Mit tanácsolnál az újonnan érkezőknek?

indította: Anita
Lajos
Lajos küldte
június 08. 08:02

@Csaba: Ha már annyira szereted az idézeteket: "Teljességgel kizárt, hogy a konkurens hímet olyan információhoz juttatjuk, amellyel lenyúlja előlünk a nőstényt." Senki sem személyeskedett. Igaz, nagy általánosságban írtam mindencsabáról, de továbbra is csodálom azokat, akik mindent tudnak a világról. Egyébként meg minek személyeskedni, amikor itt mindenki saját magát mutatja be és mindenki láthatja az eredményt...

Áron
Áron küldte
június 08. 07:54

Az oldal használatát az üzenetek fogadásának beállításával kezdjed, mert valószínűleg te sem szeretnél egy olyan világban élni, ahol bárkihez szólhatsz, de mindenki elsétál melletted. Ha úgy gondolod, hogy sok üzenetet fogsz kapni, vagy máris túl sokat kaptál, kezdjed a legszigorúbbal ("Csak azok írhatnak nekem, akiket szimpatikusnak jelöltem")! Amennyiben úgy gondolod, kevés üzenetet fogsz kapni, és/vagy nem írt még senki sem már x ideje, kezdjed a legenyhébbel ("Bárki írhat nekem üzenetet ")... Továbbá elkezdeni/folytatni egy beszélgetést nem egyenlő egy házassági szándéknyilatkozattal... az ismerkedésnek akkor van értelme, ha tartalmaz ismerkedést is. Egy ismerkedést kapcsolattá mélyíteni meg akkor lehet, ha hajlandó vagy kommunikációra és problémamegoldásokra.

Csaba
Csaba küldte
június 08. 00:25

@Lajos: Mennyivel szebb lett volna személyeskedés nélkül...

Lajos
Lajos küldte
június 07. 16:08

Fő az optimizmus... - Nem egyik csaj sem válaszol, hanem az az egy még nem kapott tőled levelet. - Nem ghostingol valaki, hanem helyet csinál az igazinak. - Nem nem tetszel senkinek, hanem még nem találtad meg azt az egyet, akinek tetszel... - Nem mindenkitől vársz választ, csak egy valakitől... - Figyelmet az érdemel, aki válaszra méltat, aki nem válaszol, azt tovább kell lapozni. - Bárki lehet az igazi, egy óra múlva is betoppanhat... Ha ezekkel nem értessz egyet, akkor tarts három hónap szünetet és töltsd fel az akksikat...

2 2
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
június 07. 14:58

@Csaba: Szép napot (kecskeméti) Csaba ! Végre valaki aki nem (csak) másokban keresi a hibát. Respect.

1
Csaba
Csaba küldte
június 07. 14:02

Szép napot mindenkinek ! Mielőtt ide beléptem, mejelent egy rövid tájékoztató : ne írjunk negatív dolgokat, ezzel ne vigyük negatív irányba az optimista társkeresőket. Nem kívánok senkit sem befolyásolni, csak az általam tapasztaltakat írom le. Arra fel kell készülni, hogy nagyon sok szimpátia jelölés és sok írásos megkeresés megválaszolatlan marad. Ez sajnos nem iskolázottság kérdése, legalábbis a feltüntetett adatok alapján. Talán annyi elvárása mindenkinek van, hogy egy - egy megkeresését pozitív vagy negatív formában nyugtázza a másik fél. Talán az még rosszabb , ha néhány levélváltás után tűnik el valaki szó nélkül. Azt mondják az okosak, hogy a kommunikációjának minősége jellemző az emberre.... vajon mi lehet a baj, mi hiányozhat belőlünk ?

3
Lajos
Lajos küldte
június 07. 11:05

@Csaba: Persze lehet általánosítva írni. Legalább akkor úgy tűnik, hogy az ember mindent tud a világról és könnyebb a saját komplexusát elrejteni. Ezt minden Csaba így csinálja a nagyvilágban, nincs okod szégyenkezni... Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a hozzászólásod szerint én nem vagyok férfi és nem vagyok olyan korlátolt ösztönlény... Továbbra is csodálom a világról mindenttudókat..

2
Csaba
Csaba küldte
június 06. 23:46

@Marci: Ügyes! Ha a többieket lebeszéled a harcról, neked már csak az aratás marad. :) Egyébként a természet nem hazudik. Az ember az, aki az ösztönöket nyakon önti valamiféle álszent kulturális mázzal, majd utána reménykedik, hogy félhomályban megszabadulhat a ráerőltetett álarctól. Közben magához sem annyira őszinte, hogy átlássa, azt az álarcot, megfelelési kényszert fel sem kellett volna vennie.

Marci
Marci küldte
június 06. 22:56

Na akkor az előzményeket olvasva itt egy tanács: Ne szarvasbikaként gondoljunk magunkra, akik a "tehenek kegyeiért vívnak" és a társkeresést ne "a párzásért folyó élet-halál harcnak" fogjuk fel😃

3 3
Csaba
Csaba küldte
június 06. 22:48

@Lajos: Nyilván nem ismerem mindenki véleményét, de szerintem lehet kiterjesztően, általánosítva írni. Majd jössz, és megcáfolod, ha nem értesz vele egyet! ;)

Lajos
Lajos küldte
június 06. 22:44

Sajnos gyorsan elhal egy topic, ha valaki mindenki véleményét ismeri...

Emese
Emese küldte
június 06. 22:42

Ez egy nagyon érdekes megvilágítása a dolognak 😀

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország