Hány lépésröl illik egy nöt köszönteni az elsö randin?

indította: Lajos
Panna
Panna küldte
október 17. 21:28

@Lajos! DrágaJóLajosom! Ne azt nézd, mit írtam, hanem hogy ki írta :D..... Olyan vagyok, mint Margit... Noormális? NEM!

Lajos
Lajos küldte
október 17. 21:10

@Panna: Kedves Panna! Demográfiai kísérletem adatgyüjtö fázisa ezennel lezárult. Az adatok mélyebb elemzése elött kijelenthetjük, hogy nincs elég hüjje kérdés a fórumban.. Mindenkinek köszönöm a részvételt..

1
Panna
Panna küldte
október 17. 21:04

@Lajos! Megette a fene az olyan első randit, ahol ezen kell agyalni.... mert akkor ezek szerint semmi érdemi előzmény. Utálom a Kisherceg idézeteket.... de vallom: az első randi előtt megszelídítek és megszelídülök... enélkül nincs értelme, mert az akkor nem randi csak egy semmire sem való találkozó.

Péter
Péter küldte
október 17. 20:56

Jó kérdés. Sztárügyvédet és két matematika professzort nem kell magunkkal vinni akik meghatározzák "hány lépésről illik" a hölgyet köszönteni, továbbá az utca túloldaláról riasztópisztollyal sem szokás. Egyébként pedig nem a lépéstávolság számít. Vágó Úr, jelöljük meg az C választ. HATÁROZOTTSÁG ÉS UDVARIASSÁG! Üdvözlő kézfogás, bemutatkozás és indulhat a randevú. Társadalmi célú hirdetést láttak

1
Norbi
Norbi küldte
október 07. 13:23

Szerintem a mozdulatai határozzák meg. Valahogy látszik mennyire távolságtartó-vagy nem az. Számomra például furcsa volt az történt egyszer hogy kaptam két puszit és egy ölelést elsőre. Olyan berobbanás féle volt az aurámba. Mondjuk én kissé bezárkózó típus vagyok talán ezért lepődtem meg.

Krisztina
Krisztina küldte
október 06. 20:14

@Lajos: szóval? Vagy mosollyal? Mosollyal akár 20 lépésre is. Szóval pedig, mint egy kollégádat. Te is érzed, hogy mennyire lép vagy nem lép be az aurádba. Hajrá, randi!

Emese
Emese küldte
október 06. 19:43

Kedves Lajos! Én a megérzéseimre bíznám a dolgot: hogy mosolyog, mit mond, hogy mozdul stb. Lehet hogy ő megy oda egy puszit adni neked, ezzel az egész lépés-számolgatás kútba esik 😀 Drukkolunk a randidhoz!!!

1
Gitta
Gitta küldte
október 06. 19:32

Kedves Lajos! Az utolsó mondat a jó. Közelítés... kb öt lépés, szia, mire kimondod három lépéssel vagy, nyújthatod a kezed, ha megkapod az invitálást. Ha nem, akkor maradni kell a három lépés távolságnak, amíg nem történik valami... ami ezt feloldja. Szerintem.

1
Lajos
Lajos küldte
október 06. 00:02

Nagy dilemmában vagyok, sajnos sehol sem találom a megoldást. Közvetlen közelröl, a személyes terét megsértve, esetleg puszival ki van zárva elsöre. Két lépésröl már túl késönek érzem, mert nem marad idö a kéznyujtásra és már kellemetlenül hirtelen kell fékezni, hogy fel ne lökjem. A köszönés után maradnia kell még elég helynek és idönek a kéznyujtásra, határozott megközelítésre és egy igazi, de méltóságteljes, megingásoktól mentes megállásra. Én úgy öt lépésnyiröl engedném el a sziát, de gyakorlás nélkmül elég lutri az egész. Nektek mi a tapasztalatotok ebben?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország