Társkereső Berettyóújfalu

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Berettyóújfalu környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb berettyóújfalui társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

berettyóújfalui társkereső nők

Első Találkozás

berettyóújfalui társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online berettyóújfalui társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online berettyóújfalui társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb berettyóújfalui diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb berettyóújfalui diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes berettyóújfalui keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes berettyóújfalui keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as berettyóújfalui társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as berettyóújfalui társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es berettyóújfalui társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es berettyóújfalui társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti berettyóújfalui társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti berettyóújfalui társkereső férfiak

Néhány berettyóújfalui társkereső bemutatkozása

Ha valaki nem mondja el neked őszintén a véleményét, - bármi legyen is az, bármilyen helyzetben -, na ő nem a "barátod"!!! Ha magad nem vagy őszinte, barátból ellenséget faragsz....., azt a fogalmat pedig, hogy "család", bátran felejtsd el!!! Egy párkapcsolatban nem elvárásoknak kell megfelelni, hanem a saját elfogadásunkat, illetve az ahhoz való képességünket kell mérlegre tenni! Bár ez igaz egész életünkre!!! Nem megyek egy férfi előtt!!! Se mögötte!!! Csakis kézen fogva, mellette szeretnék!!!

Egy berettyóújfalui társkereső nő, Judit (47)

30 évvel ezelőtt láttam meg a napvilágot Miskolcon, a hajnali órákban. Azóta sok minden történt, és Debrecenben tengetem napjaimat. Nem szeretek hazudni, írhatnék ide egetrengető dolgokat, óriási kalandokat amiket képzeletben átéltem, de ez nem az én stílusom. Jobban szeretem az őszinteséget, az egyenes beszédet. Ha vetít az ember, abból előbb-utóbb úgyis csak baj van. :) Nem vagyok biztos benne, hogy ezeket bárki is elolvassa, ha igen, akkor már különlegesebb vagy mint a nagy átlag. Hisz nem csak az első benyomás, hanem a másik gondolatai is érdekelnek. Ez esetben talán illendő párat meg is osztanom. Nos, romantikus alkat vagyok, szeretem a másikat meglepni, örömet okozni. Tudok főzni/sütni és nem félek használni ezen tudásom, hogy meglepetést okozzak. :D Igyekszem odafigyelni, hogy mozogjak, hisz ülőmunkát végzek, ez különösen fontos úgy vélem. Mit írhatnék még... Ide szerintem már kevesen jutnak el. Ha ide is eljutottál nagyon büszke vagyok rád. és remélem megismerkedhetünk!

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, Imre (31)

Debrecenben lakom, független nőként, jelenleg alkalmazottként dolgozom. Foglalkozásom könyvelő. Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál( Debrecenben), mint adminisztrátor illetve adatrögzítő. A hobbim főleg a nyelvtanulás. Angolból középfokú nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek, és most a németet tanulom. A hobbim még az olvasás (nagyon széleskörű az érdeklődési köröm), még szeretek rajzolni, festeni,fényképezni, főzni, természetesen ha van rá időm is. Nagyon fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság, intelligencia.

Egy berettyóújfalui társkereső nő, Katalin (42)

Kedves aranyos őszinte lányt keresek. Komoly kapcsolatot keresek.

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, Peti (27)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság szerető.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem kalandokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy berettyóújfalui társkereső nő, Marika (50)

Ákos vagyok 27éves fiatalember. Barátságos, humoros, segítőkész, őszinte embernek tartom magam.

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, Ákos (28)

Gyerekpszichológus vagyok. Férjemtől külön élek már több éve, nem váltunk el. Édesanyámmal élek, hozzá költöztem haza.

Egy berettyóújfalui társkereső nő, Szilvia (44)

Szia.! Ismerkedés miatt vagyok itt mint mindenki, vagy legalább is gondolom. Remélem lesz is alkalmam ismrkedni is, ha te is úgy gondolod vágjunk bele😊😊

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, Zsolt (38)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Berettyóújfalu

Berettyóújfalu

Hajdú-Bihar megye

Berettyóújfalu

+36 (1) 604 3102