Társkereső Ajka

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Ajka környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb ajkai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

ajkai társkereső nők

Első Találkozás

ajkai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online ajkai társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online ajkai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es ajkai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti ajkai társkereső nők

Néhány ajkai társkereső bemutatkozása

Közel sem vagyok tökéletes. Hibáztam és hibázom. Adtam már sok mosolyt és könnyet is. Csalódtam és okoztam csalódást. Sokszor hittem annak akinek/amiben nem kellett volna és elfordultam attól akiben/amiben kellett volna hinnem. Szerettem és gyűlöltem néha meggondolatlanul. Vártam mikor már nem kellett volna, és kapkodtam, mikor még várnom kellett volna.

Egy ajkai társkereső nő, Erika (50)

Üdvözöllek! Bemutatkozás... Szerintem nem sok köze van az itt leírt soroknak ahhoz, akik valójában vagyunk. Azt leírni teljesen felesleges, amit olvasni szeretnél vagy esetleg valami"beteg"idézetet, melyet magára ölt az ember. Sok szerencsét! ;)

Egy ajkai társkereső férfi, Rajmund (37)

Üdvözöllek ! Köszönöm az érdeklődésed én egy egyszerű nő vagyok (de azért nem faék) egyszerű gondolatakkal szeretnék még szeretni és szeretve lenni nem eltartót keresek még aktívan dolgozok és összebútorozni sem szeretnék senkivel úgy gondoltam adok még 1 esélyt magamnak.Nem ígérhetem,hogy könnyű lesz velem az ismerkedés már évek óta nem próbálkoztam ami még lényeges egyedülálló férfit keresek kapcsolatban élők kerüljenek. Köszönöm,hogy elolvastad

Egy ajkai társkereső nő, Katalin (60)

Keresem azt a hölgyet aki Szereti saját magát és az életet. .Meglátni Megismerni... Megszeretni. Vannak hibáim mert ember vagyok. Figyelek tanulok, fejlödöm.változom. Naiv vagyok és ember barát. Néha túl komoly néha túl gyerek. Társat keresek ,nem programot.

Egy ajkai társkereső férfi, Csaba (44)

Hmm! Aki meg akar ismerni annak nyitva vagyok! De ha kell itt van egy kis segítség! Talán csak egy lány! Talán A lány! Talán egy barát! Talán egy régi szerelem! Talán a múlt! Vagy esetleg a jövő! Esetleg az örök szerelem! Talán egy ismerős figura! Talán a legnagyobb ellenség! Talán az, akit csak gyűlölni tudsz! Talán az, akit a legjobban szeretsz! Az, aki fájdalmat okozott neked! Az, aki mindig melletted van! Az, aki nem szeretett! Vagy az,a ki örökké fog............... Egy komoly nő! Vagy csak egy szeleburdi lány! Mindenkinek mást jelentek, és hogy neked mit?! Azt csak te tudhatod ... ... !

Egy ajkai társkereső nő, Virág (50)

Sziasztok, Norbi vagyok és azért vagyok itt a társkeresőn, mivel egy komoly kapcsolat érdekelne. Szabadidőmben filmet és sorozatot nézek, társaságba szeretek járni haverokkal, habár mostanság vizsgákra készülés miatt ezeket hanyagolom kell. Mellesleg érdeklődöm a politika alapú humor iránt (bármely mennyiségben:)).

Egy ajkai társkereső férfi, Norbi (22)

Mindnyájan keressük a tökéletes társat. De ha az ember elég sok kapcsolaton van túl, kezdi gyanítani, hogy nincs is tökéletes társ, csupán a tökéletlenségek fokozatai léteznek. Miért van ez így? Azért, mert mi sem vagyunk tökéletesek, és úgy válogatjuk meg társainkat, hogy a tökéletlenségeik kiegészítsék a mieinket. Csak ha megküzdöttünk legérdekesabb démonjainkkal – megoldhatatlan problémáinkkal, amelyek azzá tesznek, akik vagyunk – akkor találhatjuk meg életünk társát, mert akkor fogjuk csak tudni, hogy egyáltalán mit is keresünk. Ezt a tökéletlen személyt keressük, de nem az első szembejövő tökéletlent, hanem az ‘igazit’. Azt, akire szeretettel nézhetünk, miközben azt gondoljuk: ‘Pontosan ilyen problémát akarok magamnak!😉😉🦂🦂

Egy ajkai társkereső nő, Tündi (36)

"Nem gondolatom másra, csakhogy szeressenek, Egy mosolyra, melybe mindennap beleszerethetek, Egy szempárra, mely szeretet-telve néz rám, Akitől nap mint nap szívembe csap a villám. Nem kell, hogy szép legyen, se gazdag, Elég, ha szíve az egyetlen, mit adhat, Nem gondolatom másra, csak szeressen, Hogy üres szívem újra boldogan verhessen." (saját vers) Magamról pedig, egy dolgos, segítőkész, művelt, álmodozó, menthetetlenül romantikus srác vagyok, de erre manapság nincs nagy igény. Anyagi javakat tekintve nem vagyok gazdag, érzelmileg és lelkileg már annál inkább és számomra ez a fontosabb. Így hát keresem a helyem a világban és azt a nőt, aki célt ad az életemnek, szeret és elfogad engem. Szabadidőmben szeretek verseket írni, azokban írom le a gondolataimat, érzéseimet.Sokat olvasok, szeretek focizni, zenét hallgatni, kirándulni, filmezni. Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor várom üzeneted.

Egy ajkai társkereső férfi, Tibor (30)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Ajka

Ajka

Veszprém megye

Ajka

+36 (1) 604 3102