Társkereső Veszprém

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Veszprém környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb veszprémi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

veszprémi társkereső nők

Első Találkozás

veszprémi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online veszprémi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online veszprémi társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes veszprémi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as veszprémi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es veszprémi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es veszprémi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti veszprémi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti veszprémi társkereső férfiak

Néhány veszprémi társkereső bemutatkozása

Keresem a párom! Olyan valaki személyében, aki nyugodt természetű, tud kedves lenni, ki tudja picit hogyha szeret, vannak tervei és tesz is érte, el tudja fogadni hogy nekem is vannak, segítjük egymást! Szeret nyaralni menni néha, szereti a természetet, szeret strandra menni, jókat enni és örülni dolgoknak, mert hasonlóan gondolom az életet! Amit fontos tudnod, hogy vesebeteg vagyok, 1,8 éve, vesedialízire járok heti két alkalommal! Nem érzem magam betegnek, rendesen dolgozom és egyedül élek,szeretek strandra menni, szeretek nyaralni, szeretek kirándulni, természetet járni! később ha kaptam vesét, akkor szeretnék gyereket, egyet, de ez még nem biztos hogy lehet! Szeretem a munkám, szeretem az életet, szeretek bevásárolni menni, de a megerőltető sportokat nem birom, tehát sok kilóméteres túrákat nem fogok tudni csinálni veled! Röviden ennyit magamról! Ha így is szimpatikus vagyok, és érdemesnek érzed hogy megismerj, várom leveled! Mert jól csak a szívével lát az ember...

Egy veszprémi társkereső nő, Ágnes (38)

Szia! 30 éves egyedül álló férfi vagyok aki komoly kapcsolatot keres, sajnos jelenleg a munkám miatt nem igen van időm személyesen ismerkedni ezért próbálkozom most ezzel az online ismerkedési formával. Szeretek főzni, nem vagyok egy mester szakács de a rántottánál több mindent tudok csinálni . A takarításért nem vagyok oda de nem húzóm ki magam alóla . Nekem is megvannak az életcéljaim , vannak amiket már elértem de vannak amikért még dolgozom . Nagyon szeretek a kutyáimmal sétálni és játszani , de kedvelem a csendes filmes estéket is . Ha időm engedi szívesen megyek színházba , koncertre vagy a haverokkal csak beszélgetni egy étterembe. Amennyiben szimpatikusnak találsz írj rám és mihelyst tudok válaszolok .

Egy veszprémi társkereső férfi, Péter (32)

Olyan férfival szeretnék ismerkedni, aki érdeklődő egy érzelmeken alapuló párkapcsolatra, aki hajlandó időt "pazarolni" az ismerkedésre, kapcsolatépítésre. Olyan kapcsolatra gondolatom, mely őszinteségen és egymás iránti tiszteleten alapul. Egyedülálló anya vagyok, de nem eltartatni akarom magam és a gyermekem - erre egyedül is képes vagyok. Egyszerűen hiányzik egy társ, akivel együtt tölthetem a szabadidőmet - akár energikusan, akár lustán :) És igen, hiányzik, hogy szerethessek és viszont szeressenek. Szeretném, ha rám találna a remény egy korban hozzám illő, Veszprém környékén élő férfi személyében, akivel lehet kommunikálni (is) :) Ismerkedjünk, beszélgessünk, aztán majd csak alakul valahogy :) Alapvetően nem hiszem, hogy érdemes lenne magamról írni pár szóban, mert úgyis a személyes tapasztalat lesz a mérvadó :) Vannak jó és rossz tulajdonságaim. Hogy melyik van túlsúlyban, az attól (is) függ, a másik hogy áll hozzám :) Ami persze lényeges... Van egy 13 éves lányom. Vele élek együtt. Érdeklődő személyiség vagyok. Sokminden érdekel és szívesen ismerek meg, próbálok ki új dolgokat. Ha kíváncsi vagy rám, úgyis megtudhatsz bármit :)

Egy veszprémi társkereső nő, Judit (43)

