Extrém randi helyszínek

indította: Tamás
Csaba
Csaba küldte
március 17. 22:49

Érdekes és extrém helyszín lenne egy hegységben a sziklafalon kialakított üveg szobában egy ebéd, ahol a padló és a falak is üvegből vannak. Alattad a mélység… 🙂

Norbert
Norbert küldte
február 19. 13:51

@Emese: A gyerekekkel nem lett volna gond,az anyjuk annál problémásabb volt.A nagyobbik viselkedése is érthető, az apjuk egy alkoholista volt,aki terrorban tartotta a családot.

1
Emese
Emese küldte
február 19. 11:44

Kedves Norbert, ha a legnagyobb lany is rendben lett volna, akkor erdemes lett volna tovabb menni az ismerkedessel, ha a tobbi dolog klappol. Igy viszont tul nagy strapa, szerintem nem eri meg egy gyerek ellen hadakozni, az anyja ugyis ot fogja valasztani. 4 eve valtam el, ket eve vagyok jol, azota ismerkedek. A lanyomnak aki most 10 eves, tavaly megmondtam hogy szeretnek egy tarsat magam melle. O nagyon edesen azt valaszolta: Mama, de en itt vagyok neked es szeretlek. Erre en: Tudom szivecskem, de te a lanyom vagy, az mas. Egy nonek szuksege van egy ferfi szeretetere, jelenletere es segitsegere es forditva is igy van. Ettol en meg nem foglak kevesbe szeretni teged, hidd el es termeszetesen csak azt a ferfit fogadom el, aki veled is kedvesen banik mert te vagy nekem a legfontosabb dolog az egesz vilagon. En igy keszitettem fel ot arra hogy elobb- utobb lesz valaki az eletemben es, elkerulhetelenul, az oveben is. Kicsit off- topic de szinten a tarskereseshez tartozo tema.

2 1
Norbert
Norbert küldte
február 19. 11:26

@Emese: Volt ilyen randim,három lány gyerekkel. 😁 A legidősebb full antiszoc volt,leült velünk szemben egy padra és végig gyilkos pillantásokat vetett rám. 😂A középsővel egész jól elbeszélgettem,a kicsi meg elvolt magának.

2
Emese
Emese küldte
február 19. 10:43

Jatszoter mig a gyerek jatszik, probalunk beszelgetni a gyerekek uvoltese es az enyem allando " Nezz ide, mama!" kialtasai kozott. Pasi rogton melyvizbe bedobva! 😃 Ha kibirja, van lehetoseg kozos jovore...

2 1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
február 19. 10:31

@Tamás: Szívesen randiznék pl. a Machu Picchu-n, bakancslistás.😁

3
Tamás
Tamás küldte
február 18. 22:34

Randiznátok olyan helyeken amely nem számít mindennaposnak ? pl. nem egy mozi vagy kávézó

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország