Társkereső Veszprém

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Veszprém környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb veszprémi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

veszprémi társkereső nők

Első Találkozás

veszprémi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb veszprémi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as veszprémi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es veszprémi társkereső férfiak

Néhány veszprémi társkereső bemutatkozása

Írj nekem, ha egy életvidám nőt keresel. Velem lehet beszélgetni és nevetni, kávézóban ücsörögni, sportot nézni, gyönyörködni a természetben, koncertre menni, nyüzsögni vagy lazulni.

Egy veszprémi társkereső nő, Ilona (41)

szeretnék megismerkedni egy olyan lánnyal aki önmagát adja csak őszintén nincsen semmilyen különleges elvárásom csak jó legyen beszélgetni vele és csinálni sok közös programot és megismerni egymást de párkapcsolatot keresek nem barátot

Egy veszprémi társkereső férfi, Tamás (41)

Elsősorban Veszprémi, Veszprém környéki partnert keresek. őszinte, bizalomra épülő kapcsolatra, lelki társra vágyom. Hithű római katolikus vagyok és gyakorlom is a vallásomat. Szexmániások kíméljenek.

Egy veszprémi társkereső nő, Csilla (54)

I'm looking for a nice company for the next few days to fill free nights and weekends with sport (running, fitness, swimming), culture (cinema, club), romance, excursions, coffee, drink and so on. Nothing serious. It does not matter whether you are married, with a friend or single. Szép társaságot keresek a következő napokban, hogy az éjszakákat és a hétvégeket a sport (futás, fitness, úszás), kultúra (mozi, klub), romantika, kirándulások, kávé, ital stb. Semmi komoly. Nem számít, hogy házas vagy, barátja vagy egyedül.

Egy veszprémi társkereső férfi, Michael (38)

Elvált de életvidám nő vagyok,aki keresi a hozzá illő vagy hasonló férfit. Szeretek beszélgetni, szórakozni,táncolni,zenét hallgatni,kirándulni,utazni,olvasni és sok mindent. Remélhetőleg jön majd valaki fehér lovon.Ez van sose növünk fel. De én kinnt élek Németországban.

Egy veszprémi társkereső nő, Marcsi (52)

Vidám, megbízható, család centrikus, segítőkész, hűséges. Sokaknak ezek elcsépelt szavak, nekem az életem! Ha jelentenek még valamit másnak is, akkor érdemes egy esélyt adnunk egymásnak! Keresem azt a NŐT, aki szereti ha kényeztetik, akivel meg van a kémia, akivel jó a szex, aki kicsit pajzán, aki szeretetet ad, és el is fogad. Lehet vele beszélgetni és szívesen jár színházba, koncertre. Vagy csak egyszerűen összebújva bámulni a csillagokat, nézni egy filmet, közben egy pohár bort kortyolgatva. De a legfontosabb a HŰSÉG, a bizalom, és az őszinteség!

Egy veszprémi társkereső férfi, Zsolt (51)

Elsősorban Veszprémi, Veszprém környéki partnert keresek, őszinte, bizalomra épülő kapcsolatra, lelki társra vágyom. Keresztény értékrend szerint élem az életem, római katolikus vagyok és gyakorlom is a vallásom. Kérem, a szex-mániások kerüljenek. Nem vagyok előfizető, ezért ha meg akarsz ismerkedni velem keress meg Messengeren.

Egy veszprémi társkereső nő, Csabáné (54)

Érezd mit is takar az hogy társak. Ha be éred azzal, hogy tetszünk egymásnak, legyen kisugárzás, és feleljen meg az igényeimnek, akkor lépj hát tovább, mert nincsen semmiféle kisugárzásom, a hangom sem sármos,jóképű sem vagyok, de biztosan találsz majd ilyent, ha te ezt keresel. Ha viszont úgy érzed, hogy a társad,a szó szoros értelmében a társad, aki fogja a kezed ha elbotlanál, kinek tartod a hátad ha szükséges,és ha szerinted sincs helye az önzésnek a világon, mert a társak egymásra vannak utalva,"fogd a kezem,hogy foghassam a tiédet". És ha még a célod is ugyanaz mint az enyém, hogy a társam a kapcsolatunk alatt minden percben a lehető legboldogabb,és ha neked is az okozza a legnagyobb örömet, ha a társad te általad boldog és virágzik, hmm nos, akkor beszélgessünk, mert lehet hogy amaz ritka kivételhez tartozol, aki nem egyebet keres,hanem egy valódi társat, jóban rosszban, egy életre szólóan. Háát: várlak szeretettel, akár az utolsó pillanatig türelemmel, amíg létezem...

Egy veszprémi társkereső férfi, Zoli (42)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Veszprém

Veszprém

Veszprém megye

Veszprém

+36 (1) 604 3102