Társkereső Sárospatak

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sárospatak környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb sárospataki társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

sárospataki társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es sárospataki társkereső férfiak

Néhány sárospataki társkereső bemutatkozása

Rokkant nyugdíjas vagyok, könyökmankót használok a mindennapokban. Gyermekeimmel élek.

Egy sárospataki társkereső nő, Bea (47)

Nem írnék semmit mivel szerintem úgy sincs semmi de semmi értelme.Itt is és másutt vagy éppen az életben az emberek elmennek egymás mellett....Nem törődve azzal hogy esélyt adjanak a másiknak....csak is a saját maguk érdekeit nézik.

Egy sárospataki társkereső férfi, András (33)

Még bízom benne, hogy vannak úri emberek, romantikus és harmónikus párkapcsolatok. Vagy igaz barátságok.

Egy sárospataki társkereső nő, Erika (35)

Családi kertes házban lakok .A feleségemmel 25 évig éltünk együtt , jelenleg külön vagyunk . Szabad időmbe , sokat sportolok , keresem a jó közérzet titkát . A táplálkozásra , és a sportolásra nagyon figyelek , szeretem magam körül a rendet .

Egy sárospataki társkereső férfi, András (48)

32 éve ápolónőként dolgozok. 2 gyermekem van. Korban hozzám illő társat keresek, aki elfogad olyannak amilyen vagyok!

Egy sárospataki társkereső nő, Olga (51)

Szia! Hidd el, képes vagyok írni, olvasni, gondolkodni és beszél(get)ni is. :D Van IQ-m és EQ-m is. A szinteket teszteld le, ha kíváncsi vagy rá. ;) Nem írok sokat, mert sokan el sem olvassák, pedig tudnék. A külsőm láthatod, legalábbis valamennyit belőle. A belsőm érezheted, ha megismersz. Van munkám. Van hobbim. Van hol laknom. Vannak barátaim. Vannak céljaim. És van agyam, amit nem félek használni. ;) (178/80) .. Az "Utolsót" akarom megtalálni! 🙂

Egy sárospataki társkereső férfi, Tibi (47)

Az újdonság varázsával vagyok itt ezen az oldalon.Bízom benne, hogy hozzámillő társra találok.Magamról annyit, hogy pozitívan gondolkodom,egy vidám hölgy személyében. .Csalàdbarát és társaság kedvelő vagyok.A többit megtudod ha megismersz.

Egy sárospataki társkereső nő, Margó (55)

Főállásban én vagyok az az ember, aki valójában Donald Trump mögül, a háttérből irányítja az Amerikai Egyesült Államokat. Szabadidőmben pedig a NASA-nak űrhajóskodom, mindenféle életveszélyes űrhajóutakon veszek részt. Komolyra fordítva a szót: szeretek nevettetni, de ugyanakkor megfelelő komolysággal is rendelkezem az élet dolgaival kapcsolatban. Hűséges, őszinte, és kitartó pár vagyok, romantikus lélekkel megáldva, aki nagyon tud szeretni. De ugyanakkor nagyon es is tudok lenni.

Egy sárospataki társkereső férfi, István (34)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Sárospatak

Sárospatak

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Sárospatak

+36 (1) 604 3102