor én is boldog voltam . Nem vagyok az a kiskirályfi típus, vagyis nem várom el hogy hercegnőt találjak. Belső nálam fontosabb mint a külső (kedves, beszédes, nyugodt...), de a külső is számít kis mértékben ( nőiesség, ápoltság és egyéb apróságok :D ). De nem írok regényt mert már így is kisregényt sikerült alkotni . Bármi kérdés van írj.

Egy ricsei társkereső férfi, István (25)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Ricse

Ricse

Borsod-Abaúj-Zemplén megye