Többféle társkereső, ismerkedős oldalt is kipróbáltam már, de sajnos kevés sikerrel, hiszen valljuk be őszintén, a többségük komolytalan és lehúzós mind az oldal, mind a felhasználóbázis tekintetében. Most, hogy rátaláltam az Első Találkozás ismerkedős oldalra, bízom benne hogy, itt több szerencsém lesz és komolyan érdeklődő embereket ismerhetek meg :) Ez eléggé úgy hangzott mint egy promóciós szöveg, de sebaj :D Ha te is hasonló cipőben jársz, mint amit leírtam fent, és a fotóim alapján szimpatikusnak találsz, nyugodtan írj rám, ismerkedjünk, beszélgessünk. A mielőbbi találkozások híve vagyok, úgy gondolom a netes társkereső 1 ugródeszka és úgy is majd élőben dől el, hogy van-e tényleges szimpátia, így annak szerintem semmi értelme, ha valaki több héten át akar beszélgetni és halogatja a személyes találkozót.

Egy veszprémi társkereső férfi, Geri (29)

Hogy milyen vagyok? Remélem ezt még hosszasan tanulhatom. A fény, a természet és a növények töltenek. És igyekszem spirituálisan is tölteni magam. Szeretek kertészkedni, mozogni, kirándulni, lubickolni, úszni, szaunázni, tornázni, énekelgetni, vega ételeket főzni, vagy egy jó kis salit összedobni, teázni, barátokkal beszélgetni, néha olvasni. szeretem a színeket, fényeket, természetes illatokat, ízeket... Más világnézetű emberek felé érdeklődő vagyok, viszont arra nem vagyok érdeklődő, hogy húst tartsak az otthonomban. Olyan társat keresek, aki számára a létezés az anyagi síknál többet jelent. Akinek van valamiféle világnézete, de tudja, hogy az rá vonatkozik és másnak lehet, hogy más a jó és előre vivő. Így megmarad a érdeklődőság és elfogadás benne. Aki érdeklődő a természet szépsége iránt és szívesen tölti az idejét a természetben (is). Aki igyekszik az élethez derűvel állni. Akivel jókat tudunk beszélgetni de hallgatni is. Aki képes hús nélkül is élni. (Ha nem egyértelmű számomra az adatlapod alapján és a leveledben is csak annyit írsz kb. hogy szívesen ismerkednél velem, vagy hogy tetszem neked, azzal nem tudok mit kezdeni, mert nem látom a közös felületet. Szóval látni szeretném a hasonlóságot is az elképzeléseinkben. )

Egy veszprémi társkereső nő, Alíz (40)

A világon megszámlálhatatlanul sokféle rossz történhet velünk, de csak egy igen véges számú jót tehetünk életünkben. Egy szereteten és őszinteségen alapuló kapcsolat megsokszorozza a jót, amit megtehetünk és megélhetünk. Én a pozitív dolgokra koncentrálok, de mindig két lábbal a földön állok. Talán ez is egy férfi dolga. A humor nagyon fontos számomra, mindig is a humor a legjobb problémamegoldó. Együtt nevetni saját magunkon az egyik legfelszabadítóbb érzés számomra. Eddigi életemben sokat megéltem, talán valamit el is értem. Minden nap arra koncentrálok, hogy jobb ember legyek, mint tegnap voltam. Szeretek kirándulni, munkám miatt is sokat utazom, de a motoros túrázás a kedvencem. A munkámban sikeres vagyok, szeretem csinálni, de időközben rájöttem, vannak más dolgok is, amik fontosak. Sokkal fontosabbak.

