Társkereső Pápa

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Pápa környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb pápai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

pápai társkereső nők

Első Találkozás

pápai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online pápai társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online pápai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb pápai diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb pápai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes pápai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as pápai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es pápai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es pápai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti pápai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti pápai társkereső férfiak

Néhány pápai társkereső bemutatkozása

Az ÖRÖK kíváncsi típus vagyok. Egy igazi fekete bárány, aki nem érzi jól magát a nyájban. Minden érdekel, hogy mi, miért és hogyan működik a világban, az életben... Külsőre nem vagyok az a tipikus "nőcis" alkat.Magyarul kocsidísznek alkalmatlan vagyok, de egy előnyöm van! Nem szokott fájni a fejem!!!! Nem nézek TV-t. Imádok nevetni! Nekem nincs semmim, de megvan mindenem amire szükségem van. Ennek ellenére mégsem a PIN-kódod érdekel, hanem Te! Nem szponzort keresek, hanem egy egészséges hús-vér társat, mérhetetlen humorérzékkel!

Egy pápai társkereső nő, Éva (50)

Szia! Komoly kapcsolatot keresek. Bennem egy szakács veszett el, mert eddig még mindenki túlélte a főztömet. Megbízható, pontos és empatikus vagyok, ha szeretnél megismerni írj. További szép napot ;)

Egy pápai társkereső férfi, Tommy (24)

Üdvözlöm! 47 évet éltem le a férjemmel, aki 3 éve meghalt. Azt hittem ezután egyedül fogok élni, de nem jó egyedül. Az ember társas lény, így szeretnék egy társat találni. Azt mondják, hogy koromhoz képest nagyon fiatalos vagyok. Szeretek utazni, kirándulni, szeretek minden sportot.Imádom a tengert, a hegyeket. Nem dohányzok, nem iszok a szó rossz értelmében, persze a társaság kedvéért néha egy sört, vagy egy pohár finom bort szívesen megiszok. Olyan társat keresek, aki szereti a jó nagy természetjárásokat, kirándulásokat, utazásokat. Szeretnék még pár aktív évet egy jó társsal.

Egy pápai társkereső nő, Katalin (67)

Szia! Örülök, hogy a profilomra találtál! Ha szeretnél egy olyan férfival megismerkedni, aki még tudja, hogy mi az őszinteség, bizalom, hűség, megbecsülés írj bátran.. :-) Már ha én valami oknál fogva még nem találtam az adatlapodra, mert akkor úgyis én írok neked.

Egy pápai társkereső férfi, János (31)

Mosolygós, életvidám nő vagyok, aki keresi lelki társát.

Egy pápai társkereső nő, Gabriella (44)

Szia kedves Érdeklödö ! Ha úgy érzed,hogy elégséges intelligenciával és empátiával rendelkezel,valamint valóban jól érzed Magad ezen a bolygón,továbbá nap mint nap teszel azért,hogy az életed arra haladjon,amerre tervezed,akkor van egy jó hírem: Rokonlelkek vagyunk ! Ha illik Rád a leírás,akkor.......

Egy pápai társkereső férfi, Béci (47)

Nem az Igazit az Igazat keresem!Hasonló egzisztenciával rendelkezö társat keresek.Dohányzást nem igazán dijazom az alkoholt föleg!

Egy pápai társkereső nő, Piroska (53)

Számodra mik a legfőbb tulajdonságok leendő társadban? Kedves Érdeklődő, üdvözöllek adatlapomon! Röviden összefoglalom,mire is számíts tőlem,komoly érdeklődés esetén: -törődés -szenvedély -bizalom -mosolyra derítés -romantika -humor -őszinteség -hűség -nyitottság -optimizmus -tisztelet -és nem utolsósorban céltudatosság. Mi a bökkenő? Bizonyára feltűnt,hogy ezek pozitív tulajdonságok. Felmerül benned a kérdés: nincsenek hátrányok? Nincsenek negatívumok? Bizonyára vannak. De a személyes véleményem szerint: nincs olyan,hogy Tökéletes. Mindannyian törekszünk a számunkra legideálisabb kiválasztására. Csupán megtanuljuk elfogadni a másikat olyannak,amilyen. Minden pozitív és negatív külső és belső tulajdonságával együtt.

Egy pápai társkereső férfi, Dávid (31)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Pápa

Pápa

Veszprém megye

Pápa

+36 (1) 604 3102