Társkereső Berettyóújfalu

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Berettyóújfalu környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb berettyóújfalui társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

berettyóújfalui társkereső férfiak

Néhány berettyóújfalui társkereső bemutatkozása

Kedves aranyos őszinte lányt keresek. Komoly kapcsolatot keresek.

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, Peti (26)

Ákos vagyok 27éves fiatalember. Barátságos, humoros, segítőkész, őszinte embernek tartom magam.

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, Ákos (28)

Sziasztok! Alapvetően pozitív beállítottságú ember vagyok. Szeretek poénkodni, de komoly is tudok lenni, ha kell. Laborvezetőként tengetem a mindennapjaimat. Hobbijaim közé tartozik a kerékpározás (terepen), evezés és a túrázás minél vadabb helyeken, és persze mindeközben a fotózás. Imádok beleveszni a forró nyári éjszakába, főleg ha jó társaságom is van :)

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, István (31)

Kedves, értelmes lányokkal szeretnék beszélgetni a közelemből. Nagyon szeretek számítógépen játszani és emiatt nagy problémamegoldókészségem van, döntésképes vagyok, határozott, magas és szeretek biciklizni, sétálni, testet edzeni is. Számít nekem a nagy beszélgetések adta öröm, a finom mozdulatok szülte tettek és a finom étkezések együtt, alkohol nélkül, finom vízzel és a másik szájában levő ízzel. Kell nekem hogy adjon még az érzés többet, mely' oly' ritkán hoz könnyet és szüljön egészséges összhangot, ne csak felesleges felhangot. Nem idéztem e sorokat sehonnan, így érzek, ezek a gondolataim, veled is szívesen megosztom elmém és szívem egy titkos zugát, ha szeretnéd. „Az igazi szerelem ellenáll a távolságnak.” Paulo Coelho

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, Balázs (29)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Berettyóújfalu

Berettyóújfalu

Hajdú-Bihar megye