Egy veszprémi társkereső férfi, Viktor (41)

Életvidám, koromhoz képest fiatalos külsővel és gondolkozással rendelkezem. Olyan kapcsolatra gondolatom, ahol egyenlő partnerek vagyunk. Kapcsolatunk alapja az őszinteség és a bizalom. Gyűlölöm a hazugságot és az alakoskodást. Nem szeretnék senkit megbántani, de egyenlőre nem kívánok összeköltözni senkivel. A kevés szabadidőmet szeretném kellemesen és szerelemben eltölteni a partneremmel. Kirándulás...séta...beszélgetés...mozi...wellness... sok közös program. Ismerjük meg egymást...aztán majd alakul!!! Tudom nem vagyok már fiatal, de borzasztóan szeretnék szerelmes lenni. Szeretném érezni a pillangókat a gyomromban. Szeretném újra, ha az agyam a "pasimmal" lenne tele. Ha a szám fülig érne a boldogságtól. Ha érezném a párom szemébe, hogy ugyanazt érzi mint én. Ha érezném a biztonságot a karjaiban. Ha nőnek érezhetném magam. Ha érezhetném a tiszteletet. Ha ránézek szeretném érezni, hogy azt mondja: "semmi baj én itt vagyok és minden rendbe lesz, együtt mindent megoldunk". Éreztetném, hogy Ő a "férfi" akire szükségem van. Éreztetném, hogy Ő a hercegem. Minden nap éreztetném mennyire szeretem. Hisz olyan rövid az élet... Tudom most mindenki azt gondolja elég nyálas...de én tényleg hiszek benne, hogy egyszer még ezt megélhetem. Szeretnék szeretni, hogy szeretve lehessek!!! "Ehhez" a kis "egyszerű" dologhoz keresem a társam. Tudom, nem "fenékig tejfel" az élet. Adódnak gondok, problémák. Ezeket szeretném a társam oldalán megélni, aztán ha kell és van mit, akkor közösen megoldani.  Szeretném ha mindent, de a szó szoros értelmében mindent megbeszélhetnénk. Azt is tudom nem minden a külső, de elsőre pont az, ami megfog benned. A többit az élet, vagyis majd a találkozásnál az a bizonyos kémia eldönti. Szerintem a lényeg az, hogy úgy menjünk haza az első randi után, hogy várjuk a következőt.... Szóval ha hasonló képpen gondolod mint én, és persze "megfogott" a profilom....írj bátran. Vagyok olyan tisztelettudó és inteligens,  hogy mindenkinek válaszolok. Köszönöm, hogy elolvastál. Különösebb elvárásom nincs. Csak azt várom el, amit én is nyújtani tudok. Figyelem, megértés, őszinteség, tisztelet, szeretet! Senkit nem szeretnék megváltoztatni. Csupán csak az egészséges egymáshoz való alkalmazkodás legyen meg. Idővel, ha minden működik és hosszú távon egymásra hangolódunk, úgy is összecsiszolódunk észrevétlenül. Szerintem ez így van rendjén így 50 felett vagy akörül.

Egy veszprémi társkereső nő, Ildikó (55)

Vidám, megbízható, család centrikus, segítőkész, hűséges. Sokaknak ezek elcsépelt szavak, nekem az életem! Ha jelentenek még valamit másnak is, akkor érdemes egy esélyt adnunk egymásnak! Keresem azt a NŐT, aki szereti ha kényeztetik, akivel meg van a kémia, akivel jó a , aki kicsit pajzán, aki szeretetet ad, és el is fogad. Lehet vele beszélgetni és szívesen jár színházba, koncertre. Vagy csak egyszerűen együtt bámulni a csillagokat, nézni egy filmet, közben egy pohár bort kortyolgatva. De a legfontosabb a HŰSÉG, a bizalom, és az őszinteség! Mit keresek? Szeretet az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled, és tudod, az életedet is rábíznád. Szeretet az, amikor biztonságban érzed magad, és akármilyen baj ért, akármilyen zaklatott vagy, mellette megnyugszol. Szeretet az, ahogy némán a szemedbe néz, és csak megszorítja a kezed... És ha reggel kinyitod a szemed, ott fekszik melletted, gyűrötten, kócosan, és te boldog vagy. Én ezt keresem!

Egy veszprémi társkereső férfi, Zsolt (52)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Veszprém

Veszprém

Veszprém megye

Veszprém

+36 (1) 604 3102