Társkereső Veszprém

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Veszprém környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb veszprémi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

veszprémi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es veszprémi társkereső férfiak

Néhány veszprémi társkereső bemutatkozása

Üdv Mindenkinek! Nem vagyok jó a rólam szóló kisregényekből. De ha esetleg felkeltettem az érdeklődésedet, és meg akarsz ismerni. Írj és kérdezz bátran. Gépelni talán nem, de társalogni annál jobban szeretek.

Egy veszprémi társkereső férfi, Máté (26)

Ez a rész mindig a legnehezebb. Mert mit is írhatna az ember ide....irhatok magamról jót, rosszat de inkább beszélgessünk. Ismerj meg és meglátom milyen vagyok.

Egy veszprémi társkereső nő, Szilvia (41)

szeretnék megismerkedni egy olyan lánnyal aki önmagát adja csak őszintén nincsen semmilyen különleges elvárásom csak jó legyen beszélgetni vele és csinálni sok közös programot és megismerni egymást de párkapcsolatot keresek nem barátot

Egy veszprémi társkereső férfi, Tamás (41)

Írj nekem, ha egy életvidám nőt keresel. Velem lehet beszélgetni és nevetni, kávézóban ücsörögni, sportot nézni, gyönyörködni a természetben, koncertre menni, nyüzsögni vagy lazulni.

Egy veszprémi társkereső nő, Ilona (41)

I'm looking for a nice company for the next few days to fill free nights and weekends with sport (running, fitness, swimming), culture (cinema, club), romance, excursions, coffee, drink and so on. Nothing serious. It does not matter whether you are married, with a friend or single. Szép társaságot keresek a következő napokban, hogy az éjszakákat és a hétvégeket a sport (futás, fitness, úszás), kultúra (mozi, klub), romantika, kirándulások, kávé, ital stb. Semmi komoly. Nem számít, hogy házas vagy, barátja vagy egyedül.

Egy veszprémi társkereső férfi, Michael (37)

Kedves Társkereső Urak! Átlagon felüli egzisztenciával rendelkező, fiatalos felfogású, utazni, olvasni, zenélni és zenét hallgatni szerető 50-es humoros, pozitív gondolkodású cégtulajdonos hölgy vagyok, aki életében eljött az a pillanat, hogy megtalálja másik felét. Gyerekeim kirepültek, önálló családot alkotnak, tehát ezt az édes terhet nemrégiben letettem. Nyitott szívvel várom még aktív életet élő, nem nyugdíjas páromat, társamat, aki azonban tud magának szabadidőt csinálni hasonlóan hozzám, az elkövetkezendő néhány évtizedben utazni, felfedezni szeretné a világot, vagy akár csak Magyarországot, vagy csak egyszerűen vágyik egy intellektuális társra, akivel egy szép, tartalmas életet lehet élni/megélni.

Egy veszprémi társkereső nő, Judit (55)

Érezd mit is takar az hogy társak. Ha be éred azzal, hogy tetszünk egymásnak, legyen kisugárzás, és feleljen meg az igényeimnek, akkor lépj hát tovább, mert nincsen semmiféle kisugárzásom, a hangom sem sármos,jóképű sem vagyok, de biztosan találsz majd ilyent, ha te ezt keresel. Ha viszont úgy érzed, hogy a társad,a szó szoros értelmében a társad, aki fogja a kezed ha elbotlanál, kinek tartod a hátad ha szükséges,és ha szerinted sincs helye az önzésnek a világon, mert a társak egymásra vannak utalva,"fogd a kezem,hogy foghassam a tiédet". És ha még a célod is ugyanaz mint az enyém, hogy a társam a kapcsolatunk alatt minden percben a lehető legboldogabb,és ha neked is az okozza a legnagyobb örömet, ha a társad te általad boldog és virágzik, hmm nos, akkor beszélgessünk, mert lehet hogy amaz ritka kivételhez tartozol, aki nem egyebet keres,hanem egy valódi társat, jóban rosszban, egy életre szólóan. Háát: várlak szeretettel, akár az utolsó pillanatig türelemmel, amíg létezem...

Egy veszprémi társkereső férfi, Zoli (42)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Veszprém

Veszprém

Veszprém megye