Társkereső Sóskút

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Sóskút környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb sóskúti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány sóskúti társkereső bemutatkozása

Szilvi vagyok, 48 éves, Sóskúton lakom. Van egy 19 éves fiam. Komoly kapcsolat reményében vagyok itt.

Egy sóskúti társkereső nő, Szilvia (48)

Picit rólam 😊: egészségügyben dolgozom, kedves modern gondolkodásu, fiatalos nőnek tartanak. Vidéken élek, szeretek kirándulni, kertészkedni,bogrács party és mindent, amiben jól érzem magam.

Egy sóskúti társkereső nő, Kata (54)

1951 augusztus 10-n láttam meg a napvilágot Budapesten. ”Őseim” jogász/könyvkiadós voltak. Alapszakmám villanyszerelő,párhuzamosan jártam gimibe is levelezőn. Két gyermekem van Éva (1978) Peti (1980)-as eresztés. Ők már régen eltűntek a ködben. Éva Gyöngyös környékén,Peti Angliában. Különböző tevékenységeket végeztem. Fuvaroztam,taxiztam, autómentőztem, foglalkoztam társasház kezeléssel,ingatlan közvetítéssel. Mindig érdekelt a jog ..tanultam….nincs végzettségem róla. de gyakorlom huszonéve. Szeretek fényképezni. Több tízezer képem,párszáz videóm lett közzétéve. Ex nejemmel 21 évig voltunk együtt…..a következő egy 15 éves kapcsolat volt. Szeptemberben volt három éve,hogy ott hagytam a „nagy falut” Sóskúton vettem egy házikót…3 szoba 600 - nöl telekkel,a végén a Benta patak. Hermán Péter

Egy sóskúti társkereső férfi, Péter (67)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Sóskút

Sóskút

Pest megye