A fényképekről a társkeresés során

indította: Mária
Zoli
Zoli küldte
március 03. 09:26

@Csaba: Paintben rátesz egy foltot, és kész (lenne). Zoli

Csaba
Csaba küldte
március 02. 17:07

@Emese: Mert egyetlen képszerkesztő alkalmazást sem tud használni?

Emese
Emese küldte
március 01. 23:20

" Sem rokona, sem ismerőse, sem utódja, sem boldog őse... " Költői kérdés: miért tesz fel valaki olyan képet amin más is rajta van?

Zoli
Zoli küldte
március 01. 13:32

@Lajos: Rokona is lehet... Zoli

Hajnal
Hajnal küldte
március 01. 07:07

@Csaba: legyünk! A testvére? 😃 Én olyat is szoktam látni, hogy több ffi van a fotón - talán nem itt. Olyankor ráírnék, hogy melyik vagy te??? De aztán, inkább tovább szoktam lapozni…

1
Csaba
Csaba küldte
március 01. 00:04

@Hajnal: Legyünk jóhiszeműek. A fia van a képen. Esetleg az apja. ;)

Hajnal
Hajnal küldte
február 28. 19:59

@Lajos: vagy egy párhuzamos világba. 😂 Simán lehet, egy társkeresőn bármi előfordulhat. Nekem inkább az lenne a kérdésem, hogy az ilyen fotók miért mehetnek át a szűrőn???? A napszemüveges meg le van tiltva?????

2
Lajos
Lajos küldte
február 28. 18:07

Most láttam egy remek fotót, az egyetlent, a hölgy adatlapján. Egy szép mosolygós kép egy pasival. Csak annyi kérdésem lenne, hogy akkor ö nem mostanra keres párt, hanem késöbbre?

2
Leonárd
Leonárd küldte
december 28. 22:14

@Hajnal: 30 évig voltam klubtag. Zuhanórepülésből volt elég, és kiderült hogy az adást nem fogta senki. Most szabadság van és demokráczia. Legalább idebenn. Ezt már semmilyen hajbókért nem fogom odahagyni.

1
Hajnal
Hajnal küldte
december 28. 15:59

@Leonárd: én nem fogalmaznék ennyire sarkosan. Ismered a mondást? Egy zuhanó repülőgépen nincs ateista. :)

2 2
Dániel
Dániel küldte
december 27. 14:28

@Emese: ha kiváncsi vagy rá elmondom sajátban miben vagyok benne. Így kivülről nem tudod én mit élek át! Igenis hívő keresztény vagyok.Nem járok sem templomba sem gyülekezetbe,mert a Teremtő nincs ott!

Hajnal
Hajnal küldte
december 16. 19:48

@Lajos: vannak szebb fotóid??? De jó neked, nekem csak ezek vannak. És minket nem örvendeztetsz meg velük? 😁

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország