Manapság mit vár el a hölgy az első randin?

indította: Péter
Maria
Maria küldte
július 27. 00:06

Hogy azt a FÉRFIT lássam élőben is, akit a profiljába feltöltött: tényleg ne 20 évvel ezelőtti képpel jelenjen meg..... Érdekes az is, hogy valakinek több profilja van. Jó, mondjuk szereti ellenőrizni a másikat.... Vagy "x', nem tudom... Ezt mindenki maga dönti el... Mit miért csinál.... Az a szuper, ha tetszetek egymásnak az első randin is és azután is... Hogy van folytatása a történeteteknek és már alig várjátok, hogy újra láthassátok egymást... Hogy érezteted vele, hogy megbízol benne teljesen.... Ugyanakkor van egy olyan érdekes gondolat is, miszerint akinek nincsenek elvárásai, nincsenek olyan naaagy elvárásai, az a személy nem csalódhat akkorát.... Ti mit gondoltok erről?! Ha meg nincsenek elvárásaim, akkor milyen NŐ vagyok??!!! Azt gondolhatják, hogy határozatlan vagyok, hogy nincs elég önbizalmam.... Azt gondolom, hogy állj pozitívan a randikhoz: legyél gyönyörű, vonzó, i és hihetetlenül ellenállhatatlan.... Egyszerűen csak NŐ.... Kisugárzás Megfelelő önbizalom Határozottság Ápoltság Diszkrét smink Megfelelő öltözék Érdekesság, megfűszerezve egy kevés ellenállhatatlansággal És ami talán a legfontosabb: az ápolt fogak mellett egy gyönyörű mosoly, ami felteszi a koronát az első randira és az utána lévő randikra is.... Mert TE magad vagy a kulcsa annak, hogy lesz-e első randi és annak is, hogy lesz-e folytatás:-) További gyönyörű hétvégét kívánok Mindenkinek:-) Egy érdekes társkereséssel egybekötötten.... Marikától 🌷

1
Csaba
Csaba küldte
július 23. 09:33

@Béla: Én sem festem a hajam. Nem is fogom. Erősen őszes. És? Természetellenes lenne?

Béla
Béla küldte
július 23. 09:05

@Emese: Nekem sem hitték el a 172 cm-t. Biztosan 5 cm-rel kisebb vagyok! Írta a Hölgy. De az nem adott aggályra okot, hogy 5x évesen egy ránc sem volt rajta és min. 20 évvel fiatalabb volt a fotóján. Szeretek az apró jelekből következtetni, de 20 év után ez már nem mindig jön be. Itt is első körben nem engedélyezték azt a fotót a moderátorok, melyre az aznapi dátumot felírtam. Na jó! Csak a tükörképe látszik! Mert elfelejtettem, hogy ilyen lesz. Utána meg azt gondoltam, hogy kódfejtésnek jó! Nagyon örülök azoknak a felrakott fotóknak pm-ben, mely egy aznapi fotót ábrázolnak. Ez egy gesztus is. Erre én is küldök erre egyet... (És még most sem festem a hajam. Ilyen. Genetika. Időt sem szánnék rá! Bár ez olyan régimódi igazi dolog, tudom.

1
Krisztián
Krisztián küldte
május 14. 15:31

Szerintem legyél önmagad,kedves,őszinte,és persze figyelj rá,de semmikép ne hazudj,nincs értelme hamis perszónát felállítani,nehéz lenne fenntartani! legyél,és ne félj érzelmes lenni,persze ha látod hagyd rá ne légy hisztis,de ha nem értékeli az őszinteséged,akkor máskor sem fog megérteni rá kell hagyni!

Krisztián
Krisztián küldte
május 14. 15:27

Mindent!🤣

Krisztián
Krisztián küldte
május 14. 15:26

@János: XD

Zoltán
Zoltán küldte
május 14. 09:31

Szia Emese! Pedig nyugodtan hidd el, 3cm, és +4 kg miatt is elküldik az embert ebb éghajlatra, és nem finoman... Ráadásul úgy, hogy direkt írtam, nem vagyok 175, csak 172 cm, és 100 kg-ot 4kg-al meghaladom... Egy régebbi posztban benne van, milyen durva választ kaptam. Fotóim max két évesek. Azért lehet rajtuk látni, melyik régebbi és melyik a friss. De pont az olyan emberek miatt nem hiteles senki adatlapja, akik nem a valóságot adják meg. Ez igaz nőre, férfira egyaránt.

2
Andrea
Andrea küldte
május 13. 22:07

Sziasztok! Az öszinteséget. Beszéltem valakivel, nagyon meggyőző volt....amikor chateltünk kamerán egy teljesen más ember nézett velem szembe.Kiderült 12 évvel ezelőtti profil képpel regisztrált. Kedves,aranyos volt, de kimerült igazából nem szeretne kapcsolatot, csak a 19 éves lányának akár élni. Kérdezem én:akkor minek regisztrált? A válasz adás pedig 0. Szinte alig írnak vissza.Szép jó éjszakát kívánok mindenkinek! Andrea

1
Emese
Emese küldte
május 13. 18:59

Kedves Éva, Valóban, sosem voltam ilyen helyzetben. Köszönöm és remélem, te sem leszel többet! Ezért jó az első találkozás előtt video csetelni - nincs csalás, nincs ámítás!- legalábbis ami az arcot illeti. Ne veszítsd el a reményt... biztos vagyok benne hogy mindenkinek megvan valahol a párja. De gondolj bele abba is hogy a férfiak gyakran panaszkodnak a nőkről, hogy nem válaszolnak, válogatnak... Ezért folyamodnak a "kegyes hazugságokhoz". Ha visszautasítasz egy pasit mert 3 centivel alacsonyabb vagy 3 évvel több, mint szeretnéd, lehet, hogy életed szerelmét veszíted el. Durva csalás esetén (- 15 centi vagy + 10 év) viszont megértem hogy sarkon fordulsz és otthagyod.

1
Éva
Éva küldte
május 13. 13:10

@Emese: Szia! Nem vagy naiv Emese, valószínűleg nem voltál ilyen helyzetben,mint én. Kívánom neked ne is kerüljön sor effajta randikra. Amúgy illúzióromboló és csalódás,főleg úgy,hogy hosszabb ideje beszélgetsz valakivel,megismered,megkedveled,úgy érzed egymásra találtatok és a randin nem az a látvány fogad amire számítottál. Nem kellemes érzés,s ez több esetben is előfordult. Szóval ennyi csalódás után hogy lehetne bízni a férfiakban? Persze biztos vannak kivételek

2
János
János küldte
május 13. 10:44

Feltéve ha egyáltalán eljutunk valakivel véletlen az első randiig. 🤗

Lili
Lili küldte
május 12. 12:54

@Károly: ennyi idősen már ne legyünk olyan naívak, hogy hamupipőkére számítsunk! Lehet kérni több fotót, ha nem vagy benne biztos, hogy olyan lesz, amilyenre számítasz. Ezért is jobb többet beszélgetni, többet megtudni a másikról, mielőtt randira mész. Akkor inkább pozitív csalódás fog érni.😉

1 1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország