Milyen társkeresési lehetőségek vannak mozgássérültek számára?

indította: Balázs
Tünde
Tünde küldte
május 21. 13:00

Sziasztok! A kérdésre válaszolva,lehet egy mozgássérültnek egészséges barátnője,itt az én példám erre a volt férjem is mozgássérült,nagyon jó ember igaz már nem vagyunk együtt de nem a betegsége miatt!

Balázs
Balázs küldte
május 21. 12:38

Köszönöm a válaszokat. Én is úgy gondolom hogy fontosabb a belső, meg ha szimpatikus az illető akkor miért ne. Sajnos manapság nagyon ritka amikor egy egészséges ember egy mozgássérülttel jönne össze legalábbis én így látom. Úgy látom esélyét se adják meg a beteg embereknek, hogy jobban megismerjék őket.

Péter
Péter küldte
május 21. 12:29

Gondolom vannak - nyilván nem társkeresési célú - speciális egyesületek, munkahelyek, képzések, programok, ahol a tevékenység során pl. megtetszhetnek egymásnak. Ha valamilyen okból megismernék egy mozgásában korlátozott vagy más egészségügyi gondokkal élő hölgyet, és szimpatikusnak találnám, pusztán az állapota végett nem zárnám ki a közelebbi ismerkedést, de gondolom, ez oda - vissza igaz.

1
Levente
Levente küldte
május 21. 07:32

Hello! Miért ne lehetne? Azt valahogy sokkal ritkábbnak gondolom, mikor két mozgássérült talál egymásra...

1
Balázs
Balázs küldte
május 20. 21:29

Szép napot mindenkinek. Érdekelne egy olyan szituáció, hogy egy mozgássérült embernek lehet e egészséges társa? Mármint barátnője/barátja.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország