Társkereső Berettyóújfalu

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Berettyóújfalu környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb berettyóújfalui társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

berettyóújfalui társkereső férfiak

Néhány berettyóújfalui társkereső bemutatkozása

Gyerekpszichológus vagyok. Férjemtől külön élek már több éve, nem váltunk el. Édesanyámmal élek, hozzá költöztem haza.

Egy berettyóújfalui társkereső nő, Szilvia (44)

Sziasztok, kamionsofőr ként dolgozom és van egy Kisfiam, aki sajnos nem velem él. 2 hét munka, 2 hét itthon beosztásban, fentmaradó szabadidőre keresek társaságot, akár komolyabb kapcsolata céljából is!

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, György (34)

Sziasztok!Andi vagyok 36 éves,van egy 2éves kislányom,akit egyedül nevelek.Ismerkedni szeretnék komoly kapcsolat céljából!

Egy berettyóújfalui társkereső nő, Andi (38)

Üdvózletem az ide tévedőnek. Tamás vagyok,bár ez látszik :) Sokakat elrettent a kinézetem,megrémíti őket egy magas és nagydarab ember. Így egy kicsit nehéz ismerkedni sajnos. De,hiszek abban ,hogy egyszer valaki képes lessz ezen átlépni.

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, Tamás (28)

38 éves ,elvált nő vagyok.Válásom után volt egy 8 éves kapcsolatom ami 6 hete ért véget ! Én csak egy megbízható ,őszinte és hűséges társra gondolatom.

Egy berettyóújfalui társkereső nő, Erika (40)

Sziasztok Gábor vagyok ,Berettyóújfaluból. Szeretek nagyon sportolni, az úszás biciklizés áll leginkább közelebb hozzám, de egy kis fekvőtámasz mindig jöhet .Komoly kapcsolatok híve vagyok , remélem meglelem az igazit előbb utóbb, szeretek ismerkedni.

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, Gábor (28)

Ha igazán szeret valaki erőssé válsz. Ha igazán szeretsz valakit bátor leszel. Én szeretnék bátor lenni. Nyolc éve özvegy vagyok és egyben nyugdíjas is, míg dolgoztam könyvelő voltam. Rendezett körülmények között családi házban élek. Ha szeretnél megismerni keress meg.

Egy berettyóújfalui társkereső nő, Marika (67)

Sziasztok! Karcsi vagyok, 36 éves, egyedül élek.Biztos állásom van. Korban hozzám illő társam keresem komoly kapcsolat céljából. Kocsim nincs, nem vet fel a pénz, annyi van amennyi kell, úgyhogy pénzéhes beképzelt kihasználni akaró nőkkel nem ismerkedek. Berettyóújfalu és környéki hölgy előnyben.

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, Károly (38)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Berettyóújfalu

Berettyóújfalu

Hajdú-Bihar megye

Berettyóújfalu

+36 (1) 604 3102