Fogak épségének fontossága a társkeresés során

indította: Emese
Reverencia
Reverencia küldte
június 21. 08:57

Régebben leveleztem egy társkereső pasival, aki elmesélte, hogy éppen a teljes fogsorát csináltatja, mert az autópályán kerékcsere közben elgázolta egy figyelmetlen autós. Sokáig volt emiatt a baleset miatt kórházban, de meggyógyult, és már "csak" a fogait kell pótolni. Az egy vagyon! De sok időbe is telik, mire elkészül a "végleges" fogsor. Ha szerencséje van, akkor sokáig használhatja is. Emiatt a baleset miatt a társkeresésben inaktív lett, mert nem akartak vele találkozni a nők. Én a dohányzása miatt nem akartam, a többi tekintetében empatikus tudok lenni, ha egyébként tiszta és ápolt az ember.

Zoli
Zoli küldte
október 07. 22:22

@Emese: Kedves Emese, Jól rájöttél :) Üdv. Zoli

1
Zoli
Zoli küldte
október 07. 22:21

@Krisztina: Kedves Krisztina, Nem használom ezen szlenget, de sajnos szoktam itt-ott hallani. Üdv. Zoli

1
Krisztina
Krisztina küldte
október 07. 18:46

@Hajnal: tényleeeg! 😁

Hajnal
Hajnal küldte
október 07. 18:26

@Krisztina: böri=börtön. Amerikai filmekből tanultam, így fordították.

Krisztina
Krisztina küldte
október 07. 18:14

@Emese: prifi vagy,🥰, Emese! Ubcsi-uborka, Szercsi-szeretlek Szupcsi-szuper, Böri- gondolom- bőrönd (bar én bari-barát-ot hallottam ) Pöri-pörkölt

1
Krisztina
Krisztina küldte
október 07. 18:11

@Hajnal: 😁🤭😁

Emese
Emese küldte
október 07. 17:47

Mivel külföldön élek évek óta, egy értelmező szótár kell(ene), hogy megértsem ezeket a kifejezéseket 😀 Az ubcsi az uborka? A szercsi? Szeretlek, iz, szerelő, szerszám? A szupcsi = szuper? A lavcsi, gondolom, a szerelem angolul elferdített változata. A böri és a pöri, fogalmam sincs! Bőregér? Pörkölt?

1
Hajnal
Hajnal küldte
október 07. 17:40

@Zoli: Hűha! Tényleg! Hát erre nem is gondoltam. 😁 Nem is tudom értelmezni mindet, amiket felsoroltál… 🫢

1
Krisztina
Krisztina küldte
október 07. 17:11

Jajj, Zoli! 😁😁😁 Miket nem tudsz 😁 Hű de jó, hogy eddig nem hallottam 😌

1
Zoli
Zoli küldte
október 07. 12:58

Az ubcsit, szercsit, szivcsit, szupcsit, napcsit kifelejtettem... Zoli

Zoli
Zoli küldte
október 07. 12:54

@Hajnal: Kedves Hajnal, Amiben van sok puszcsi meg lavcsi... Zoli

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország