Társkereső Sarkadkeresztúr

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sarkadkeresztúr környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb sarkadkeresztúri társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány sarkadkeresztúri társkereső bemutatkozása

Szia kedves látogató.örülök hogy e sorokat olvasod.szóval röviden ! Kb 10 éve a fiammal élek ketten ,elváltam és szeretném újra megtalálni a boldogságot .egyszerű embernek tartom magam szeretek kirándulni ,horgászni ,szeretem a természetet .szeretem a munkám.stb. szertném megtalálni azt a nőt aki az életem része lenne ,mert nem jó egyedül!!!!! Ami fontos nem pótanyát keresek a fiam 18 éves .ha felkeltettem az érdeklődésedet írj ! További szép napot neked!!!

Egy sarkadkeresztúri társkereső férfi, Jani (40)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Sarkadkeresztúr

Sarkadkeresztúr

Békés megye

Sarkadkeresztúr

+36 (1) 604 3102