Gyertek ismerjünk meg egymást

indította: László
Csaba
Csaba küldte
október 23. 01:39

@Tünde: Ezek a te elvárásaid egy férfival szemben, vagy alapvetően ezt érzékeled ismerkedés közben? Számomra az általad felsoroltak közül talán csak az első releváns, a többi nem igazán. A felsőfokú végzettség meg pláne nem. Én pl. nem rendelkezem autóval. Nem mintha anyagilag nem engedhetném meg, sőt! De egyszerűen nem szeretek volán mellé ülni, de persze ennek is megvan az oka. Viszont ezt hátránykényt élem meg, egy esetleges beszélgetés során, és irtó fájó pont.

Tünde
Tünde küldte
október 23. 01:00

@László: Az elvárások tényleg magasak. Szinte teljesíthetetlen. Csak apróságokat említek. Legyen a szomszédban, legyen felsőfokú végzettsége, legyen ... stb. Nekem ez olyan irreális, hogy minden egyben teljesüljön.

László
László küldte
október 21. 14:20

Sziasztok! Nagyon csalódott voltam eddig a többi társkereső oldal használata során, mert hiányoztak azoknál a kötetlen ismerkedésre alkalmas szolgáltatások, mint ez a fórum, vagy a csevegés. Szeretnék mindenkit arra buzdítani, hogy járjon ide rendszeresen, és beszélgessen másokkal. Mint talán közismert a tetteink ezer szónál is többet mondanak rólunk, és ez bizony tetten érhető amikor reakciót mutatunk a minket érő benyomásokra. A mai társadalom sajnálatosan könnyen és gyorsan alkot véleményt, amitől mindenkit óvnék, amikor a társkeresésről van szó. Bezárkózunk, és nagyon magasra tesszük a lécet. Ahhoz, hogy felvállaljunk bármi nemű kockázatot az ismerkedés során, extrém mértékűen csábítónak kell lennie a lehetőségnek. Ennek áthidalása lenne, ha csak kötetlenül beszélgetnénk egymással, és így ismernénk meg a másikat, reálisabb képet alkotva róla. Ezzel azt is könnyebb elkerülni, hogy az extrém elvárások miatt a realitás hideg zuhanyként érjen minket. Gyertek beszélgessünk, és alkossunk reálisabb képet egymásról! 😃

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország