Hogyan lehet ismerkedni a mindennapi életben?

indította: Beáta
Maria
Maria küldte
augusztus 31. 22:45

Sziasztok kedves Mindenki:-) Azt tapasztaltam, hogy ha rágörcsöl az ember az ismerkedésre, a társkeresésre, akkor az sohasem sikerül.... Vagy nem úgy sikerül, ahogyan elterveztem, ahogyan akartam... Ha eszembe sem jut, akkor mindig olyan dolgok történnek meg velem, hogy nagyon nagyon boldoggá tesznek... Lehet, hogy amikor nagyon akarunk valamit és vagy valakit, akkor azt lehet érzékelni is... Feszültebbek vagyunk, vagy nem is tudom... A legváratlanabb pillanatokban és a legelképzelhetetlenebb időben, helyeken tudtam ismerkedni, illetve ismertük meg egymást... Úgyhogy lehet, hogy ezt a taktikámat holnaptól újra alkalmazni is fogom ... Ráadásul olyan jó hangulatban telt az ismerkedés, hogy hogy hogy most teljesen zavarba jöttem... Ott mindketten látjátok, beszkennelhetitek egymást és egyből érzékelhetitek, hogy működik-e a kémia köztetek.... Imádom az alábbi szituációkat: amikor elgondolkodva állok a villamos- vagy buszmegállóban és ő a túloldalról felveszi velem a szemkontaktust .... Majd odajön és a legváratlanabb mondattal elkezd velem ismerkedni.... Vagy a bevásárlós helyzeteket: amikor tanácsot kér tőlem.... Mára ennyit tőlem:-) Legyetek jól, holnap új nap, újabb gyönyörű pillanatokat élhettek át Ti is és én is:-) Gyönyörű álmokat kívánok: Marika 🌜

1
Péter
Péter küldte
március 30. 18:03

Sziasztok. A munkámból kifolyólag nem találkozom a szebbik nemmel, mivel lakatosként dolgozom. Egy apró Balaton-felvidéki faluban lakom, ahol évente egyszer van mozgás, a Paloznaki jazz-piknik alkalmával, amúgy nem sok lehetőség van ismerkedni. Tavaly nyár végén gondoltam egyet, és érdeklődtem az egyik Veszprémi nyelviskolában, hogy volna-e lehetőség olaszt tanulni, munka mellett. Hát jól tettem, hogy jelentkeztem. Nagyon jó közösség vagyunk, igaz a kezdeti létszám erősen megcsappant, de akik maradtunk, jól megértjük egymást. Jó ötletnek tartom, ha valamilyen hobbi, közös érdeklődés mentén ismerkedünk, mert a közös téma már eleve adott. Jó érzés 44 évesen ismét az iskolapadba ülni és tanulni, barátkozni. És már tudok olaszul.

6
László
László küldte
december 12. 15:49

Sajnos van az a kor, és egyéb tényezők, amikor már szinte sehogyan nem lehet ismerkedni. Én pl. egy elég csizmatalpszagú városkában élek, ahol szó szerint semmi nincs. Nincs olyan rendezvény amire el lehetne menni, a szórakozó helyek többsége bezárt, illetve a tenager korosztály számára üzemel. Szerveznek itt buszos kirándulásokat, gondoltam arra elmennék, de senki más nem ment egyedül, így nem volt egy személynek hely. itthon maradtam. Tényleg, itt pl. ötletem sincs, hogy milyen lehetőségek vannak egy korombelinek, ha ismerkedni akar, egy ilyen helyen.? Igaz én elég rossz időben maradtam egyedül, ez külön nehezítő tényező, de már másokkal is beszéltünk erről, hogy van az a helyzet, amikor csak a véletlenben bízhat az ember. Szóval elég elkeserítő.......

2
Dániel
Dániel küldte
december 09. 17:31

Én hiszem,hogy a hozzá illő társat a Teremtő mutatja meg 🙏!Biztosan itt is vannak újjászületett hívő hölgyek.Ezért vagyok itt.

István
István küldte
október 09. 16:11

@Norbert: Hat évig csináltam ezt nulla eredménnyel szóval ez sem járható út.

Norbi
Norbi küldte
július 03. 10:36

Aztán ma reggel szépen el is váltak az útjaink...🤣

Norbi
Norbi küldte
július 01. 22:36

@Norbert: 17.30 Feltűnően többször rámnézett a sparban a pénztárnál ma egy nő 18.00 Mivel tudtam a keresztnevét,ráírtam messengeren 18.10 Beszélgetni kezdtünk. 19.00 Lehívott személyesen folytatni a beszélgetést 21.00 Két órányi beszélgetés után megcsókoltam,most a barátnőm. Na valahogy így...Na de most mennem kell,mert ír messengeren.😄

2
Norbert
Norbert küldte
július 01. 17:16

Én úgy tartom el kell menni rendezvényekre, buliba, koncertekre ahol van esély beszélgetésre. Ott könnyebben kialakul az ismerkedés.

2
Csaba
Csaba küldte
június 04. 00:23

@Emese: Írsz a tesztoszteron hormonról, de tegyük hozzá, szerencsés esetben a nőknek is van libidójuk. Gondolom, a ti esetetekben is hormonális késztetés ez. Vigasztalj meg, hogy nem by design minden együttlét erőszak! (Tapasztalatom szerint szerencsére nem.)

Emese
Emese küldte
május 30. 13:31

Kedves Lili, Teljesen egyetértek. Hinni a tetteknek, nem a szavaknak. Nem bedőlni a " eljünk rögtön, így meglátjuk, egymáshoz valóak vagyunk-e" dumának. Azt a pasit nem látod többet. Ha meg elmegy mert nem kapta meg amire hajtott, annyit is ért. "Egyūtt élünk de én a díványon alszok" dumák is gyanúsak... talán ha 1% ban igaz. Használni a józan eszet. Érdeklődőság, jókedv, kíváncsiság, komunikáció.

1
Lili
Lili küldte
május 27. 12:53

@Magdolna: hozzállás kérdése az egész. Ismerkedni, beszélgetni kell minél többet. Nagyon fontos, hogy legyünk az elejétől fogva őszinték és határozottak! Ne olvadjunk el pár kedves bóktól! Persze, kell a lelkünknek a kedvesség, mindenkinek kell, de figyeljünk az apróbb jelekre és a megérzéseinkre is! Elsősorban magunkra figyeljünk, legyünk magunkkal jóban, mert a pozitív kisugárzás a fő vonzerő, nem pedig egy jól sikerült fotó...😉 És ne gondold azt 9 jó dolog után, ha jön 1 rossz, akkor az elsöpri a jókat! Egyáltalán nem így van. Legyél optimista és racionális, akkor nem ér annyi csalódás! Tudod, attól, hogy beborul, a nap újból ki fog sütni!🌞⛅️ U.i: milyen okosakat írtam, elájulok magamtól! Elmehetnék lélektanácsadónak...

3
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
május 27. 08:13

Kedves Magdolna engem mindig az érdekel jobban, amit figyelmen kívül kell hagyni.😉 Hogy is mondják? Az ördög a részletekben rejlik....

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország