Hazugságok a társkeresés során

indította: Krisztina
Éva
Éva küldte
február 09. 09:21

@László: Szia Laci! Látom újra köztünk,érezd magad jól😊 Hiányoztak a poénjaid,amin jókat nevettem,s gondolom másoknak is,mert a humor tőled sem áll távol,jó barátságban vagytok egymással,s szerintem hiányoztál mindenkinek!😊 Bocsánat a többesszám kifejezésért,ha esetleg nem mindenki gondolja így😊

Emese
Emese küldte
február 08. 16:17

Sokat nevetek és szeretek poénkodni ezért a jó humorérzék a fontossági listámon elöl van 😀 Igen Lili, ma pihent(agyú) vagyok! Mindenkinek kívánom hogy tudja lazán venni a dolgokat és ne görcsöljön rájuk 😀

Gizi
Gizi küldte
február 08. 14:50

@Emese: Köszönöm Emese! Most egy kicsit megnyugtattál. Maradok még egy kicsit!😊 Ezután többet járok a sarki kisboltba, és figyelek a jelekre . De a pókhasra nem izgulok :)

1
Lajos
Lajos küldte
február 08. 14:02

@Emese: Örömmel olvasom, hogy az alábbi érthetetlen értekezéseteknek te magad vagy a cáfolata... "pocakos férfi csinos, ápolt, vékony nőt keres. De annak a nőnek nem valószínű, hogy ez a pasi bejönne... " Visszaadtad minden ""kinyúlt pólós, -keresztbe csíkos, hozzáteszem- borostás, pocakos " férfi"-nek a reményt, hogy mégis kereshetik azokat a hölgyeket, akik nekik tetszenek...

Lili
Lili küldte
február 08. 13:50

@Emese: nagyon pihent vagy ma!🤣😂

1
Emese
Emese küldte
február 08. 13:25

Anno otthon voltunk exemmel és megláttuk egy boltot mely kirakatában humoros feliratú pólók voltak kitéve. Nevettem miközben olvastam, lefordítottam neki majd ő is nevetett egyet és utána gyakran viselte azt amit megvettünk, az volt rajta: Ez nem sörhas hanem a gép üzemanyag tartálya! 😀 Exem 168 cm, mint én, nagy fejű, rövid lábú, pocakos, kopasz.

László
László küldte
február 08. 12:55

@Roland: Ezek szerint a szakállasok, főleg ha nem részletekben, hanem egyösszegben van a hasizmuk, túlzott elvárásúak. 😁

Roland
Roland küldte
február 08. 11:01

@Emese: 40 éves, kinyúlt pólós, szakállas, pókhasú neckbeardként (elég csak a pofázmányomra nézni) 30-40 éves, átlagos külsejű nőt keresek. Túlzott elvárás lenne? /s

Emese
Emese küldte
február 06. 07:36

Szia Ildi! Az utolsó mondatot nem értem, ki tudnád fejteni?

Ildiko
Ildiko küldte
február 06. 02:49

Igen volt tapasztalatom bőven. Sajnos voltak akik másnak adták ki magukat mint valójában amilyen családi állapotba voltak. A legtöbbröl kiderült egy kis kutakodás után nem is az aki. De volt a leg rosszabb amikor az első randin találkoztam az illetővel, és igazi sokk hatás ért számtalan alkalommal. Sajnos sokan nem őszinték, és azt hiszik hogy a néztem bármit megtehetnek és le irhatnak úgy sem buknak le.

Lajos
Lajos küldte
január 23. 23:15

Kicsit tovább szöném az elözö hozzászólásomat, ha már ennyire egyetértünk a hölgyekkel. Arra kérek minden hölgyet, hogy saját üzenetben javítsák ki az adatlapomat. Segítsenek az irreális elvárásaimat helyre tenni, a fotómon a hibákat kijavítani. Én nem beszólásnak veszem, hanem segítségnek, ha mindenki megírja nekem, aki jobban tudja, hogy kit kereshetek...

2
Lajos
Lajos küldte
január 23. 22:43

@Emese: Most az egyszer egyet értek veletek mindenben. Sajnos én a nöi oldalt látom, de különben mindenben megegyezik a véleményünk. A legtöbb nö már szóba sem áll a férfiakkal egy kis pocak esetén. A teljesen természetes és igen sajnálatos hajhullás is a legtöbbször kizáró ok. Söt, vannak hölgyek, akik azt is megszabnák, hogy milyen ruhában készüljön a lovag profilképe. Természetesen a legtöbb hölgy a négy órás borostát is azonnal észreveszi és mehet az úr a süllyesztöbe. Tökéletesen megértelek benneteket, hogy az elvárások irreálisak és esély sincs egy ígéretes levélváltásra...

3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország