Társkereső Berettyóújfalu

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Berettyóújfalu környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb berettyóújfalui társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

berettyóújfalui társkereső nők

Első Találkozás

berettyóújfalui társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online berettyóújfalui társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online berettyóújfalui társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb berettyóújfalui diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb berettyóújfalui diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes berettyóújfalui keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes berettyóújfalui keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as berettyóújfalui társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as berettyóújfalui társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es berettyóújfalui társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es berettyóújfalui társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti berettyóújfalui társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti berettyóújfalui társkereső férfiak

Néhány berettyóújfalui társkereső bemutatkozása

Debrecenben lakom, független nőként, jelenleg alkalmazottként dolgozom. Foglalkozásom könyvelő. Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális vállalatoknál( Debrecenben), mint adminisztrátor illetve adatrögzítő. A hobbim főleg a nyelvtanulás. Angolból középfokú nyelvvizsgám van és folyékonyan beszélek, és most a németet tanulom. A hobbim még az olvasás (nagyon széleskörű az érdeklődési köröm), még szeretek rajzolni, festeni,fényképezni, főzni, természetesen ha van rá időm is. Nagyon fontos számomra az őszinteség, megbízhatóság, intelligencia.

Egy berettyóújfalui társkereső nő, Katalin (42)

Szia.! Ismerkedés miatt vagyok itt mint mindenki, vagy legalább is gondolom. Remélem lesz is alkalmam ismrkedni is, ha te is úgy gondolod vágjunk bele😊😊

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, Zsolt (38)

Üdvözlöm az oldalamon! Csendes, nyugodt természetű , házias , rend és tisztaság barát.Nem fogyasztok alkoholt és nem is dohányzom. Fontos számomra a kellemes , meghitt beszélgetések. Várom megbízható társat , boldogságot , szerelmet. Nem programokat keresek. Katona Bálint: Maradék idő Szeretni még egyszer, halálosan , aki vár. Mosolyt venni még, mielőtt a bolt bezár. Napot látni még, mielőtt az est leszáll. Élni még egy kicsit mielőtt a szív megáll. Utoljára valakiben hinni volna jó, ne vesszen kárba a kimondatlan szó. Örülni valaminek , ami szép, ami jó, mielőtt a szívben esni kezd a hó…. Mert a maradék idő már nem eladó….

Egy berettyóújfalui társkereső nő, Marika (51)

Remete vagyok, jó ideje , hisz, csak,akkor kezdeményezek kapcsolatot,ha van valami abban a nőben ,kivel ,esetleg megismerkednék, ami valami hatással van rám.Fél-megoldás : nem megoldás.

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, István (54)

Gyerekpszichológus vagyok. Férjemtől külön élek már több éve, nem váltunk el. Édesanyámmal élek, hozzá költöztem haza.

Egy berettyóújfalui társkereső nő, Szilvia (44)

Sziasztok! Zsolt vagyok. Hajdú-Bihar megyében élek, komoly kapcsolatot keresesek lehetőleg megyén belőle. 35éves vagyok korom beli hölgy személyében keresem társam. Ha magadra ismersz jelentkezz bátran.

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, Zsolt (35)

Ha igazán szeret valaki erőssé válsz. Ha igazán szeretsz valakit bátor leszel. Én szeretnék bátor lenni. Nyolc éve özvegy vagyok és egyben nyugdíjas is, míg dolgoztam könyvelő voltam. Rendezett körülmények között családi házban élek. Ha szeretnél megismerni keress meg.

Egy berettyóújfalui társkereső nő, Marika (67)

Üdvózletem az ide tévedőnek. Tamás vagyok,bár ez látszik :) Sokakat elrettent a kinézetem,megrémíti őket egy magas és nagydarab ember. Így egy kicsit nehéz ismerkedni sajnos. De,hiszek abban ,hogy egyszer valaki képes lessz ezen átlépni.

Egy berettyóújfalui társkereső férfi, Tamás (27)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Berettyóújfalu

Berettyóújfalu

Hajdú-Bihar megye

Berettyóújfalu

+36 (1) 604 3102