Gyertek ismerjünk meg egymást

indította: László
Csaba
Csaba küldte
november 24. 21:53

@Lajos: Nem kiabáltam, hogy nem jó itt. A Linuxok és nyílt forrású alkalmazásaik ingyen vannak, de ez nem jelenti azt, hogy nem küldhetsz bug reportot, feature request-et, vagy bármilyen kritikát. Ha meghallgatsz egy ingyenes szabadtéri koncertet, akkor is elmondhatod, ha nem volt jó a hangzás, hamis volt valamelyik zenész játéka. Szerinted kell lennie az ingyenesség és a kritika megfogamazása, ha úgy tetszik, a szólásszabadság között korrelációnak?

1
Lajos
Lajos küldte
november 24. 09:53

Nekem mindig rendkívül szimpatikus volt, hogy valaki igénybe veszi az ingyenes szolgáltatást és remek kritikákat fogalmaz meg arról, hogy hogyan lehetne az ingyenes szolgáltatást több energiával, több szabadidö ráfordítással és saját pénzzel az elborult igényekhez igazítani... Valahogy ezek a szimpatikus emberek nem tudnak többséget szerezni az oldalon. Én beregisztráltam és elfogadtam a szabályokat. Más beregisztrál és kiabál, hogy másholl jobb. Tudja valaki hágy társkeresö oldal kínálja a szolgáltatásait az országban? Tudja valaki mennyi térítésmentes a felhasználóknak? Tudja avlaki hány társkeresö oldalon kötelezö a fénykép? A szimpatikus emberek tudják, hogy más fórumok hogyan müködnek, mert több fórum kedvelt tagjai... Vajon miért itt kiabálnak, hogy milyen rossz itt? Miért nem mennek a jobb oldalakra ott kiabálni, hogy milyen jó...

1
Csaba
Csaba küldte
november 23. 19:20

@Lajos: „Talán az "erös moderáció" csak azoknak okoz igazán problémát, akiknek a kultúrákt kommunikáció is kihívás...” Meg akinek igénye a szólásszabadság. Ha csak az lenne moderálva, ami alpári, azzal nem is lenne probléma. De nem csak az kerül moderálásra az erősen moderált helyeken.

1
Lajos
Lajos küldte
november 23. 13:03

Minden kommentár nélkül: https://www.elsotalalkozas.hu/felhasznalasi-feltetelek

1
Lajos
Lajos küldte
november 23. 13:02

@László: Nem új a téma, én is nagyon jónak tartom a fórumot és a csetelést is. Valahogy nagyon kevesen vagyunk, akik élnek a lehetöséggel... Talán az "erös moderáció" csak azoknak okoz igazán problémát, akiknek a kultúrákt kommunikáció is kihívás...

2
Gábor
Gábor küldte
november 23. 06:55

Számomra az az ideális nő, aki engem ideális férfinak tekint😊

1
Tünde
Tünde küldte
november 22. 22:54

@Csaba: Sok férfi írja, hogy max. ennyi meg annyi km-re keres. Na ezzel nem tudok mit kezdeni. Biztos lusta legalább az első randira elutazni. Az meg végképp elérhetetlen, hogy eljussunk oda, hogy én hajlandó vagyok költözni. Sőt már semmi nem köt ide Debrecenbe. Na de ezt nem tudhatja, de kiírta, hogy ott legyen a közlben. Itt máris kiestem a körből.

Csaba
Csaba küldte
október 26. 13:27

@Tünde: Irreális? 1) Legyen a szomszédban: szerencsés esetben nem tanyán élsz 2) Legyen felsőfokú végzettsége: ezt még teljesítetted is 3) Legyen : rajtad múlik. Ha persze irtózol a örömöktől, akkor meg nem világos, miért keresel partnert.

1
Csaba
Csaba küldte
október 26. 12:57

@László: Tetszik a felvetésed, de nehogy csalódás érjen! Erősen moderált a fórum, ráadásul nincsenek objektív szabályok.

1
Csaba
Csaba küldte
október 23. 01:39

@Tünde: Ezek a te elvárásaid egy férfival szemben, vagy alapvetően ezt érzékeled ismerkedés közben? Számomra az általad felsoroltak közül talán csak az első releváns, a többi nem igazán. A felsőfokú végzettség meg pláne nem. Én pl. nem rendelkezem autóval. Nem mintha anyagilag nem engedhetném meg, sőt! De egyszerűen nem szeretek volán mellé ülni, de persze ennek is megvan az oka. Viszont ezt hátránykényt élem meg, egy esetleges beszélgetés során, és irtó fájó pont.

Tünde
Tünde küldte
október 23. 01:00

@László: Az elvárások tényleg magasak. Szinte teljesíthetetlen. Csak apróságokat említek. Legyen a szomszédban, legyen felsőfokú végzettsége, legyen ... stb. Nekem ez olyan irreális, hogy minden egyben teljesüljön.

László
László küldte
október 21. 14:20

Sziasztok! Nagyon csalódott voltam eddig a többi társkereső oldal használata során, mert hiányoztak azoknál a kötetlen ismerkedésre alkalmas szolgáltatások, mint ez a fórum, vagy a csevegés. Szeretnék mindenkit arra buzdítani, hogy járjon ide rendszeresen, és beszélgessen másokkal. Mint talán közismert a tetteink ezer szónál is többet mondanak rólunk, és ez bizony tetten érhető amikor reakciót mutatunk a minket érő benyomásokra. A mai társadalom sajnálatosan könnyen és gyorsan alkot véleményt, amitől mindenkit óvnék, amikor a társkeresésről van szó. Bezárkózunk, és nagyon magasra tesszük a lécet. Ahhoz, hogy felvállaljunk bármi nemű kockázatot az ismerkedés során, extrém mértékűen csábítónak kell lennie a lehetőségnek. Ennek áthidalása lenne, ha csak kötetlenül beszélgetnénk egymással, és így ismernénk meg a másikat, reálisabb képet alkotva róla. Ezzel azt is könnyebb elkerülni, hogy az extrém elvárások miatt a realitás hideg zuhanyként érjen minket. Gyertek beszélgessünk, és alkossunk reálisabb képet egymásról! 😃

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország