A fényképekről a társkeresés során

indította: Mária
Maria
Maria küldte
február 15. 16:39

@Csaba: 🤣🤣😂

Csaba
Csaba küldte
február 13. 15:49

@Maria: Jó veled beszélgetni. :)

Maria
Maria küldte
február 13. 02:35

@Csaba: Elnézést kérek, de erről itt nem szeretnék többet írni. A jogi hátteret sem ismerem és nem vagyok otthonos egyéb szabályozásokban sem, hüly_ségeket pedig nem szeretnék írni. Nagyon szépen köszönöm a megértést!

Csaba
Csaba küldte
február 12. 22:08

@Maria: Ha az üzemeltető felülbírálja a képeket, akkor ez azt jelenti, hogy mégsem támogatja azt, hogy a felhasználó azt kommunikálja magáról, amit szeretne, avagy annyit mondjon magáról, amennyit szeretne. Pedig ez volt az eredeti állításod. „A csak annyit megosztva gondolatot ezenkívül még úgy értettem, hogy: csak egész alakos képeket, vagy csak az arcáról tesz fel képeket.” Aha, tehát szerinted is a felhasználónak pontosan egyetlen bitnyi információban van döntési lehetősége. Egészalakos vagy arc. Remek.

Maria
Maria küldte
február 12. 21:23

@Csaba: A fotó az ő felelőssége.. Mármint a társkeresőjé. Ez természetes. Az üzemeltető felülbírálja a képeket. Ez (is) természetes és teljesen rendben van. A csak annyit megosztva gondolatot ezenkívül még úgy értettem, hogy: csak egész alakos képeket, vagy csak az arcáról tesz fel képeket.

Csaba
Csaba küldte
február 12. 21:02

@Maria: „Csak annyit megosztva Velünk, amennyit szeretnél megosztani Velünk....” Ezt nem támogatja a weboldal üzemeltetője.

Maria
Maria küldte
február 12. 20:53

@Mária: @Mindenki: Kedves Mária! Kedves Mindenki! A fényképekben az a szép, hogy Rólunk szólnak.... Lehet egy profilon több kép is: régebbiek és az aktuálisak is. Pl egy bejegyzésben megemlíteni, hogy melyik mikor készült vagy és miért fontos Számodra egy-egy kép. Olyanok legyenek a képek, hogy megmutassák a többieknek, milyen vagy... Csak annyit megosztva Velünk, amennyit szeretnél megosztani Velünk.... További gyönyörű estét kívánok! Üdvözlettel: Marikától

Zoli
Zoli küldte
március 03. 09:26

@Csaba: Paintben rátesz egy foltot, és kész (lenne). Zoli

Csaba
Csaba küldte
március 02. 17:07

@Emese: Mert egyetlen képszerkesztő alkalmazást sem tud használni?

Emese
Emese küldte
március 01. 23:20

" Sem rokona, sem ismerőse, sem utódja, sem boldog őse... " Költői kérdés: miért tesz fel valaki olyan képet amin más is rajta van?

Zoli
Zoli küldte
március 01. 13:32

@Lajos: Rokona is lehet... Zoli

Hajnal
Hajnal küldte
március 01. 07:07

@Csaba: legyünk! A testvére? 😃 Én olyat is szoktam látni, hogy több ffi van a fotón - talán nem itt. Olyankor ráírnék, hogy melyik vagy te??? De aztán, inkább tovább szoktam lapozni…

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország

+36 (1) 603 7408