Milyen az igaz szerelem?

indította: Noel
László
László küldte
november 02. 02:00

Szerintem amikor ténylegesen szerelmes az egyik ember a másikba. (Szerencsés esetben mindkét fél igaz szerelmet érez a másik iránt. Ilyenek voltak pl Rómeó és Júlia, Shakespeare tragédiájából.)

Maria
Maria küldte
október 07. 19:50

Az igazi szerelem igazi érzelmeken alapszik... A FÉRFI és a NŐ részéről egyaránt... Az egyik legszebb dolog az életben, ami történhet Veled... Hiszek benne... Tudom, hogy idő és türelem kell hozzá... Kell hozzá egy nagy adag , "feszültség", kémia nélkül nem működhet... Felkavaró és megismételhetetlen.... Egyedülálló és talán mindig és mindenhol gondolatsz rá, gondolatsz a tüze után... Saját gondolatom:-) Gyönyörű estét, szép álmokat kívánok: Marika

2
Norbert
Norbert küldte
október 07. 13:48

Nem tudtam kinek az ídézete, de tökéletesen összefoglalta mi is az az érzés :) Mindig tanul valamit az ember köszi Csaba :)

Csaba
Csaba küldte
október 06. 21:42

@Norbert: Illet volna odaírnod, hogy - vélhetően - Benkő Judittól van az idézet.

1
Norbert
Norbert küldte
október 06. 17:14

Egy olyan párt keresetek, aki nem fél veled lenni. Akinek minden perc ajándék melletted. Akinek csodálatos vagy. Pont úgy, ahogy vagy. Mindenkor és akárhogy. Aki gondol rád, és aki törődik veled. Aki nem fut el, mikor rossz passzban vagy, sírsz, vagy kiabálsz. Akinek a legnagyobb félelme életében, hogy elveszít téged. Akinek egész nap a gondolataiban jársz. Aki, ha nem is mondja minden percben, hogy szeret, de érezteti veled minden nap. Akinek a leghétköznapibb pillanat is ünneppé változik melletted. Akinek a szeme mosolyog, ha rád néz. Akit egy érintéssel feltüzelsz. Aki egy mondatával izgalomba hoz. Aki átölel egy nehéz nap után, és meghallgat, ha fáj valami. Soha ne érjétek be kevesebbel...Ez szerintem az igaz szerelem :)

1
László
László küldte
szeptember 11. 19:04

Az igazi szerelem? Elfogadó. Aki a másikat változásra kényszeríti, az legfeljebb egy eszményképbe szerelmes, vagy önmagába.

Maria
Maria küldte
augusztus 04. 22:50

@Noel és @Mindenki: Egyszerűen érzed, ha már itt van az igazi szerelem... Minden működik, egy hullámhosszon vagytok és a közös jövőt tervezitek.... Mindketten, simán, gördülékenyen... 😊😉 Egyikőtök sem akarja megcsalni a másikat.... Érzed, hogy fontos vagy Neki és Ő is fontos Neked.... Hagyod élni, engeded, hogy azokra is jusson ideje, akik neki fontosak: barátok, kirándulótársak... Szeretettel Marikától 😊😉🙋

1
Csaba
Csaba küldte
augusztus 04. 21:47

@Erika: Gyomorba sült kolbász való, nem pillangó. ;)

1
Tamas
Tamas küldte
augusztus 02. 19:33

Nehéz kérdés! Bárcsak tudnám a választ. Itt a társkeresőn inkább az a jellemző, hogy a párok önös érdekükből próbálnak összejönni. De számomra a szerelem olyan, mikor két ember próbál olyanná válni, amilyennek a másik elképzelte...

Nóra
Nóra küldte
június 14. 20:07

@Ferenc: Kedves Ferenc Szerintem az igaz szerelem nem fájdalmas. Nem tudom érdemes e el képzelni azt hogy milyen lehet,de úgy gondolom az igaz szerelem teljessé és jobb emberré tesz. Illetve egy ilyen szerelmeben nincs agyalás, mert magától értetődő mindkét fél számára, hogy ez az amire gondolattak. És mikor együtt vannak nincs befeszülés és játszmázás. Egyszerűen csak otthon érzik magukat egymás mellett. Abban a kapcsolatban ahol az egyik fél fájdalmat érez ott már valami nem stimmel.

1
Ferenc
Ferenc küldte
június 13. 23:15

Fájdalmas.

Erika
Erika küldte
június 13. 22:37

Az igaz szerelmet nem lehet és kell elképzelni. Tudni fogod amikor megérkezik, egyszerűen érzed és kész! Nem csak simán a pillangókat érzed a gyomrodban, hanem minden pillanatban ott lesz mélyen a zsigereidben. Az évek múlásával sem fog megszűnni, vagy halványulni, mert minden egyes nap újra és újra beleszeretsz!

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország