Társkereső Pápa

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Pápa környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb pápai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

pápai társkereső férfiak

Néhány pápai társkereső bemutatkozása

Sziasztok! Berci vagyok, 19 éves pápai lakos. Imádom a zenét, az olvasást, filmeket. Ha többet szeretnél megtudni írj :)

Egy pápai társkereső férfi, Berci (20)

Szia! Komoly kapcsolatot keresek. Bennem egy szakács veszett el, mert eddig még mindenki túlélte a főztömet. Megbízható, pontos és empatikus vagyok, ha szeretnél megismerni írj. További szép napot ;)

Egy pápai társkereső férfi, Tommy (24)

Szia kedves Érdeklödö ! Ha úgy érzed,hogy elégséges intelligenciával és empátiával rendelkezel,valamint valóban jól érzed Magad ezen a bolygón,továbbá nap mint nap teszel azért,hogy az életed arra haladjon,amerre tervezed,akkor van egy jó hírem: Rokonlelkek vagyunk ! Ha illik Rád a leírás,akkor.......

Egy pápai társkereső férfi, Béci (46)

Mosolygós, életvidám nő vagyok, aki keresi lelki társát.

Egy pápai társkereső nő, Gabriella (43)

Nem élek aktív sportos életet,de a természetet és a kirándulást nagyon szeretem.Van két kutyám tehát elsősorban olyan valakit keresek,aki ezt tudja tolerálni és elfogad velük együtt.Nem pincsiket tartok hanem két közepes testűt.Igyekszem összhangba hozni a családot és a munkát. Nehéz meghatározni,hogy kit is keresek.Úgy gondolom az első randin kiderülhet,hogy összeillünk vagy sem.

Egy pápai társkereső férfi, Attila (35)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Pápa

Pápa

Veszprém megye